Skip to main content
carrier-engineer-working-on-cad_c

KARIJERA

Nemojte slijediti vođu – postanite vođa. Angažirajte se oko karijere u tvrtki Carrier, svjetskom predvodniku za rješenja grijanja, klimatizacije i hlađenja.

IZVRSNOST NA RADNOM MJESTU

Bez obzira na to je li riječ o konzerviranju freski na stropu Sikstinske kapele, inovativnom grijanju bazena za plivače svjetske klase ili predvođenju pokreta zelene gradnje u nekim od najnaprednijih gradova diljem svijeta, zaposlenici tvrtke Carrier sudjeluju u tim radovima.

Svakoga dana tim tvrtke Carrier radi na tome da osvoji neke od jedinstvenih i najuzbudljivijih izazova u svijetu grijanja, klimatizacije i hlađenja.

MOGUĆNOSTI ZA KARIJERU

Globalno vodstvo i inovativnost zahtijevaju širok raspon talenata i setova vještina. U tvrtki Carrier to se odnosi na okupljanje najboljih ljudi iz projektnog inženjerstva, proizvodnje, informacijske tehnologije, financija, operacija, prodaje i marketinga.

VAŠA KARIJERA U NAŠIM RUKAMA

Carrier je posvećen privlačenju i zadržavanju talenata svjetske klase. Zato sve svoje zaposlenike ovlašćujemo da preuzmu kontrolu nad svojim karijerama. Bez obzira na radno mjesto, pružamo im stalnu obuku, naprednu edukaciju i mogućnosti unapređenja kako bismo im omogućili da se razvijaju. Ipak, ako ste zaposlenik svjetskog predvodnika, karijera bi vas trebala odvesti gdje god da želite.

POSVEĆENOST RAZNOLIKOSTI

Tvrtka Carrier svjesna je toga da ako želi zadovoljiti potrebe raznolike baze klijenata diljem svijeta, potrebna joj je jednako raznolika radna snaga. Uzimajući u obzir temeljnu vrijednost tvrtke o prihvaćanju kulturalne i pojedinačne raznolikosti, tvrtka Carrier potiče nove ideje i različita stajališta na svim razinama tvrtke. Na taj način sva mišljenja dobivaju priliku da ih se čuje i svi imaju mogućnost utjecati na industriju i svijet. Svjesni smo toga da su angažirani zaposlenici jedini način da se održava naslijeđe inovativnog razmišljanja.

willis-carrier-notebook-page_c willis-carrier-notebook-page
ZAŠTO MI

Kultura tvrtke Carrier temelji se na vodstvu, inovativnosti i održivosti. Naš globalni doseg i snažna posvećenost angažiranosti zaposlenika omogućuju svakom članu tima tvrtke Carrier da raste, uči i napreduje u karijeri.

GLOBALNI DOSEG

Zaposlenici u operaterima imaju svijet nadohvat ruke uz podršku gotovo 53.000 zaposlenika koji posluju u 180 zemalja. Zajednički fokus na rješavanju svjetskih izazova omogućuje Carrierovoj raznolikoj radnoj snazi da i dalje ostavlja svoj trag na svim dijelovima svijeta.

DOPRINOS LOKALNOJ ZAJEDNICI

Iako je tvrtka Carrier globalna tvrtka, svjesni smo važnosti doprinosa lokalnoj zajednici. Bitno nam je da zaposlenici daju svoj doprinos u zajednicama u kojima žive i rade. Zato tvrtka Carrier s ponosom potiče volontiranje i humanitarne doprinose u različitim oblicima.

KARIJERE IZGRAĐENE NA POSVEĆENOSTI I VRIJEDNOSTIMA

Budući da je izgrađena na naslijeđu inovativnosti i vodstva, tvrtka Carrier je tvrtka koja se temelji na tehnologiji i prepoznaje značaj osobnog razvoja zaposlenika i brige o klijentima za vlastita dostignuća. S obzirom na to da krči put u pogledu socijalne odgovornosti i upravljanja okolišem, tvrtka Carrier uključuje održivost u svemu što radi. Očuvanje okoliša i zaštita ograničenih resursa našeg svijeta osnovno je načelo našeg poslovanja. Svoju ulogu predvodnika smatramo ozbiljno.

JAKI POSLOVNI REZULTATI

United Technologies Corporation i Carrier dosljedno zauzimaju mjesto među najcjenjenijim tvrtkama i brendovima na svijetu te ostvaruju vrhunske rezultate na svakom tržištu koje opskrbljuju. Bez obzira na gospodarsko okruženje ispunjavamo vrlo ambiciozne ciljeve i svojim dionicima pružamo stabilnost ulaganja.