CARRIER TRANSICOLD PRESENTEERT NIEUWSTE INNOVATIES OP DE TRANSPORT COMPLEET BEURS

Rueil-Malmaison, France -

Carrier Transicold's nieuwste innovaties zijn te zien op de Transport Compleet Beurs, 15-17 maart in Hardenberg, Nederland.

Op de Carrier Transicold stand is ook het nieuw verworven bedrijf TRS aanwezig een Nederlandse fabrikant en dienstverlener van duurzame koelsystemen voor trailers, vrachtwagens en containers.

Carrier Transicold verwelkomd ook haar klanten op een Sustainability Congres & Lunch op woensdag 16 maart in het conferentiecentrum.

trs-building

Voor meer informatie over de producten en diensten van Carrier Transicold, zie www.carrier.com/truck-trailer/nl/nl/ or follow @SmartColdChain on Twitter.

Over Carrier Transicold

Carrier Transicold levert een bijdrage aan de temperatuurregeling tijdens transport met een volledig assortiment producten en diensten voor koeltransport en de ‘cold chain’ markt. Carrier Transicold is al meer dan 40 jaar toonaangevend in de branche en levert afnemers over de gehele wereld de meest geavanceerde, energiezuinige en milieuvriendelijke containerkoelsystemen en generatorsets, rechtstreeks aangedreven en in dieselwagens gemonteerde units en koelsystemen voor opleggers. Carrier Transicold is een onderdeel van UTC Climate, Controls & Security Systems, een divisie van United Technologies Corp., een vooraanstaande wereldwijde leverancier aan de lucht- en ruimtevaartindustrie en de bouwsector. Ga voor meer informatie naar www.transicold.carrier.com or follow Carrier on Twitter: @SmartColdChain.