KARRIEREK

Ne kövesse a vezetőt, hanem saját maga váljon vezetővé. Kezdje meg karrierje építését a Carrier vállalatnál, amely világszinten vezető szerepet tölt be a fűtéstechnika, a légkondicionálás és a hűtéstechnika terén.

KIVÁLÓ TEHETSÉG A GYAKORLATBAN

A Sixtus-kápolna mennyezetén lévő freskók állapotmegőrzésén keresztül a világklasszis úszóknak biztosított innovatív medencefűtésen át a világ legfejlettebb városaiban működő környezettudatossági mozgalom élharcosáig a Carrier munkatársak mindenhol ott vannak.

A Carrier csapat napi szinten a fűtés, légkondicionálás és hűtéstechnika terén létező, a világon legegyedibb és legizgalmasabb globális kihívások leküzdésén dolgozik.

ELŐMENETELI LEHETŐSÉGEK

A globális vezetéshez és innovációhoz a tehetségek és gyakorlati tudásbázisok széles skálája szükséges. A Carrier vállalatnál mindez azt jelenti, hogy törekszünk a világ legjobb épületgépészeti, gyártási, információ technológiai, pénzügyi, üzletmeneti, értékesítési és marketingszakembereinek foglalkoztatására.

KARRIERJE AZ ÖN KEZÉBEN VAN

A Carrier elkötelezetten törekszik a világ legkiválóbb tehetségeinek toborzására és megtartására. Pontosan ezért adjuk meg a lehetőséget minden alkalmazottunk számára, hogy átvehessék az irányítást saját karrierjük fölött. Munkaköri megnevezéstől és leírástól függetlenül folyamatos képzést, kiváló oktatást és előmeneteli lehetőségeket kínálunk Önnek az előrehaladáshoz. Végülis egy világszinten vezető szerepet betöltő vállalat alkalmazottjaként karrierjének bárhová el kell Önt juttatnia, ahová csak szeretné.

A DIVERZITÁS IRÁNTI ELKÖTELEZETTSÉG

A Carrier tisztában van azzal, hogy egy sokrétű, világszintű ügyfélbázishoz ugyanolyan sokrétű munkaerőbázisra van szükség. A kulturális és egyéni diverzitást kiemelő alapvető értékektől vezérelt Carrier ösztönzi az új ötletek és eltérő nézetek megosztását a vállalat minden szintjéről. Ennek következtében minden vélemény teret nyer és mindenkinek lehetősége van arra, hogy ráhatással legyen az iparágra és az egész világra. Tisztában vagyunk azzal, hogy a rendkívül elkötelezett alkalmazottak jelentik az egyetlen módot arra, hogy fenntartsuk az innovációs gondolkodás hagyományait.