Hvorfor Carrier

Hos Carrier handler vores kultur om lederskab, innovation og bæredygtighed. Vores globale rækkevide og stærke forpligtelse til medarbejderengagement giver hvert medlem af Carrier-teamet muligheder for at vokse, lære og fremme sin karriere.

Careers - Why Carrier 2 CCR europæiske hold ved Euroshop 2014 messe

GLOBAL RÆKKEVIDDE

Carrier-medarbejdere har verden ved hånden. Som en del af UTC Climate, Controls & Security, en enhed af United Technologies Corporation, har Carrier ca. 50.000 medarbejdere, der arbejder i 180 lande. Et delt fokus på at løse globale udfordringer gør det muligt for Carriers forskelligartede arbejdskraft at fortsætte med at markere sig alle steder på kloden.

LOKAL INVOLVERING

Carrier er et globalt selskab, men vi anerkender også betydningen af lokal involvering. Det er vigtigt for os, at medarbejdere er bidragydere til de fællesskaber, hvori de lever og arbejder. Det er grunden til, at Carrier er stolt over at opmuntre frivilligt arbejde og yde velgørenhed på mange forskellige måder.

KARRIERER, DER ER BYGGET PÅ ENGAGEMENT OG VÆRDIER

Bygget på en arv af innovation og lederskab er Carrier et teknologidrevet selskab, der anerkender, hvor vigtig den personlige udvikling af medarbejderne og kundeplejen er for vores præstation. Som pioner inden for social ansvarlighed og miljøforvaltning indtænker Carrier bæredygtighed i alt, hvad vi gør. Miljøbevarelse og beskyttelse af verdens begrænsede naturlige ressourcer er en af vores forretnings kerneværdier. Vi tager vores rolle som naturlig leder alvorligt.

STÆRK FORRETNINGSPRÆSTATION

United Technologies Corporation og Carrier er topydere på hvert marked, de arbejder med, og er konstant rangeret blandt de mest respekterede selskaber og mærker i verden. Uafhængigt af det økonomiske miljø når vi ambitiøse præstationsmål og giver investeringsstabilitet til vores aktionærer.Carrier

Carrier er en af verdens førende inden for højteknologiske varme, air-condition og køleløsninger. Carrier er en del af UTC Climate, Controls & security, en enhed under United Technologies Corp., en førende leverandør til rumfart og byggeindustrier over hele verden.