Skip to main content

A Carrier kibővíti az E6 hűtött fali regálok választékát a Monaxis® és a MonaxEco® nagyon alacsony frontmagasságú változataival

KÖLN -

Carrier Commercial Refrigeration Europe has expanded the E6 Monaxis® and MonaxEco® refrigerated multideck range with the launch of an nagyon alacsony frontmagasságú változat kiadásával bővítette az E6 Monaxis® és MonaxEco® hűtött fali regálok választékát. A 220 milliméteres frontmagasság ideális megoldás azoknak a kiskereskedőknek, akik szabványos üzletkialakítással rendelkeznek, de szeretnék maximalizálni a tárolási és a kihelyezési területet, növelni az értékesítést és – a korábbi, E5-ös változathoz viszonyítva – csökkenteni az életciklus-költséget. A Carrier, a világ vezető csúcstechnológiás fűtési, légkondicionálási és hűtéstechnikai megoldásainak szállítója, a United Technologies Corp. (NYSE: UTX) UTC Building & Industrial Systems alegységéhez tartozik.

Az új E6 kirakóbútorok nyitott ("Monaxis") és üvegajtós ("MonaxEco") változatban is beszerezhetők. A nagyon alacsony frontmagasságot a bútor lábrészmagasságának, szerkezeti kialakításának és vízelvezető rendszerének optimalizálásával érik el. Míg az alacsony frontmagasságú változat frontmagassága 295 milliméter volt, a nagyon alacsony változat 25 százalékos frontmagasság-csökkentéssel büszkélkedhet, amelynek eredményeként a megjelenítő terület nyílása legfeljebb 1860 milliméter. Ez a termék jobb láthatóságát biztosítja és megnövekedett kihelyezési lehetőségeket kínál, melynek eredményeként növekszik a vásárlók érdeklődése és a termék eladása.

The new E6 Monaxis ® telepített rendszerű hűtött fali regál

Az új E6 Monaxis nagyon alacsony frontmagasságú berendezés innovatív hőmérséklet-kiegyenlítő rendszerrel és dupla légfüggönnyel rendelkezik, amely egységes hőmérsékletet garantál a hűtő minden pontján. Az ISO 23953 szabványnak megfelelően a nyitott változat M1 hőmérsékleti teljesítményű, ami a legtöbb hús-, hal- és tejtermék, valamint a kevésbé érzékeny termékek esetében megfelelő, míg az üvegajtós változat M0 hőmérsékleti teljesítményű, ami a hidegen tartást igénylő termékek (például darált hús és felvágottak) esetében alkalmazható.

Mindkét változatot úgy tervezték, hogy a kiskereskedők maximalizálhassák az árufeltöltést és a termékek megjelenítését, miközben fokozhatják a hűtési teljesítményt a Carrier legújabb párologtató rendszerének, nagy teljesítményű ventilátorrendszerének és intelligens légáramrendszerének kombinálásával. A ventillátorok nyitható burkolata és hátsó részben történő elhelyezése könnyebb hozzáférést biztosítanak, ezáltal magasabb higiéniai szintet és rövidebb karbantartási időt eredményeznek.

„Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy innovatív, energiahatékony megoldásokat nyújtsunk a kiskereskedőknek” – nyilatkozta James Nutting, a Carrier Commercial Refrigeration, Europe marketingigazgatója. „A legfejlettebb technológia és gyártási módszerek alkalmazása, valamint a kiváló minőségű alapanyagok felhasználása révén a Carrier döntő előrelépést tett a nagy teljesítményű hűtött fali regálok evolúciós folyamatában.”

The MonaxEco ® telepített rendszerű hűtött fali regál üvegajtóval

Energiahatékony működése mellett az E6 Monaxis fali regál és a MonaxEco üvegajtós fali regál belső terei jobban testre szabhatók. A konzoltartók 25 milliméteres polctávolságának köszönhetően a polcok a korábbinál több pozícióban helyezhetők el. A Monaxis és a MonaxEco gondolákhoz használható fejegységmodulok kiskereskedelmi promóciók széles választékához ideálisak. Az új berendezések lezáró üvegfalának üvegfelülete 10 százalékkal nagyobb a korábbi, E5 sorozat esetében használtaknál, így tovább fokozva a termék láthatóságát. A további szolgáltatásokat (például polcszámozás, tartozékok széles választéka és különböző színű LED-es megvilágítási lehetőségek a termék megjelenítéséhez) is azért alakították ki, hogy egyszerűbbé tegyék a karbantartást és fokozzák a vásárlási élményt.

Az új E6 Monaxis ® telepített rendszerű hűtött fali regál gondolás kialakítással

„Az új E6 Monaxis fali regál közelebb hozza a termékeket a vásárlóhoz, mivel a megjelenítő terület maximalizált nyílása vonzóbb megjelenítést tesz lehetővé” – nyilatkozta Patrice Boutillot, aki a fali regálok E6 generációjának programjáért felelős igazgató a Carrier Commercial Refrigeration Europe vállalatnál.

Ha további információra van szüksége a Monaxis vagy a MonaxEco fali regállal kapcsolatban, látogassa meg a www.carrier-refrigeration.com. webhelyet. A vállalat fenntarthatósági elkötelezettségének megismeréséért látogassa meg a www.NaturalLeader.com webhelyet vagy kövesse a @CarrierGreen felhasználónevet a Twitteren.

Az új E6 Monaxis ® telepített rendszerű hűtött fali regál gondolás kialakítással, termékek nélkül

About Carrier
A modern légkondicionálás szülőatyja által alapított Carrier globális vezető szerepet tölt be a csúcstechnológiát alkalmazó fűtési, légkondicionálási és hűtéstechnikai megoldások terén. A Carrier szakértői fenntartható megoldásokat, integrált energiatakarékos termékeket, épületfelügyeleti és energetikai szolgáltatásokat nyújtanak a lakossági, kereskedelmi, kiskereskedelmi, szállítási és élelmiszer-ipari szolgáltató ügyfelek számára. A Carrier a repüléstechnikai és építési rendszerek iparágainak világszerte vezető szolgáltatója, a UTC (United Technologies Corp.) Building & Industrial Systems részegységéhez tartozik. Bővebb információért látogasson el awww.carrier.com webhelyre, vagy kövesse a @CarrierGreen felhasználónevet a Twitteren.