Skip to main content

Carrier’s New Danaos® Total Transparency Counters and Award-winning Optimer® Cabinets Selected for Two INTERSPAR Stores

BUDAPEST, Hungary -

A Carrier Commercial Refrigeration két magyarországi INTERSPAR hipermarketet szerelt fel Danaos® Total Transparency hűtőpultokkal és díjnyertes Optimer® Low Front üvegajtós fali regálokkal. A Carrier Hűtéstechnika Forgalmazó Magyarország Kft. - a Carrier hazai tagjaként és a United Technologies egyik egységének, a UTC Climate, Controls & Security-nak a részeként - vezető a csúcstechnológiás fűtési, légkondicionálási és hűtési megoldások területén.

A Danaos Total Transparency kiszolgáló pultok és az Optimer Low Front aggregátoros fali regálok más Carrier hűtőkészülékekkel együtt a nemrégiben felújított pesterzsébeti INTERSPAR és az új érdi INTERSPAR hipermarketekben is megtalálhatók. Az új üzleteket a Spar magas energiahatékonysági és környezetvédelmi igényeinek, valamint a professzionális árukihelyezés követelményeit is szem előtt tartva, természet-közeli anyagok felhasználásával alakították ki.

“"A természetes és magas minőségű anyagok használata, a frissességet árasztó hangulat megteremtése és az energiahatékonyság javítása a SPAR legfontosabb szempontjai az új üzletek kialakításakor. Az új Carrier hűtőpultok ezeknek az elvárásoknak teljes mértékben megfelelnek" - mondta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

"A Danaos Total Transparency (TT) kiszolgáló hűtőpultok az élelmiszer kereskedők azon igényét elégítik ki, hogy vásárlóik teljes rálátást kapjanak a kihelyezett árura" - nyilatkozta Körmöczi László, a Carrier CR Europe Magyarországért, Horvátországért és Szlovéniáért felelős igazgatója. "Ezek a hűtőpultok ideálisak a frissáru kihelyezésére, mivel tartókar nélküli üveg felépítményük maximális átláthatóságot és tökéletes rálátást kínálnak, ezzel az árukra irányítva a vásárlók figyelmét. A készülékek lábazatainak faborítása a természet-közeli atmoszféra megteremtését segítik elő.”

Az Optimer Low Front alacsony frontmagasságú, beépített aggregátos, üvegajtós fali regálja - amelyet a 2017-es EuroShop kiállításon az energiahatékonyság és a környezetbarát hűtőközegek elterjesztéséért dolgozó ProCold EU-projekt az álló hűtőkészülékek kategóriájában a leghatékonyabb hűtőkészüléknek ítélt - a működési költségek optimalizálása mellett maximális kihelyezési területet is biztosít. A készülék alacsony frontja és kis méretű aggregátor egysége lehetővé teszi, hogy eggyel több polcra lehessen árut kihelyezni, ezzel optimalizálva az üzlettér kihasználtságát. Környezetbarát, természetes hajtóközege (R290 - propán) mellett az energiatakarékos ventilátorok és a Carrier által tervezett LED világítás is segített abban, hogy a készülék energiafogyasztását a megelőző modellhez képest 61 százalékkal csökkentsék.

A Carrier hűtéstechnikai termékeiről és fenntartható megoldásairól bővebben olvashat a www.carrier-refrigeration.com oldalon.

A Carrierről
A modern légkondicionálás feltalálója által megalapított Carrier vállalat világszerte vezető szerepet tölt be a fűtéstechnika, a légkondicionálás és a hűtéstechnikai megoldások terén. A Carrier szakemberei fenntartható megoldásokat nyújtanak, egyszerre kínálva energia-hatékony termékeket épületvezérlési és energetikai szolgáltatásokat a lakossági, kereskedelmi, kiskereskedelmi, szállítmányozási és élelmiszeripari ügyfelek számára. A Carrier a UTC Climate, Controls & Security üzletágon keresztül a United Technologies Corporation (UTC) csoport része, amely vezető szerepet tölt be a repüléstechnikai és épületgépészeti megoldások világpiacán. További információért kérjük, látogasson el a www.carrier.com honlapra és kövesse a @SmartColdChain Twitter oldalt.