Gå til hovedindhold
woman-in-call-center-B

Service Og Support

Vi bekymrer os hver dag, hvor som helst.

Få fred i sindet, og få forbedret ydelse med Carrier service og support.

I den moderne detailbutik for fødevarer kan dine kølesystemers ydeevne have en stor indvirkning på dine resultater. På den baggrund leverer Carrier den service og support, du behøver for at have optimal ydeevne på en naturlig måde – lige fra dag ét og helt igennem udstyrets levetid.

Servicetilbud designet med tanke på én ting: din fødevarebutik.

Carrier har opbygget et ry som en af verdens førende inden for design og fremstilling af nøglefærdige kølesystemer til fødevaredetailindustrien. Lige så vigtigt er det, at vi også bliver anerkendt for vores dedikation til kvalitetsinstallationer og bæredygtige indsats.

Og ligegyldigt hvor du er, så er der god chance for, at Carrier er i området. Vores fodaftryk strækker sig over mere end 20 lande med regionale og lokale forgreninger over hele Europa. Derudover er vores team af 1.000 toptrænede serviceteknikere til rådighed døgnet rundt, 365 dage om året for at yde on-site service. Carrier kan bryste sig af at varetage mere end 20.000 butikker på vedligeholdelseskontrakter.

Hos Carrier betyder service meget mere end blot et selskab, som du kun kan ringe til med vedligeholdelsesproblemer og reparationer. Ud over at yde assistance døgnet rundt, syv dage om ugen via Carrier-servicecentret, indeholder vores tilbud et omfattende og rettidigt forebyggende vedligeholdelsesprogram, fjernovervågnings-, energistyrings- og overensstemmelsesservicer. Vi giver også ekspertrådgivning, så du får mest ud af din installation under hele dens levetid, samt forskellige opgraderingsniveauer og moderniseringspakker, der er fokuseret på reduktion af omkostninger, energibesparelse og driftseffektivitet.

Som din foretrukne partner kan du være sikker på, at Carrier vil designe et vedligeholdelsesprogram, som opfylder dine kunders forventninger så vel som dine behov som leder af en fødevarebutik.

Ligegyldigt om det er on-site- eller fjernservice, eller om det drejer sig om en ny installation eller opgradering, kan du regne med, at Carrier-servicen vil sikre den bedste drift af dine kølesystemer.


Carrier Refrigeration Denmark A/S’s Generelle Salgs- og Leveringsbetingelser

Med Carrier har du altid de reservedele, du har brug for, lige i nærheden.

Vores Central Parts Division (central-reservedeleafdeling) sikrer, at de fleste dele kan sendes ud til arbejdspladsen inden for få dage. Faktisk opbevares de vigtigste dele på lager, så de kan sendes ud til brug i kundernes installationer inden for få timer.

Vi har reservedele til alle gængse Carrier kabinetter og rack-units, hvilket sikrer muligheden for at få reservedele til produkterne mange år frem.

Ud over at være lagerførende af reservedele, er identifikation af dele også væsentlig for at yde kvalitetsservice. Derfor har vores serviceteknikere mulighed for at oprette forbindelse til vores interne centralregister over reservedele og nemt identificere, specificere og bestille de nødvendige dele. Vores Central Parts Division (central-reservedeleafdeling) i Europa øger supportniveauet og sikrer hurtig identifikation og levering af de påkrævede dele.

Hos Carrier gør vi bestilling af reservedele så nemt som muligt for kunderne. Du skal blot kontakte eller besøge det lokale Carrier servicekontor.

Præstation og effektivitet via fjernservice.

Carrier er førende i Europa inden for køling af fødevarer og vi sikrer overvågning af dit system selv hundredvis af kilometer væk. Nøglen er vores innovative Carrier e*Service-platform. Ved hjælp af navnebeskyttet teknologi via servere i Tyskland indsamler e*Service-platformen oplysninger døgnet rundt fra hver tilknyttet butik og sporer data om fødevaresikkerhed, driftsydelse og energiforbrug.

e*Service platformen åbner døren for kunder til en række fjernservicetilbud fra Carrier. Disse omfatter åbningstider døgnet rundt, syv dage om ugen, hvor Carrier eksperter, der er specialiseret i køling, kan overvåge din butiks driftsforhold døgnet rundt for dermed at opretholde optimal fødevaresikkerhed og maksimal reaktivitet.

