Skip to main content

A Carrier PowerCO2OL nyerte az év arany innovációs díját nagy teljesítményű hűtés kategóriában

RUEIL-MALMAISON, Franciaország -

A Carrier Kereskedelmi Hűtéstechnika nagy teljesítményigényű alkalmazásokat kiszolgáló PowerCO2OL™ rendszere nyerte el az év innovációja arany díjat az ATMO-VTS, természetes hűtőközegek virtuális konferenciáján. A Carrier Kereskedelmi Hűtéstechnika a Carrier Global Corporation (NYSE: CARR) cégcsoport része, amely az egészséges, biztonságos és fenntartható épületgépészeti és hűtéstechnikai megoldások vezető globális szállítója.

Az ATMO kiállítás résztvevői szavazhattak a díjra jelölt rendszerekre. Öt természetes hűtőközeg-rendszer is döntőbe került a díjakért, amelyek azokat a termékeket ismerték el, amelyek várhatóan jelentős hatást gyakorolnak majd az iparra és a környezetre.

“A PowerCO2OL széria a Carrier legnagyobb teljesítményű alkalmazása, amely a fenntartható CO2-hűtést ötvözi az energiahatékonysággal, így elérhető a 30%-os energiamegtakarítás is. Büszkék vagyunk arra, hogy úttörő technológiánknak köszönhetően elnyertük az év innovációja arany díjat.”- mondta Guillaume Burvingt, a Carrier Kereskedelmi Hűtéstechnika marketing igazgatója.

A PowerCO2OL széria jól konfigurálható, magas hatásfokú berendezései alkalmasak többek közt közepes és nagy raktárakhoz, elosztó központokhoz, élelmiszer-feldolgozó üzemekhez, sporthelyszínekhez, ill. egyéb nagy hűtőteljesítmény igényű alkalmazásokhoz. Konfigurálható több hűtéstartományra, ill magas energiahatékonyság jellemzi a Carrier CO2OLtec® Evo moduláló ejector technológiájának köszönhetően. A PowerCO2OL hűtőteljesítménye berendezésenként 1,5 megawattot is elérheti.

Egy 2020-ban elindított projekt keretében a Carrier öt megawattig terjedő berendezéseket tervezett öt berendezés kombinált telepítésével, teljes hővisszanyerési lehetőséggel. A PowerCO2OL a legnagyobb európai hálózatok disztribúciós központjaiba és olyan ikonikus helyeken került telepítésre, mint az SNØ, Norvégia első fedett síarénája, ahol a téli sportok rajongói egész évben élvezhetik a síelést.

A PowerCO2OL rendszer része a Carrier Healthy, Safe, Sustainable Cold Chain programjának, amely friss ételeket és gyógyszereket biztosít az embereknek szerte a világon, valamint fejlett transzport-hűtéstechnikai megoldásai révén biztosítja a kritikus oltások biztonságos tárolását és szállítását. Tudjon meg többet a corporate.carrier.com/healthycoldchain webhelyen, vagy látogasson el a carrier-refrigeration.com oldalra.

A Carrier Kereskedelmi Hűtéstechnikáról
A Carrier Kereskedelmi Hűtéstechnika (Carrier Commercial Refrigeration-CCR) a magas hatásfokú, kulcsrakész hűtőrendszerek és szolgáltatások vezető szállítója az élelmiszer-kiskereskedelemben. A CCR a hűtéstechnikai berendezések széles választékát kínálja az üzletek alacsony energiaköltségekkel járó, vonzó termékmegjelenítésével a maximális értékesítés érdekében; átfogó szolgáltatást és támogatást nyújtva az optimális teljesítmény érdekében a központosított távfelügyeleti hálózat biztosításával. A Carrier Kereskedelmi Hűtéstechnika (CCR) a Carrier Global Corporation része, amely az egészséges, biztonságos és fenntartható épületgépészeti és hűtéstechnikai megoldások vezető globális szállítója. A modern légkondicionálás feltalálója által alapított Carrier a világ vezető vállalata a fűtési, légkondicionáló és hűtési megoldások terén. A Carrier szakértői és mérnökei által biztosítja a fenntarthatóságot és az energiahatékonyságot az ipari és kereskedelmi alkamazásokban, épületautomatizálásban és szállítmányozás területén. További információért látogasson el a carrier-refrigeration.com webhelyre, vagy kövesse a @SmartColdChain webhelyet a Twitteren.

PowerCO2OL-Innovation_of_the_year-illustration