Skip to main content
woman-in-call-center-B

Minden nap számíthat ránk, bárhol a világon.

A Carrier szerviz és vevőszolgálat a lelki nyugalmáról és a teljesítmény javításáról egyaránt gondoskodik.

Napjaink élelmiszer kiskereskedelmi boltjaiban a hűtéstechnikai rendszerek teljesítménye kiemelt hatással lehet a nyereségességre. Ezt szem előtt tartva a Carrier biztosítja az optimális teljesítményhez szükséges szervizt és támogatást, természetesen az első naptól kezdve a teljes életcikluson át.

A szerviz ajánlatok létrehozásánál kiemelt szempont az Ön adott élelmiszer-kiskereskedelmi boltja.

A Carrier vezető vállalattá nőtte ki magát az élelmiszer-kiskereskedelemi iparág számára tervezett és gyártott kulcsrakész hűtési rendszerek terén. Az erre vonatkozó hírnév mellett arról is ismertek vagyunk, hogy elkötelezetten a kiváló minőségű telepítésekre és fenntartható teljesítményre törekszünk.

Bárhol is legyen az adott helyszín, nagy eséllyel állíthatjuk, hogy a Carrier biztosítani tudja a kívánt szolgáltatásokat. Tevékenységeink több mint 20 országra terjednek ki, beleértve az Európa-szerte kialakított regionális és helyi fióktelepeket. Emellett kiválóan képzett szerviztechnikusaink több mint 1000 fős csapata áll rendelkezésre a helyszíni szerviz elvégzésére a nap 24 órájában az év 365 napján. Ezekkel az erőforrásokkal a Carrier büszkén látja el több mint 20 000 bolt szerződéses karbantartását.

A Carrier vállalatnál a szerviz sokkal többet jelent annál, hogy az ügyfél felhívhat egy vállalatot karbantartási és javítási ügyben. A Carrier szervizközponton keresztül biztosított, minden nap, a nap 24 órájában elérhető segítség mellett ajánlataink átfogó, időben elvégzett megelőző karbantartási programokat, telepített rendszerfelügyeleti, energiaszabályozó, valamint megfelelőségi szolgáltatásokat is tartalmaznak. Szaktanácsadást is biztosítunk ahhoz, hogy a legtöbbet hozhassa ki a telepítésből annak teljes élettartama során. Továbbá különféle szintű korszerűsítési és modernizálási csomagokat is kínálunk, melyek célja a költségcsökkentés, az energiamegtakarítás és az üzemi hatékonyság.

Bízhat abban, hogy kiemelt partnere, a Carrier olyan karbantartási programot fog kidolgozni, amellyel Ön megfelelhet ügyfelei és saját, élelmiszer-kiskereskedelmi boltvezetőként felmerülő igényeinek.

Helyszíni vagy távoli, javítás vagy állapotfelmérés, új telepítés vagy korszerűsítés – bármilyen tevékenységről legyen szó, bízhat abban, hogy a Carrier szerviz segítségével a legtöbbet hozhatja ki hűtéstechnikai rendszereiből.

A Carrier segítségével a szükséges alkatrészek mindig elérhető közelségben lesznek.

Alkatrészek tekintetében a rendkívül kiterjedt ellátási lánc teszi a Carrier szervizt kiemelkedővé. Központi alkatrész részlegünk gondoskodik arról, hogy a legtöbb alkatrészt néhány napon belül a munkálatok helyszínére szállítsák. Valójában a kritikus fontosságú alkatrészek raktáron vannak, így néhány órán belül elindítják a szállítást az ügyfélnél végzett telepítés támogatása érdekében.

Minden jelenlegi Carrier hűtőbútor és csoportaggregát típusra vonatkozóan raktáron tartunk alkatrészeket, így a telepítést követő számos éven át biztosítjuk az alkatrészek rendelkezésre állását.

