A Carrier világelső a csúcstechnológiájú fűtési, légkondicionáló és hűtési megoldások terén. A fuvarozási szakértők fenntartható megoldásokat kínálnak, integrálva az energiahatékony termékeket, az épületellenőrzéseket és az energiaszolgáltatásokat a lakossági, kereskedelmi, kiskereskedelmi, közlekedési és élelmiszeripari ügyfelek számára. A modern légkondicionálás feltalálója által alapított Carrier mérnöki innovációval és környezeti gondozással javítja a körülöttünk lévő világot. Átfogó beszállítói információk a Carrier Corporate weboldalon találhatók.

SAP® ARIBA® PROCURE-TO-PAY™

2016-ban az Ariba, Inc.-et választottuk áruk és szolgáltatások e-beszerzési rendszerének. A „Procure-to-Pay” rendszer jelenleg elérhető a Carrier Corporation, a Carrier Transicold, a Carrier Commercial Services, az UTEC és az Automated Logic számára. A Carrier az Ariba® hálózatot használja üzleti dokumentumok cseréjére a beszállítókkal, ideértve a megrendeléseket, a megrendelések visszaigazolásait és az előre küldött értesítéseket, a számlákat, a hitel- és terhelési feljegyzéseket, valamint a házigazdás katalógusokat.

Látogasson el az SAP Ariba oldalra, hogy többet megtudjon az Ariba hálózatáról, előnyeiről, előfizetéséről és árairól.

SAP® ARIBA® LIGHT ACCOUNT

Az SAP Ariba bejelentette a Light Enablement ™ módszertanát, amelyet Light Account néven ismerünk. Light Account vagy „Interaktív e-mail”, egy ingyenes csatorna az Ariba-n keresztül vásárló ügyfelek számára. Ez az Ariba P2P funkció a rendszer által generált e-mailben juttatja el a megrendeléseket (PO), egyszerű számla benyújtással, továbbfejlesztett PO e-mail elrendezéssel, és a beszállítók számára, hogy egyetlen portálon megtekinthessék összes PO, számlájukat és fizetési állapotukat. Ez a rendszer által generált PO e-mailt az Ariba Network ™ -en keresztül küldi el a beszállítóknak anélkül, hogy teljes Ariba Network kereskedelmi kapcsolatot kellene létrehozni az Ariba-val. A Light Account egy ingyenes lehetőség, amely a következő lehetőségeket biztosítja:

  • Az összes megrendelés, számla és fizetés megtekintése egy portálon
  • Küldjön megrendelés-visszaigazolásokat
  • Számlák készítése és megrendelések ellen benyújtása
  • Számla és fizetési állapot fogadása
  • Küldje el újra a PO példányt az e-mail fiókjába a számla feldolgozásához

A megrendelés visszaigazolásának és a számlanyújtáshoz internetkapcsolatra és webböngészőre van szükség.

Az indulás elősegítése érdekében a Carrier a következő oktatóanyagot nyújtotta.

Nyilatkozat
Az Ariba független vállalkozó, és nem a Carrier képviselője, képviselője vagy partnere. A fuvarozó kifejezetten kizárja az Ariba által nyújtott szolgáltatásokért, tevékenységekért vagy műveletekért való felelősséget.

Az Ariba webhelyeire mutató link nem jelenti az Ariba Carrier, termékeinek vagy szolgáltatásainak jóváhagyását. A szállító nem felelős az Ariba weboldalain szereplő információk pontosságáért, teljességéért vagy megfelelőségéért.