Forretningsområder

Carrier er en førende leverandør af varme-, ventilation-, aircondition, kølesystemer, automatisering, samt brand- og sikkerhedssystemer. Carrier driver 51 fabrikker og 39 forsknings- og designcentre over hele verden med mere end 53.000 ansatte, der betjener kunder i mere end 180 lande.

Hos Carrier har innovation altid været en af vores kerneværdier. Vores forsknings- og designcentre giver vores kunder de mest effektive produkter og services.

Bæredygtighed og grøn byggeri

Vores miljøengagement strækker sig langt ud over vores installationer til vores fællesskaber og markedet. Carrier er det eneste selskab i verden, der er et stiftende medlem af USGBC (USGBC el. Green Building Council) i USA, Argentina, Kina, Indien, Frankrig, Kuwait og Singapore. Faktisk var Carrier det første stiftende selskab af USGBC (U.S. Green Building Council®) i 1993.

Carrier er engageret i at reducere indvirkningerne af vores produkters drivhusgasser via udvikling inden for energieffektivitet og de kølemidler, vi anvender. Siden 1994 har vi været branchens foregangsmænd i udfasningen af ozonnedbrydende kølemidler og har introduceret mange af verdens mest energieffektive, opvarmnings-, aircondition- og kølingssystemer. Samtidigt har vi reduceret vores forretningsaktiviteters miljøpåvirkning.

Vi deler aktivt vores ekspertise for at fremme miljøforvaltning. Vi var det første firma til at anvende reglementet fra USGBCs lederskab i Energi- og Miljø-design (LEED®), til at uddanne vores medarbejdere og kunder i bæredygtige byggeløsninger og vi er stolte af at være blevet udnævnt som en USGBC-uddannelsespartner. Carrier Universitys Institute for Sustainability (universitet for bæredygtighed) har trænet tusindvis af industrifagfolk fra USA, mellemøsten, Europe, Latin Amarica and Asia.

Eksempel på landemærkeinstallation

  • Det Sixtinske Kapel - Vatikanstaten
  • Singapore Expo, som er det største udstillingscenter i Asien – Singapore
  • Folkets Store Hal – Beijing, Kina
  • George Washingtons Mount Vernon Estate and Gardens – Virginia, USA
  • Galleria degli Uffizi – Firenze, Italien
  • Det store bibliotek i Alexandria - Alexandria, Egypten

U.S. Green Building Council® og LEED® er registrerede varemærker ejet af U.S. Green Building Council.