FAKTABLAD

Opdag Carrier med et øjekast med væsentlige oplysninger om vores projekter, præmier og andre grundlæggende interesseområder.
Carrier Facts

MODERSELSKAB

Carrier er verdens førende inden for højteknologiske opvarmnings-, airconditioning- og køleløsninger. Carrier er en del af UTC Climate, Controls & Security, som er en enhed af United Technologies Corp., en førende leverandør til industrier, der beskæftiger sig med luft- og rumfartssystemer samt bygningssystemer i hele verden. Find flere oplysninger på www.utc.com.

FORRETNINGSAKTIVITETER

UTC Climate, Controls & Security er en førende leverandør af varme-, ventilations- og klimaanlæg, kølesystemer, bygningsstyringer og automatisering samt brand- og sikkerhedssystemer. Alt dette bliver produceret på 51 fabrikker og 39 forsknings- & designcentre over hele verden med mere end 50.000 medarbejdere, der betjener kunder i mere end 180 lande.

Hos Carrier, har innovation altid været en af vores kerneværdier. Vores forsknings- og udviklingscentre arbejder for at tilbyde vores kunder de højest ydende og mest effektive produkter og serviceydelser.

BÆREDYGTIGHED OG GRØN BYGNING

Vores miljøengagement strækker sig langt ud over vores installationer til vores fællesskaber og markedet. UTC Climate, Controls & Security er det eneste selskab i verden, der er et stiftende medlem af GBC-rådene (GBC el. Green Building Council) i USA, Argentina, Kina, Indien, Frankrig, Kuwait, Singapore og Sydafrika. Faktisk var Carrier det første stiftende selskab af USGBC (U.S. Green Building Council®) i 1993.

Carrier er engageret i at reducere indvirkningerne af vores produkters drivhusgasser via udvikling inden for energieffektivitet og de kølemidler, vi anvender. Siden 1994 har vi været branchens foregangsmænd i udfasningen af ozonnedbrydende kølemidler og har introduceret mange af verdens mest energieffektive, opvarmnings-, aircondition- og kølingssystemer. Samtidigt har vi reduceret vores forretningsaktiviteters miljøpåvirkning.

Vi deler aktivt vores ekspertise for at fremme miljøforvaltning. Vi var det første firma til at bruge pensum fra USGBCs lederskab i Energi- og Miljø-design (LEED®), til at uddanne vores medarbejdere og kunder i bæredygtige byggeløsninger og vi er stolte af at være blevet udnævnt som en USGBC-uddannelsespartner. Carrier Universitys Institute for Sustainability (universitet for bæredygtighed) har trænet tusindvis af industrifagfolk fra USA, Mellemøsten, Europa, Latinamerika og Asien.

EKSEMPLER PÅ SKELSÆTTENDE INSTALLATIONER

  • Det Sixtinske Kapel - Vatikanstaten
  • Singapore Expo, som er det største udstillingscenter i Asien – Singapore
  • Folkets Store Hal – Beijing, Kina
  • George Washingtons Mount Vernon Estate and Gardens – Virginia, USA
  • Galleria degli Uffizi – Firenze, Italien
  • Det store bibliotek i Alexandria - Alexandria, Egypten

U.S. Green Building Council® og LEED® er registrerede varemærker tilhørende U.S. Green Building Council.