A Carrier globális vezető szerepet tölt be a csúcstechnológiát alkalmazó fűtési, légkondicionálási és hűtéstechnikai megoldások terén. A Carrier a repüléstechnikai és építési rendszerek iparágainak világszerte vezető szolgáltatója, a UTC (United Technologies Corp.) UTC Climate, Controls & Security részegységéhez tartozik. További tudnivalókat a www.utc.com.

TEVÉKENYSÉGEK

UTC Climate, Controls & Security is a leading provider of heating, ventilating, air conditioning and refrigeration systems, building controls and automation, and fire and security systems. It operates 51 factories and 39 research & design centers worldwide with more than 50,000 employees serving customers in more than 180 countries.

A Carrier vállalatnál az innováció mindig is alapvető értékeink egyike volt. Jelenleg kilenc kutatási és tervezési központtal rendelkezünk öt országban Észak-Amerika, Európa és Ázsia területén, melyek támogatják azon törekvésünket, hogy a legjobb teljesítményű, leghatékonyabb termékeket és szolgáltatásokat tudjuk biztosítani ügyfeleinknek.

FENNTARTHATÓSÁG ÉS KÖRNYEZETTUDATOS ÉPÍTÉS

A környezetvédelem iránti elkötelezettségünk messze túlhaladja közösségeink és a piac határait. A UTC Climate, Controls & Security a világon az egyetlen olyan vállalat, amely az Egyesült Államok, Argentína, Kína, India, Szingapúr és Franciaország környezettudatos építés egyesületeinek is alapító tagja. Valójában a Carrier a U.S. Green Building Council® (USGBC – Az Egyesült Államok Környezettudatos Építés Egyesülete) első számú alapító tagja volt 1993-ban.

A Carrier az energiahatékonyság terén alkalmazott fejlesztésekkel és a használt hűtőközegek gondos megválasztásával elkötelezetten törekszik a termékeink üvegházhatású gázok kibocsátásával kapcsolatos hatásainak csökkentésére. 1994 óta az iparág élenjárójaként működtünk közre az ózonréteget károsító hűtőközegek folyamatos kivonásában, ugyanakkor mi vezettünk be jó néhányat a világ legenergiahatékonyabb fűtéstechnikai, légkondicionáló és hűtéstechnikai rendszerei közül. Ezzel egyidejűleg csökkentettük tevékenységünk környezetre gyakorolt káros hatásait.

A környezetvédelem helyzetének javítása érdekében aktívan megosztjuk szaktudásunk. A USGBC legnagyobb globális partnere vagyunk a Leadership in Energy and Environmental Design (LEED® – az épületek környezettudatosságát minősítő rendszer) oktatási területén. A Carrier University Institute for Sustainability (Fenntarthatósági Intézet) az iparágban tevékenykedő több ezer szakembert képzéséről gondoskodott az Egyesült Államok, a Közel-Kelet, Európa, Latin-Amerika és Ázsia térségeiben.

MINTAKÉNT SZOLGÁLÓ PROJEKTEK MŰEMLÉKEKBEN

  • Sixtus-kápolna – Róma, Olaszország
  • Singapore Expo, Ázsia legnagyobb kiállítási központja – Szingapúr
  • A Nép Nagy Csarnoka – Peking, Kína
  • George Washington Mount Vernon villája és kertjei – Virginia, USA
  • Uffizi Képtár – Firenze, Olaszország
  • The Great Library of Alexandria - Alexandria, Egypt

A U.S. Green Building Council® és a LEED® a U.S. Green Building Council bejegyzett védjegyei és tulajdona.