Skip to main content

Az Európa-szerte több mint 20 országban tevékenységet folytató, továbbá a Közel-Keleten és Ázsiában is jelentős jelenléttel bíró Carrier Commercial Refrigeration a megoldások és szolgáltatások széles palettáját kínálja a régióban az élelmiszer-kiskereskedelmi üzletek minden típusában tevékenykedő ügyfelek számára. Működésünket hat európai és két ázsiai gyár, valamint világszínvonalú németországi és kínai kutatási-fejlesztési központok támogatják.

A Carrier a legújabb árubemutatási trendekre és az ügyfelek igényeire alapuló tervezés révén az árubemutatási lehetőségek terén a maximumot nyújtó, ugyanakkor az energiafelhasználást és az üzemeltetési költségeket csökkentő, új generációs hűtőbútorok, fagyasztók, kiszolgálópultok, rendszerek és vezérlők átfogó portfólióját kínálja.

A VEZETÉS HAGYOMÁNYA

Bár a modern hűtéstechnikai megoldások terén vezető szerepet töltünk be, gyökereink több mint egy évszázadra, az ágazat legkorábbi úttörőihez nyúlnak vissza.

1877-ben Carl von Linde bejegyeztette az első szabadalmat hűtőgépére – ez volt az első lépés a kutatási, ipari, kereskedelmi és háztartási célú, modern hűtéstechnikai alkalmazások felé. 1902-ben Willis Carrier feltalálta a modern légkondicionálást. Találmánya örökre megváltoztatta a világot, a későbbiekben pedig a XX. század 100 legbefolyásosabb embere közé sorolták.

Ezek a feltalálók és újításaik hozzájárultak vállalatunk megalapításához, és nyomdokaikban egész iparágak születtek. Ami pedig a legfontosabb, leleményességük és vállalkozó szellemük továbbra is meghatározóan formálja életünket.

UCarrier Global Corporation

Carrier Commercial Refrigeration is a part of Carrier Global Corporation. Tűzvédelmi, biztonsági, épületautomatizálási, fűtési, szellőzéstechnikai, légkondicionáló, valamint hűtéstechnikai rendszerei és szolgáltatásai hozzájárulnak az integrált, nagy teljesítményű, biztonságosabb, intelligensebb és fenntartható épületek létrehozásához.

first-linde-refrigeration-machine  

1877 - A valaha értékesített legelső Linde hűtőgép, miután Carl von Linde bejegyeztette a hűtőgépére vonatkozó első szabadalmát.

carrier-machine-factory-acquired-1920

1920 - A Linde vállalat 1920-ban vásárolt gépgyára Köln-Sürthben

building-carrier-refrigerated-display-cases

1950 - Hűtött kirakóbútorok összeszerelése a mainz-kostheimi gyárban

carrier-launches-e1-regal-range

1958 - A Linde vállalat E1 Regal hűtőbútorcsaládjának piaci bevezetése

carrier-launches-e5-program

2002 - Elindul az E5 program, amely új szabványt teremt az állandó hőmérséklet és az élelmiszerek árubemutatása terén

carrier-opens-leed-design-center

2004/2007 - A Carrier Corporation felvásárolja a Linde Kaeltetechnik céget, és megnyitja németországi fő formatervező központját

carrier-100th-co2oltec-germany

2009 - A Carrier a 100. CO2OLtec® egy németországi Aldi Süd üzletben történő megnyitásával környezetvédelmi mérföldkőhöz ér

refrigerated-multideck-e6-maress-A

2011 - A Carrier megindítja a Maress®, az első E6 sorozatú hűtőbútor értékesítését

compressor-rack-co2olheat-A

2012 - Németországban, az EDEKA Meibohmnál beüzemelik az 1. CO2OLheat® térfűtési rendszert

refrigerated-multideck-e6-monaxis-A

2014 - A Carrier megkezdi az új generációs, telepített rendszerű E6 Monaxis® és MonaxEco® fali regálok értékesítését