A leltárkészlet mellett az alkatrészek azonosítása szintén elengedhetetlenül fontos a minőségi szolgáltatás biztosításához. Ezért van az, hogy szerviztechnikusaink kapcsolódni tudnak a belső, központi alkatrésznyilvántartáshoz, hogy könnyen azonosíthassák, meghatározhassák és megrendelhessék a szükséges alkatrészeket. Európai központi alkatrész részlegünk további támogatást biztosít a szükséges alkatrészek gyors azonosításához és kiszállításához.

A Carrier vállalatnál törekszünk arra, hogy az alkatrészek rendelését a lehető legjobban megkönnyítsük az ügyfeleink számára. Egyszerűen lépjen kapcsolatba vagy látogasson el a helyi Carrier szervizirodába.

Teljesítmény és hatékonyság tekintetében távfelügyeletünk segítségével Öné az irányítás.

Az élelmiszer-kiskereskedelemi hűtéstechnika terén Európa-szerte vezető szerepet betöltő Carrier segítségével könnyedén láthatja el a rendszer szoros megfigyelését akár több száz kilométeres távolságból is. Ennek kulcsa a Carrier innovatív e*Service platformjában rejlik. Saját technológia és Németországban lévő biztonságos, redundáns kiszolgálók használatával az e*Service platform folyamatosan rögzíti az adatokat mindegyik csatlakoztatott bolttól, nyomon követve az élelmiszerbiztonságra, üzemi teljesítményre és energiafogyasztásra vonatkozó információkat.

Ügyfeleink számára az e*Service platform segítségével a Carrier által kínált számos távfelügyeleti szolgáltatás válik elérhetővé. Ezek közé tartozik a minden nap, a nap 24 órájában biztosított rendelkezésre állás, melynek keretében a Carrier hűtéstechnikai szakemberei folyamatosan megfigyelik az adott bolt üzemeltetési feltételeit az optimális élelmiszerbiztonság és a maximálisan gyors reagálás érdekében.

Az e*Service központban minden nap, a nap 24 órájában biztosított rendelkezésre állásnak köszönhetően a Carrier észlelni képes a rendszerek által leadott riasztásokat, diagnosztikát futtathat és orvosolhatja a problémákat anélkül, hogy ehhez a helyszínre kellene küldeni valakit. Ha felmerülne helyszíni szervizt igénylő probléma, természetesen a lehető leggyorsabban küldünk egy szakembert a hibaelhárításhoz. Mindenek köszönhetően gyorsabb a felmerülő problémák megoldása, megfelelő figyelem irányul a sürgős helyzetekre, kevesebb kiszállás történik a nem kritikus riasztások esetén, és ami mindennél fontosabb, Ön sokkal nyugodtabb lehet az üzemeltetéssel kapcsolatban.

A Carrier e*Service segítségével bármikor és bárhol hozzáférhet a hűtéstechnikai rendszere teljesítményéhez. A Carrier felhasználóbarát webes szerviz szolgáltatása jól átlátható vizuális anyagokat és a kulcs rendszer mutatók áttekintését egyaránt biztosítja, beleértve a hőmérsékletet, a működési alapértéket, valamint az energiahatékonyságot.

Mivel összehasonlítható a bolton belüli, illetve több boltra vonatkozó teljesítmény, könnyebb nyomon követni az üzemeltetési fejlesztéseket, prioritási sorrendet felállítani az erőforrások között, továbbá javító intézkedéseket meghozni a hatékonyság növelése érdekében. És ami a legjobb: mindez gyorsan és könnyen végrehajtható egy számítógépről vagy egy okostelefonról.

Rendkívül sok energiát fektetünk abba, hogy segítsünk Önnek csökkenteni az energiafelhasználást.

Gyakorlatilag bármely számítógép képes mérni az energiafogyasztást. A Carrier azonban rendelkezik mindazzal a rendszerszintű mérnöki szaktudással, valamint gyártási és telepítési tapasztalattal, amely a hűtéstechnikai rendszerek energiafogyasztásának csökkentéséhez szükséges az élelmiszerek frissességének és biztonságának megőrzése mellett.

