Karijera

Nemojte slijediti vođu – postanite vođa. Angažirajte se oko karijere u tvrtki Carrier, svjetskom predvodniku za rješenja grijanja, klimatizacije i hlađenja.

IZVRSNOST NA RADNOM MJESTU

Bez obzira na to je li riječ o konzerviranju freski na stropu Sikstinske kapele, inovativnom grijanju bazena za plivače svjetske klase ili predvođenju pokreta zelene gradnje u nekim od najnaprednijih gradova diljem svijeta, zaposlenici tvrtke Carrier sudjeluju u tim radovima.

Svakoga dana tim tvrtke Carrier radi na tome da osvoji neke od jedinstvenih i najuzbudljivijih izazova u svijetu grijanja, klimatizacije i hlađenja.

MOGUĆNOSTI ZA KARIJERU

Globalno vodstvo i inovativnost zahtijevaju širok raspon talenata i setova vještina. U tvrtki Carrier to se odnosi na okupljanje najboljih ljudi iz projektnog inženjerstva, proizvodnje, informacijske tehnologije, financija, operacija, prodaje i marketinga.

VAŠA KARIJERA U NAŠIM RUKAMA

Carrier je posvećen privlačenju i zadržavanju talenata svjetske klase. Zato sve svoje zaposlenike ovlašćujemo da preuzmu kontrolu nad svojim karijerama. Bez obzira na radno mjesto, pružamo im stalnu obuku, naprednu edukaciju i mogućnosti unapređenja kako bismo im omogućili da se razvijaju. Ipak, ako ste zaposlenik svjetskog predvodnika, karijera bi vas trebala odvesti gdje god da želite.

POSVEĆENOST RAZNOLIKOSTI

Tvrtka Carrier svjesna je toga da ako želi zadovoljiti potrebe raznolike baze klijenata diljem svijeta, potrebna joj je jednako raznolika radna snaga. Uzimajući u obzir temeljnu vrijednost tvrtke o prihvaćanju kulturalne i pojedinačne raznolikosti, tvrtka Carrier potiče nove ideje i različita stajališta na svim razinama tvrtke. Na taj način sva mišljenja dobivaju priliku da ih se čuje i svi imaju mogućnost utjecati na industriju i svijet. Svjesni smo toga da su angažirani zaposlenici jedini način da se održava naslijeđe inovativnog razmišljanja.