Skip to main content

A Carrier Kereskedelmi Hűtéstechnika (Carrier Commercial Refrigeration- CCR) a megnövekedett nyersanyagköltségek miatt módosítja az árakat

Európa -

Az élelmiszer-kiskereskedelem kulcsrakész hűtőberendezései tervezésének és gyártásának világelsőjeként, a Carrier Kereskedelmi Hűtéstechnika (CCR) elismert a minőségi berendezések és a fenntartható teljesítmény biztosítása iránti elkötelezettségéről. Mindig is elsődleges célunk volt az Ügyfeleink kiszolgálása és az igényeikhez való alkalmazkodás!

A világjárvány 2020 eleji kezdete óta a CCR EMEA- csapatai folyamatos támogatást nyújtanak Ügyfeleiknek a pandémia előtti időkben megszokott magas színvonalú kiszolgálás érdekében – legyen szó akár az üzletek átalakítási projektjeinek, vagy a szállításnak, üzembe helyezésnek átütemezéséről, vagy a késztermék készletek megtartásáról.

Ahogyan az országok elkezdték enyhíteni a korlátozásokat és visszatérni a normál kerékvágásba, lehetővé vált a gazdasági fellendülés. 2021 eleje óta a réz, az acél és az alumínium nyersanyagárai, valamint más alkatrészek- mint például a műanyag és az elektronika- árai drasztikusan emelkedtek. A CCR csapatai keményen dolgoztak azon, hogy biztosítsák a termékeink előállításához szükséges nyersanyagellátást, hogy továbbra is kiszolgálhassuk Ügyfeleinket és magas színvonalú berendezéseket kínálhassunk. Ezeket az anyagokat ezért a tervezettnél magasabb áron vásároltuk meg. 2021. június 1-jei hatállyal az összes lejárt (több mint 30 nap) és új árajánlat árait +5%-os emeléssel módosítjuk, amely minden felszerelést, kulcsrakész telepítési anyagot, munkaerőt és pótalkatrészt magában foglal.

Felhívjuk figyelmét az élelmiszer-kiskereskedelmi vezérigazgató, Adrian Forastier közleményére az árupiaci árak frissítéséről, amely itt érhető el (link a levélhez)..

Miközben a világ fokozatosan kilábal a világjárványból, a CCR EMEA csapatai továbbra is az Ügyfeleiket támogatják.