Skip to main content

Carrier trotse hoofdsponsor van Clima 2022


carrier-logo-clima-congress-2022.png

AANDACHT VOOR WAT ECHT TELT

Klimaatverandering is één van de belangrijkste uitdagingen waar de mensheid mee wordt geconfronteerd. HVAC draagt naar schatting 15% bij aan de wereldwijde uitstoot van broeikasgassen. Carrier erkent het potentieel voor slimme, duurzame innovatie en zet zich in voor het vaststellen van wetenschappelijk onderbouwde emissiedoelstellingen die zijn afgestemd op de doelstellingen van het Parijs-akkoord. Daarom is Carrier trotse hoofdsponsor van CLIMA 2022, REHVA's World Congress, op 22-25 mei 2022.


carrier-main-sponsor-of-clima-2022

Moment van ondertekening sponsorcontract, 12 juli 2021. Op de foto van links naar rechts: John Lens (Managing Director TVVL), Didier Genois (Vice President & General Manager, Carrier HVAC Europe), Tony Jabbour (Applied Sales, Marketing and Communication Director Carrier Europe), Olaf Oosting (Board member TVVL) en Dick van Giezen (Director Sales New Equipment Carrier Benelux)

Wij geloven dat kennis waarde heeft als we het met elkaar delen

Deze editie van het congres komt op een zeer cruciaal moment voor onze HVAC-wereld. Bij Carrier is innovatie altijd één van onze kernwaarden geweest. Onze onderzoeks- en ontwerpcentra bieden onze klanten de best presterende, meest efficiënte producten en diensten. We delen actief onze expertise om behoud van het milieu te bevorderen.

We kijken ernaar uit om expertise te delen met de slimste HVAC-geesten op CLIMA 2022.