Om Carrier kommerciel køling Danmark

Carrier Refrigeration Danmark A / S er en del af Carrier Commercial Refrigeration Europe, som er førende leverandør af højeffektive nøglefærdige køleanlæg til dagligvaremarkedet.

Vi er forpligtet til at forbedre køling gennem bæredygtige produkter og processer, og forbedre salgsmulighederne for vore kunder gennem teknologisk innovation.

Carrier Refrigeration Danmark A / S er en landsdækkende leverandør af køle-og fryseanlæg til dagligvaremarkedet, industrielle applikationer og aircondition til det danske marked. Vores virksomhed er førende inden for udvikling af CO2OLtec®-kølesystemer, hvor der anvendes CO2 som kølemiddel med lavt global opvarmningspotentiale, der overholder EU’s forordning vedr. f-gasser.

Vores danske hovedkontor ligger i Aarhus og vi har derudover en afdeling i henholdsvis Kolding og Hvidovre.

Carrier Commercial Refrigeration er en del af UTC Climate, Controls & Sercuity, som er verdens største udbyder af bygningsteknologi indenfor brandsikkerhed, bygningsautomatisering, varme, ventilation, aircondition/kølesystemer, samt servicering heraf. UTC er med til at udvikle moderne bygningsteknologier, der er sikrere, smartere og bæredygtige.