Skip to main content
carrier-vence-climate-control-systems-center carrier-vence-climate-control-systems-center_sq

Centrum van uitmuntendheid in Vence

De kracht van het centrum van uitmuntendheid in Vence is de technische expertise in regelingen, automatisering en digitale oplossingen zoals IOT en connected services, met diepgaande kennis van HVAC-toepassingen.

Belangrijke activiteiten: ontwikkelen van aangepaste regelingsoplossingen en slimme services voor HVAC-systemen en installatieruimte

carrier-service-technician-controls-monitoring
CONNECTED SERVICES EN ENERGIEMETINGEN

Onze ingenieurs richten zich op het ontwikkelen en aanbieden van technische ondersteuning voor slimme energieservices.Het team houdt zich bezig met bewakingsoplossingen, met meer dan 2.500 aangesloten apparaten.

In de huidige context van steeds efficiëntere gebouwvereisten bieden we oplossingen die klanten helpen de efficiëntie van hun HVAC-installaties te verbeteren.

HVAC-systemen vertegenwoordigen circa 40% van het energieverbruik van een gebouw*. Om de energie-efficiëntiedoelstelling voor 2030 van ≥ 27% te halen, voorzien Europese verordeningen onder andere in het bevorderen van de installatie van regelings- en bewakingssystemen in gebouwen.
*Buildings Energy Data Book, 2015van het Amerikaanse Ministerie van Energie.

carrier-hand-on-screen
TESTPLATFORM
Het centrum van uitmuntendheid in Vence beschikt over meerdere testplatforms, die specifiek ontworpen zijn voor de ontwikkeling van innovatieve oplossingen voor HVAC-systemen. Simulaties worden uitgevoerd onder echte bedrijfsomstandigheden, en bieden onze technici de gelegenheid de efficiëntie van regelsystemen te controleren.
carrier-handshake
R&D-SAMENWERKINGEN
Het centrum van uitmuntendheid in Vence werkt nauw samen met vooraanstaande Europese universiteiten en technische onderzoeks- en ontwikkelingscentra. Onze teams zijn vaak betrokken bij belangrijke Europese onderzoeks- en innovatieprojecten.

+2 500

Aangesloten apparaten

+500

Plant room systems