Skip to main content
1903-engineers-buffalo-forge-company_h

Rólunk

Willis Carrier 1902-es találmányára, a modern légkondicionálásra épült Carrier vállalat világszinten vezető szerepet tölt be a fűtéstechnika, a légkondicionálás és a hűtéstechnikai megoldások terén. Teljes körű kényelmet és hatékonyságot biztosít az újonnan fejlesztett termékekkel.

1902-sackett-wilhelm-first-modern-air-conditioning-system_c
A világrengető találmány

1902-ben Willis Carriernek sikerült megoldania az emberiség egyik problémáját, amelyre addig még senkinek sem sikerült megoldást találnia: modern légkondicionálás segítségével lehetővé tette a beltéri környezet szabályozását. Találmánya számos iparágat hívott életre, globális szinten előmozdítva a hatékonyságot, az egészséget és a személyes kényelmet.

Ma a Carrier-innovációk a világ minden táján és a mindennapi élet szinte összes szférájában megtalálhatók. Kényelmes és hatékony környezetet hozunk létre, éghajlattól függetlenül. Az élelmiszerek és italok friss állapotának és minőségének megőrzésével gondoskodunk a globális élelmiszer-ellátás biztonságáról. Biztosítjuk az egészséget és jólétet azáltal, hogy lehetővé tesszük a létfontosságú gyógyászati készletek megfelelő módon végrehajtott szállítását és kézbesítését. A környezettudatos építés terén élenjáró megoldásokat, szolgáltatásokat és oktatást biztosítunk.

Az itt felsoroltak messze nem fedik a teljes palettát, mellyel a Carrier igyekszik jobbá, élhetőbbé és élvezhetőbbé tenni a világot.

Ügyeféligények kielégítése

A Carrier globális megoldásokat biztosít számos különféle alkalmazással a fűtés- és hűtéstechnika, a légkondicionálás és sok más egyéb terén.

carrier-residential-systems-keep-families-comfortable
Otthoni kényelem

Emberek milliói fektetik bizalmukat a Carrier inspiráló vezetésébe és szakértelmébe, mellyel a vállalat hatékony megoldásokat biztosít az otthoni fűtési és hűtési szükségletek kielégítésére.

carrier-commercial-hvac-solutions-cool-office-buildings
Építési megoldások

Követendő norma megteremtése a teljesítmény, az energiahatékonyság és a fenntarthatóság terén: a Carrier légkondicionálási, építményszabályozási és energiafelügyeleti megoldásokat kínál a teljes építési ciklus során.

carrier-transicold-vector-trailer-refrigeration-unit
Szállítási hűtéstechnika

A Carrier szállítási hűtéstechnikai berendezései, hűtésilánc-monitorozási megoldásai, valamint cserealkatrészei gondoskodnak az élelmiszerek és italok, orvosi eszközök és egyéb hűtést igénylő áruk biztonságos, megbízható szállításáról a világ minden táján lévő személyek és üzletek számára.

woman-hypermarket-fresh-vegetables
Ipari hűtéstechnika

Az ital- és élelmiszer-szolgáltatások és az élelmiszer kiskereskedelem iparágait kiszolgáló hűtéstechnikai megoldásaink új generációs technológiákon alapulnak, gondoskodva a frissességről, a biztonságról, valamint a globális szintű élelmiszer- és ital-kiskereskedelem megfelelő üzemeléséről.

willis-carrier-portrait-1920-silhouette
Vezető szerep a környezetbarát megoldásokban

A Carrier már a kezdetektől fogva vezető szerepet tölt be a környezetbarát megoldásokban. Nem csupán arról van szó, hogy egy teljesen új és innovatív terméket hoztunk létre, hanem a folyamat során új normát is felállítottunk a környezetre vonatkozó felelősség terén. 1994 óta az iparág élenjárójaként működtünk közre az ózonréteget károsító hűtőközegek folyamatos kivonásában, ugyanakkor mi vezettünk be jó néhányat a világ legenergiahatékonyabb fűtéstechnikai, légkondicionáló és hűtéstechnikai rendszerei közül.

A környezetvédelem és a világunk véges természeti erőforrásainak védelme üzleti tevékenységünk alapköve. Tisztában vagyunk azzal, mennyire fontos a felelősségteljes egyensúly fenntartása a ma létrehozott kényelem és azon világ között, melyre holnap ébredünk.

Tudjon meg többet

Featured Stories

carrier-conservation-meter
Keeping Conservation Cool

The Carrier CO₂NSERVATION Meter demonstrates our ongoing commitment to the environment, and it isn't slowing down anytime soon.

blue-sky-lower-co2
Keeping Refrigeration Innovative

By using recycled carbon dioxide (CO₂) as a refrigerant instead of synthetic refrigerants, Carrier is helping balance sustainability with efficiency and performance in commercial refrigeration systems.

strawberries-in-containers
Keeping Strawberries Refrigerated

As delicate as they are delicious, strawberries must make an amazing journey to get from the field to your fingertips – and precise Carrier technology makes it all possible.

comfortable-girl-with-pet
Keeping Homes Warm

While the outdoor weather is beyond your control, Carrier’s efficient heating solutions ensure that the indoor forecast is always entirely up to you.

Speak Up
A Carrier Speak Up programja több kommunikációs csatornát kínál Etikai Kódexünk tényleges, feltételezett vagy potenciális megsértésének bejelentésére egyetlen platformon keresztül, amely egy ingyenesen hívható számon vagy webes beküldéssel érhető el. Mindkét lehetőség lehetővé teszi az ilyen aggályok névtelen bejelentését.
Speak Up