Karriere

Følg ikke bare lederen – bliv en. Sæt din karriere i gang hos Carrier, verdens førende inden for opvarmnings-, airconditioning- og køleløsninger.

GENIALITET PÅ ARBEJDET

Ligegyldigt om formålet er at konservere freskoer i loftet af Det Sixtinske Kapel, opvarme swimmingpooler til svømmere i verdensklasse på en innovativ måde eller anføre den grønne bygningsbevægelse i nogle af de mest avancerede byer rundt om i verden, er der en Carrier-medarbejder til stede.

Hver dag arbejder teamet hos Carrier for at opfylde de mest unikke og spændende, globale udfordringer inden for opvarmning, airconditioning og køling.

KARRIEREMULIGHEDER

Globalt lederskab og innovation kræver en lang række talenter og kompetencesæt. Hos Carrier betyder det at samle verdens bedste inden for designteknologi, fremstilling, informationsteknologi, finans, forretningsaktiviteter, salg og markedsføring.

DIN KARRIERE I EGNE HÆNDER

Carrier er engageret i at tiltrække og fastholde talent i verdensklasse. Det er grunden til, at vi giver hver medarbejder mulighed for at tage kontrol over egen karriere. Uafhængigt af din jobstilling giver vi løbende træning, avanceret uddannelse og forfremmelsesmuligheder for at hjælpe dig med at komme frem. Som medarbejder for en verdens førende bør din karriere trods alt føre dig, hvor du gerne vil hen.

ENGAGEMENT MED DIVERSITET

Carrier anerkender, at de forskelligartede behov i vores verdensomfattende kundebase kun kan opfyldes ved hjælp af en lige så forskelligartet arbejdskraft. Carriers kerneværdi om kulturel og personlig diversitet opfordrer til nye idéer og forskellige synspunkter fra alle niveauer i selskabet. På denne måde bliver alle meninger hørt, og enhver har mulighed for at gøre indtryk på branchen og verden. Vi forstår, at den eneste måde at opretholde en innovativ tankegang er at have meget engagerede medarbejdere.