Skip to main content
1903-engineers-buffalo-forge-company_h

Rólunk

Willis Carrier 1902-es találmányára, a modern légkondicionálásra épült Carrier vállalat világszinten vezető szerepet tölt be a fűtéstechnika, a légkondicionálás és a hűtéstechnikai megoldások terén. Teljes körű kényelmet és hatékonyságot biztosít az újonnan fejlesztett termékekkel.

1902-sackett-wilhelm-first-modern-air-conditioning-system_c
A világrengető találmány

1902-ben Willis Carriernek sikerült megoldania az emberiség egyik problémáját, amelyre addig még senkinek sem sikerült megoldást találnia: modern légkondicionálás segítségével lehetővé tette a beltéri környezet szabályozását. Találmánya számos iparágat hívott életre, globális szinten előmozdítva a hatékonyságot, az egészséget és a személyes kényelmet.

Ma a Carrier-innovációk a világ minden táján és a mindennapi élet szinte összes szférájában megtalálhatók. Kényelmes és hatékony környezetet hozunk létre, éghajlattól függetlenül. Az élelmiszerek és italok friss állapotának és minőségének megőrzésével gondoskodunk a globális élelmiszer-ellátás biztonságáról. Biztosítjuk az egészséget és jólétet azáltal, hogy lehetővé tesszük a létfontosságú gyógyászati készletek megfelelő módon végrehajtott szállítását és kézbesítését. A környezettudatos építés terén élenjáró megoldásokat, szolgáltatásokat és oktatást biztosítunk.

Az itt felsoroltak messze nem fedik a teljes palettát, mellyel a Carrier igyekszik jobbá, élhetőbbé és élvezhetőbbé tenni a világot.

Ügyeféligények kielégítése

A Carrier globális megoldásokat biztosít számos különféle alkalmazással a fűtés- és hűtéstechnika, a légkondicionálás és sok más egyéb terén.

carrier-residential-systems-keep-families-comfortable
Otthoni kényelem

Emberek milliói fektetik bizalmukat a Carrier inspiráló vezetésébe és szakértelmébe, mellyel a vállalat hatékony megoldásokat biztosít az otthoni fűtési és hűtési szükségletek kielégítésére.

carrier-commercial-hvac-solutions-cool-office-buildings
Építési megoldások

Követendő norma megteremtése a teljesítmény, az energiahatékonyság és a fenntarthatóság terén: a Carrier légkondicionálási, építményszabályozási és energiafelügyeleti megoldásokat kínál a teljes építési ciklus során.

carrier-transicold-vector-trailer-refrigeration-unit
Szállítási hűtéstechnika

A Carrier szállítási hűtéstechnikai berendezései, hűtésilánc-monitorozási megoldásai, valamint cserealkatrészei gondoskodnak az élelmiszerek és italok, orvosi eszközök és egyéb hűtést igénylő áruk biztonságos, megbízható szállításáról a világ minden táján lévő személyek és üzletek számára.

woman-hypermarket-fresh-vegetables
Ipari hűtéstechnika

Az ital- és élelmiszer-szolgáltatások és az élelmiszer kiskereskedelem iparágait kiszolgáló hűtéstechnikai megoldásaink új generációs technológiákon alapulnak, gondoskodva a frissességről, a biztonságról, valamint a globális szintű élelmiszer- és ital-kiskereskedelem megfelelő üzemeléséről.

willis-carrier-portrait-1920-silhouette
Vezető szerep a környezetbarát megoldásokban

A Carrier már a kezdetektől fogva vezető szerepet tölt be a környezetbarát megoldásokban. Nem csupán arról van szó, hogy egy teljesen új és innovatív terméket hoztunk létre, hanem a folyamat során új normát is felállítottunk a környezetre vonatkozó felelősség terén. 1994 óta az iparág élenjárójaként működtünk közre az ózonréteget károsító hűtőközegek folyamatos kivonásában, ugyanakkor mi vezettünk be jó néhányat a világ legenergiahatékonyabb fűtéstechnikai, légkondicionáló és hűtéstechnikai rendszerei közül.

A környezetvédelem és a világunk véges természeti erőforrásainak védelme üzleti tevékenységünk alapköve. Tisztában vagyunk azzal, mennyire fontos a felelősségteljes egyensúly fenntartása a ma létrehozott kényelem és azon világ között, melyre holnap ébredünk.

Tudjon meg többet
Featured Stories
carrier-conservation-meter
Keeping Conservation Cool

The Carrier CO₂NSERVATION Meter demonstrates our ongoing commitment to the environment, and it isn't slowing down anytime soon.

blue-sky-lower-co2
Keeping Refrigeration Innovative

By using recycled carbon dioxide (CO₂) as a refrigerant instead of synthetic refrigerants, Carrier is helping balance sustainability with efficiency and performance in commercial refrigeration systems.

strawberries-in-containers
Keeping Strawberries Refrigerated

As delicate as they are delicious, strawberries must make an amazing journey to get from the field to your fingertips – and precise Carrier technology makes it all possible.

comfortable-girl-with-pet
Keeping Homes Warm

While the outdoor weather is beyond your control, Carrier’s efficient heating solutions ensure that the indoor forecast is always entirely up to you.