TEVÉKENYSÉGEK

A Carrier a fűtési, szellőztetési, légkondicionáló és hűtőrendszerek, épületirányítás és automatizálás, valamint tűz- és biztonsági rendszerek vezető szolgáltatója. 51 gyárat és 39 kutatási és tervezési központot működtet világszerte, több mint 53 000 alkalmazottal, több mint 180 országban szolgálják ki az ügyfeleket.

A Carriernél az innováció mindig is az egyik alapvető értékünk volt. Kutatási és tervezési központjaink a legjobban teljesítő, leghatékonyabb termékeket és szolgáltatásokat kínálják ügyfeleinknek.

FENNTARTHATÓSÁG ÉS KÖRNYEZETTUDATOS ÉPÍTÉS

A környezetvédelem iránti elkötelezettségünk messze túlhaladja közösségeink és a piac határait. A Carrier az világon az egyetlen olyan vállalat, amely az Egyesült Államok, Argentína, Kína, India, Szingapúr és Franciaország környezettudatos építés egyesületeinek is alapító tagja. Valójában a Carrier a U.S. Green Building Council® (USGBC – Az Egyesült Államok Környezettudatos Építés Egyesülete) első számú alapító tagja volt 1993-ban.

A Carrier az energiahatékonyság terén alkalmazott fejlesztésekkel és a használt hűtőközegek gondos megválasztásával elkötelezetten törekszik a termékeink üvegházhatású gázok kibocsátásával kapcsolatos hatásainak csökkentésére. 1994 óta az iparág élenjárójaként működtünk közre az ózonréteget károsító hűtőközegek folyamatos kivonásában, ugyanakkor mi vezettünk be jó néhányat a világ legenergiahatékonyabb fűtéstechnikai, légkondicionáló és hűtéstechnikai rendszerei közül. Ezzel egyidejűleg csökkentettük tevékenységünk környezetre gyakorolt káros hatásait.

A környezetvédelem helyzetének javítása érdekében aktívan megosztjuk szaktudásunk. A USGBC legnagyobb globális partnere vagyunk a Leadership in Energy and Environmental Design (LEED® – az épületek környezettudatosságát minősítő rendszer) oktatási területén. A Carrier University Institute for Sustainability (Fenntarthatósági Intézet) az iparágban tevékenykedő több ezer szakembert képzéséről gondoskodott az Egyesült Államok, a Közel-Kelet, Európa, Latin-Amerika és Ázsia térségeiben.

MINTAKÉNT SZOLGÁLÓ PROJEKTEK MŰEMLÉKEKBEN

  • Sixtus-kápolna – Róma, Olaszország
  • Singapore Expo, Ázsia legnagyobb kiállítási központja – Szingapúr
  • A Nép Nagy Csarnoka – Peking, Kína
  • George Washington Mount Vernon villája és kertjei – Virginia, USA
  • Uffizi Képtár – Firenze, Olaszország
  • Alexandriai Nagy Könyvtár - Alexandria, Egyiptom

A U.S. Green Building Council® és a LEED® a U.S. Green Building Council bejegyzett védjegyei és tulajdona.