Skip to main content

120 jaar. Nog steeds de wereld veranderen.


In 1902 vond onze oprichter, Willis Carrier, de moderne airco uit. Oorspronkelijk ontwikkeld voor een vochtigheidsprobleem van een drukpers in Brooklyn, New York, is Carrier's innovatie doorgegaan met het mogelijk maken van volledige industrieën, het faciliteren van nieuwe mogelijkheden en het beïnvloeden van levens in alle uithoeken van de wereld.

In de afgelopen 120 jaar, heeft moderne airconditioning – en het bedrijf dat daaruit is voortgekomen –de manier waarop mensen leven, werken, leren en spelen fundamenteel veranderd. We hebben meegeholpen aan de totstandkoming van de zomer zoals we die nu kennen. Wij houden reizigers koel en comfortabel in treinen en schepen. We helpen met het behoud van de geschiedenis en het mogelijk maken van het digitale tijdperk. Nu we stilstaan bij het 120e jubileum van moderne airconditioning, zijn we enthousiast over de mogelijkheden die voor ons liggen.

De wereld van vandaag vraagt om een binnenklimaat die geoptimaliseerd zodat mensen daarvan kunnen profiteren. Omgevingen waarin vertrouwd kan worden op gezondheid en veiligheid, die welzijn verbeteren en productiviteit bevorderen – en dat alles terwijl de uitstoot wordt verminderd en onze planeet wordt behouden.

Airconditioning heeft de kracht om het allemaal mogelijk te maken.

Dus laten we het verleden vieren en uitkijken naar de toekomst. Want na 120 jaar verandert de uitvinding die alles veranderde nog steeds de wereld.


carrier-120th-anniversary