Skip to main content

A Carrier Commercial Refrigeration két új, hűtött, impulzusvásárlást elősegítő egységet mutat be kiskereskedelmi üzletek számára

MAINZ, Németország -

A kényelmi ételek iránti növekvő keresletre válaszul a Carrier Commercial Refrigeration két modern és rugalmasan használható hűtőszigetet mutat be élelmiszerüzletek, éjjel-nappali üzletek és hipermarketek számára Európában: az Areor® Total Transparency berendezést és az EasyCubeTM hűtőszigetet. Ezek a Carrier következő generációs hűtőszekrényes megoldásai közé tartoznak, amelyek maximumra növelik az értékesítési lehetőségeket. A Carrier Commercial Refrigeration az innovatív fűtési, szellőztetési és légkondicionáló (HVAC), hűtési, tűzvédelmi, biztonsági és épületautomatizálási technológiák vezető globális szolgáltatójaként működő Carrier része.

A Carrier termékeit minden egyes üzlettípus igényeit szem előtt tartva tervezik. Ezek az új, impulzusvásárlást elősegítő hűtőszekrények természetes és kompakt hűtési megoldást kínálnak számos különböző alkalmazáshoz.

Akár szupermarketekbe, hipermarketekbe vagy éjjel-nappali üzletekbe szerelik fel, az Areor Total Transparency hűtőegység a vásárlók figyelmét a „grab and go” hűtött termékek felé irányítja, egyúttal javítja az energiahatékonyságot a korábbi modellekhez képest. Ez a hálózatba csatlakoztatható hűtősziget kiváló láthatóságot biztosít az árunak, miközben elérhetővé teszi a kényelmi ételeket a vásárlók számára és értékesítési forgalmat generál. A lapos üvegfelületek könnyen tisztíthatók és karcállóak, ezáltal garantált a hosszú élettartam. Több egység sorba rendezésével lehetőség nyílik a rendelkezésre álló hely optimális kihasználására. A berendezések nyitott hűtőszekrényként vagy könnyen csúsztatható üvegfedéllel egyaránt kaphatók.

A nagyobb mennyiségű áru számára készült EasyCube hálózatba csatlakoztatható hűtősziget rendkívül átlátható és testre-szabható, az összes üzlet számára lehetővé téve az áru tökéletes bemutatását. Az EasyCube hűtősziget fontos jellemzője ergonomikus magassága, amely könnyű hozzáférést biztosít az áruhoz. A hűtősziget elhelyezhető különálló szekrényként, hogy egy kis üzlet hangsúlyos elemévé váljon, vagy összekapcsolható sorba vagy tömbbe rendezve, hogy nagyobb üzletekben minden centiméternyi hely hatékonyan kihasználható legyen. Az EasyCube hűtősziget a promóciós terület növelésére és kihangsúlyozására használatos az értékesítési forgalom növelésére.

A Carrier újonnan kifejlesztett hűtőbútorait egyszerű használatra tervezték a mindennapi üzemeltetés és karbantartás során. Az Areor Total Transparency a gép fő alkotóelemeihez könnyű hozzáférést biztosító csúszó kondenzációs egységet kínál. A szekrények testre szabhatók az egyes üzletek által alkalmazott koncepcióknak és az értékesített termékcsaládoknak megfelelően. Többféle kiegészítők is rendelkezésre állnak a különféle értékesítési stratégiákhoz.

A Carrier Commercial Refrigeration termékportfóliójáról és fenntartható megoldásairól további információk olvashatók a www.carrier-refrigeration.com.

A Carrier bemutatása
A modern légkondicionálás feltalálója által alapított Carrier világszerte vezető szerepet játszik a csúcstechnológiájú fűtési, légkondicionálási és hűtési megoldások területén. A Carrier szakemberei fenntartható megoldásokat kínálnak, integrálva az energia-hatékony termékeket, az épületszabályozást és az energetikai szolgáltatásokat lakossági, kereskedelmi, kiskereskedelmi, szállítási és vendéglátóipari ügyfelek számára. A Carrier Commercial Refrigeration az innovatív HVAC, hűtési, tűzvédelmi, biztonsági és épületautomatizálási technológiák vezető globális szolgáltatójaként tevékenykedő Carrier része. További információkért látogasson el a www.carrier.com webhelyre vagy kövesse a @SmartColdChain-t a Twitteren.

carrier-easy-cube-chiller-island-news

EasyCube Chiller island

carrier-areor-total-transparency-counter-island-news

Areor Total Transparency Counter Island