Az e*Service központhoz csatlakoztatott boltok könnyedén hasznot húzhatnak a Carrier energiahatékonyság terén kiépített szaktudásából. Mindez ott kezdődik, hogy a Carrier szerviz képviselőjével fog tárgyalni, aki segít Önnek testre szabni a boltjára vagy boltjaira vonatkozó energia felügyeleti projektet. Következő lépésként mérnökeink saját algoritmus és e*Service adatbázisunk használatával elemzik az energiateljesítményt.

Miután azonosítottuk a hatékonysággal kapcsolatos problémákat, változtatásokat javaslunk és implementáljuk azokat az energiafogyasztás minimálisra csökkentése, ugyanakkor a teljesítmény maximalizálása érdekében. Végül távoli nyomon követés segítségével megfigyeljük és fenntartjuk a fejlesztéseket.

Ezeket a szolgáltatásokat biztosítjuk az energiahatékonyság növelését a csökkentett energiafogyasztás segítségével biztosító innovatív csomagok és fejlesztések mellett. Telepített rendszerű bútorokhoz kínált LED-világítás és EC ventilátor integrációs csomagunk például akár 60%-kal csökkentheti a világításra és az energiára fordított költségeket.

Ez csupán egy újabb példa arra, hogy a Carrier milyen szinten elkötelezett a hűtéstechnika javítása iránt a hatékonyság, valamint az egyre jobb fenntarthatóságot lehetővé tevő megoldások és szolgáltatások segítségével.

Ha nincs tisztában az összes jogszabállyal, mi akkor is megkönnyítjük azok betartását.

Az elmúlt évek során például az ózonréteg elvékonyodása és a globális felmelegedés előtérbe kerülésével a folyamatosan változó törvények és a jogszabályok betartatása a mindennapi üzleti élet részévé vált. Mivel a kormányok folyamatosan a környezetvédelmi témákra koncentrálnak, a Carrier igyekszik biztosítani, hogy Ön folyamatosan megfeleljen az előírásoknak.

Mindez jóval túlhaladja a fenntarthatóság és a környezet figyelembe vételével tervezett és gyártott termékeket. Folyamatosan törekszünk olyan technológiák fejlesztésére, amelyekkel könnyen biztosíthatja a megfelelőséget. Vegyük például az elektronikus hűtőközeg-ellenőrző technológiánkat.

Az európai F-gáz rendelet előírásai határértékeket állapítanak meg a HFC hűtőközegek szivárgási veszteségére vonatkozóan, továbbá megkövetelik a hűtőközeg utántöltésének és az utántöltés gyakoriságának nyilvántartását. Régebben a technikusnak az összes adatot be kellett volna vinnie manuálisan a nyilvántartási naplóba, amely gyakran elveszett vagy ismeretlen helyre került. Manapság az elektronikus hűtőközeg-ellenőrző okostelefonos alkalmazásunk segítségével az adatok azonnal rögzíthetők és biztonságos kiszolgálókra menthetők. Így az adatok azonnal megtekinthetők online az utántöltések gyors és könnyű összehasonlításához.

Az alkalmazás legfontosabb velejárója pedig az, hogy segít fenntartani a megfelelést az F-gáz rendelet előírásainak, továbbá lehetővé teszi a gyors módosítást a jövőbeni jogszabályváltozások követéséhez.

Természetesen nem csupán a környezetvédelemhez kapcsolódó megfelelőségi problémák merülhetnek fel. A HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point – Veszélyelemzés a Kritikus Szabályozási Pontokon) az élelmiszerbiztonsághoz kapcsolódó irányelveket összefoglaló rendszer. A jó hír pedig az, hogy a Carrier ebben is segíteni tud Önnek. A Smart Sensor (intelligens érzékelő) vezeték nélküli hőmérséklet-megfigyelő és adatrögzítő rendszerünk csupán egy az élelmiszerbiztonságot (és a megfelelőséget) támogató megoldásaink közül.

GLOBÁLIS CÉG. FÓKUSZBAN A HELYI KÖZÖSSÉGEK.
ELFEJTHETI AZ ENERGIAFALÓ RENDSZEREKET, ITT A SPÓROLÁS IDEJE.