Gå til hovedindhold
carrier-engineer-working-on-cad_c

Karriere

Følg ikke bare lederen – bliv en. Sæt din karriere i gang hos Carrier, verdens førende inden for opvarmnings-, airconditioning- og køleløsninger.

GENIALITET PÅ ARBEJDET

Ligegyldigt om formålet er at konservere freskoer i loftet af Det Sixtinske Kapel, opvarme swimmingpooler til svømmere i verdensklasse på en innovativ måde eller anføre den grønne bygningsbevægelse i nogle af de mest avancerede byer rundt om i verden, er der en Carrier-medarbejder til stede.

Hver dag arbejder teamet hos Carrier for at opfylde de mest unikke og spændende, globale udfordringer inden for opvarmning, airconditioning og køling.

KARRIEREMULIGHEDER

Globalt lederskab og innovation kræver en lang række talenter og kompetencesæt. Hos Carrier betyder det at samle verdens bedste inden for designteknologi, fremstilling, informationsteknologi, finans, forretningsaktiviteter, salg og markedsføring.

DIN KARRIERE I EGNE HÆNDER

Carrier er engageret i at tiltrække og fastholde talent i verdensklasse. Det er grunden til, at vi giver hver medarbejder mulighed for at tage kontrol over egen karriere. Uafhængigt af din jobstilling giver vi løbende træning, avanceret uddannelse og forfremmelsesmuligheder for at hjælpe dig med at komme frem. Som medarbejder for en verdens førende bør din karriere trods alt føre dig, hvor du gerne vil hen.

ENGAGEMENT MED DIVERSITET

Carrier anerkender, at de forskelligartede behov i vores verdensomfattende kundebase kun kan opfyldes ved hjælp af en lige så forskelligartet arbejdskraft. Carriers kerneværdi om kulturel og personlig diversitet opfordrer til nye idéer og forskellige synspunkter fra alle niveauer i selskabet. På denne måde bliver alle meninger hørt, og enhver har mulighed for at gøre indtryk på branchen og verden. Vi forstår, at den eneste måde at opretholde en innovativ tankegang er at have meget engagerede medarbejdere.

willis-carrier-notebook-page_c willis-carrier-notebook-page
Hvorfor Carrier

Hos Carrier handler vores kultur om lederskab, innovation og bæredygtighed. Vores globale rækkevide og stærke forpligtelse til medarbejderengagement giver hvert medlem af Carrier-teamet muligheder for at vokse, lære og fremme sin karriere.

GLOBAL RÆKKEVIDDE

Carrier-medarbejdere har verden ved hånden. Som en del af UTC Climate, Controls & Security, en enhed af United Technologies Corporation, har Carrier ca. 50.000 medarbejdere, der arbejder i 180 lande. Et delt fokus på at løse globale udfordringer gør det muligt for Carriers forskelligartede arbejdskraft at fortsætte med at markere sig alle steder på kloden.

LOKAL INVOLVERING

Carrier er et globalt selskab, men vi anerkender også betydningen af lokal involvering. Det er vigtigt for os, at medarbejdere er bidragydere til de fællesskaber, hvori de lever og arbejder. Det er grunden til, at Carrier er stolt over at opmuntre frivilligt arbejde og yde velgørenhed på mange forskellige måder.

KARRIERER, DER ER BYGGET PÅ ENGAGEMENT OG VÆRDIER

Bygget på en arv af innovation og lederskab er Carrier et teknologidrevet selskab, der anerkender, hvor vigtig den personlige udvikling af medarbejderne og kundeplejen er for vores præstation. Som pioner inden for social ansvarlighed og miljøforvaltning indtænker Carrier bæredygtighed i alt, hvad vi gør. Miljøbevarelse og beskyttelse af verdens begrænsede naturlige ressourcer er en af vores forretnings kerneværdier. Vi tager vores rolle som naturlig leder alvorligt.

STÆRK FORRETNINGSPRÆSTATION

United Technologies Corporation og Carrier er topydere på hvert marked, de arbejder med, og er konstant rangeret blandt de mest respekterede selskaber og mærker i verden. Uafhængigt af det økonomiske miljø når vi ambitiøse præstationsmål og giver investeringsstabilitet til vores aktionærer.