Cégünk 1991-ben a német Linde AG. utódjaként került megalapításra. 2004-ben a Linde hűtéstechnikai üzletágát megvásárolta a Carrier Corporation, amely vezető szerepet tölt be a fűtés, klíma és hűtéstechnikai rendszerek csúcstechnológiai megoldásainak területén. 2008-ban a cég hivatalos neve megváltozott, az új név a Carrier Hűtéstechnika Forgalmazó Magyarország Kft. lett.

Napjainkban vezető szerepet töltünk be a kereskedelmi hűtéstechnológia területén. Kulcsrakész megoldásokat tervezünk és telepítünk kereskedelmi áruházak, logisztikai központok, élelmiszer feldolgozó üzemek számára. Köszönhetően a Carrier európai, közel-keleti és ázsiai jelenlétének, mindenütt lehetővé tesszük ügyfeleink számára, hogy igénybe vehessék széleskörű szolgáltatásainkat és támogatásunkat. Cégünk innovatív szén-dioxid hűtési rendszerének (CO2OLtec®) köszönhetően fenntartható megoldásokkal képes ellátni élelmiszer-kereskedelmi partnereit, továbbá képes megfelelni az Európai Unió F-Gáz rendelete által támasztott követelményeknek.

Cégünk épületek számára a légkondicionálás, az épület-üzemeltetés és az energetikai szolgáltatások területén is kínál megoldásokat (pl.: folyadékhűtők, hőszivattyúk és fan-coilok).

A Carrier Hűtéstechnika Forgalmazó Magyarország Kft. tevékenységét egy németországi, világszínvonalú kutató és fejlesztő központ, valamint több európai gyár támogatja. Európai gyáraink Csehországban, Franciaországban, Oroszországban és a Magyarországon, Jászárokszálláson találhatók meg. A legfejlettebb gyártási és minőségbiztosítási eljárások, valamint a környezettudatos gondolkodásmód alkalmazásával, cégünk olyan energia hatékony és esztétikus termékek előállítására törekszik, melyek a legnagyobb mértékben képesek kielégíteni ügyfeleink elvárásait.

A hazánkban működő nemzetközi áruházláncok fő hűtéstechnológiai beszállítója a Carrier. Cégünk intenzív kapcsolatot ápol minden franchise-rendszerű áruházlánccal és a zéró tolerancia elvét gyakorolja az etikátlan üzleti gyakorlatok ellen.

Országos szerviz hálózatunk 17 saját szerviz gépkocsival és szükség esetén alvállalkozókkal biztosítja a gyors és hatékony üzemzavar elhárítást. A nap 24 órájában rendelkezésre álló helyi diszpécser központot tartunk fent Budapesten, de szükség esetén az Erfurtban működő központi felügyeleti iroda támogatását is élvezzük, a lehető leggyorsabb problémamegoldás érdekében.

Szaktudásunk és tapasztalataink segítségével képesek vagyunk a lehető legjobb megoldásokat biztosítani. Reméljük, a jövőben lehetőségünk nyílik ezt bizonyítani az Ön számára is!

A Carrier Hűtéstechnika Forgalmazó Magyarország Kft. része a Carrier Global Corporation vállalatcsoportnak, mely a világ legnagyobb épületgépészeti rendszereinek szállítója. A vállalatcsoport liftjeivel, mozgólépcsőivel, tűzvédelmi,- biztonsági,- épületautomatizálási,- fűtési,- szellőzési,- légkondicionálási és hűtéstechnikai rendszereivel intelligensebb, energiahatékonyabb, ezáltal fenntarthatóbb és élhetőbb épületek kivitelezését teszi lehetővé.