På grund af vores e*Service Centers åbningstider døgnet rundt, syv dage om ugen kan Carrier altid modtage systemalarmer, udføre diagnosticeringsopgaver og løse problemer uden at sætte en fod i din butik. Hvis du har problemer, der kræver on-site service, sender vi selvfølgelig hurtigt en tekniker ud for at finde fejlen. Det hjælper alt til en hurtigere løsning af problemer og behandling af akutte situationer, færre besøg på grund af ikke-kritiske alarmer og frem for alt, mindre hovedpine til dig.

Med Carrier e*Service kan du også få adgang til oplysninger om dit kølesystems ydeevne når som helst og hvor som helst. Vores brugervenlige websted for Carrier-webservice giver tydelige billeder og oversigter over data vedrørende centrale systemmålinger, herunder temperatur, drifts-setpunkter og energieffektivitet.

Når det er muligt at sammenligne ydeevnen i en butik eller mellem flere butikker bliver det nemmere at spore driftsforbedringer, prioritere ressourcer og rette fejl for at forbedre effektiviteten. Og det bedste er, at du hurtigt og nemt kan gøre det på en computer eller smartphone.

Vi bruger masser af energi på at hjælpe dig med at bruge mindre energi.

Næsten alle selskaber kan måle energiforbruget på en enkel måde. Men Carrier har den systemteknologi og installationserfaring, der skal til for at reducere kølesystemers energiforbrug, og bevare fødevarernes friskhed og sikkerhed.

Butikker, der er tilknyttet vores e*Service Center, kan hurtigt få adgang til Carriers ekspertise i energieffektivitet. Først samarbejder du med Carrier-servicerepræsentant om at udarbejde et energiserviceprojekt for din butik eller butikskæde. Dernæst anvender vores ingeniører navnebeskyttede algoritmer og vores e*Service-database til at analysere energiydelsen.

Når effektivitetsproblemerne er identificeret, implementerer vi de anbefalede ændringer, der kan minimere energiforbruget og maksimere ydelsen. Til sidst bruger vi fjernsporing til at overvåge og opretholde dine forbedringer.

Disse services er en ekstra ydelse ud over de innovative pakker og forbedringer, der er designet til at forbedre effektiviteten gennem reduceret energiforbrug. Vores LED-belysning og integrationspakke med EC-ventilator til kølereoler med eksternt kølesystem kan eksempelvis spare dig op til 60 % på belysning og energiomkostninger.

Det er bare endnu et eksempel på Carriers dedikation til forbedring af kølesystemer gennem effektivitet og gradvist mere bæredygtige løsninger og services.

Selvom du ikke kender alle reglerne, gør vi det nemmere at overholde dem.

I de seneste år har der været fokus på nedbrydning af ozonlaget og global opvarmning, men det har også været kendetegnet af konstante forandringer inden for lovgivningen og håndhævelsen af bestemmelser på området. Og efterhånden som regeringer fortsat sætter fokus på miljøproblemer, har Carrier fokuseret på at hjælpe dig med at overholde reglerne.

Det strækker sig langt ud over design og fremstilling af bæredygtige og miljøvenlige produkter. Vi udvikler løbende teknologier, der gør det nemt for dig at overholde reglerne. Tag for eksempel vores Electronic Refrigerant Tracking-teknologi (teknologi til elektronisk kølemiddelsporing).

Europæiske bestemmelser for F-gasser sætter grænser på lækagehastighed for HFC-kølemidler og påkræver, at butikkerne logfører deres genpåfyldninger af kølemiddel samt hyppigheden heraf. Tidligere skulle en tekniker manuelt logføre alle oplysninger i en dagbog, som ofte gik tabt eller blev fejlplaceret. Med vores smartphone-app til elektronisk kølemiddelsporing kan vi i dag øjeblikkeligt registrere og sikkerhedskopiere data til sikre servere. På denne måde kan data blive vist online med det samme, hvilket gør det muligt at foretage en hurtig og nem sammenligning af påfyldninger.

Det vigtigste er, at dette program sørger for at du overholder bestemmelserne for F-gasser og giver mulighed for hurtig justering i tilfælde af fremtidige lovændringer.

Alle overholdelsesproblemer er selvfølgelig ikke relateret til miljøet. HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) er retningslinjer relateret til fødevaresikkerhed. Den gode nyhed er, at Carrier også kan hjælpe dig med det. Vores trådløse Smart Sensor-system til temperaturovervågning og datarapportering er blot én løsning, der er designet til at garantere fødevaresikkerhed – for ikke at nævne overensstemmelse.

GLOBALT SELSKAB. LOKALT PRÆG.
SIG JA TAK TIL BESPARELSE OG EFFEKTIVITET.