Gå til hovedindhold

Med et fodaftryk i mere end 20 lande i hele Europa og en betydelig tilstedeværelse i Mellemøsten og Asien leverer Carrier Commercial Refrigeration et bredt udvalg af løsninger og serviceydelser til kunder i alle typer fødevaredetailformater i hele området. Vi understøtter vores forretningsaktiviteter med seks fabrikker i Europa, to fabrikker i Asien og forsknings- og udviklingscentre i verdensklasse i Tyskland og Kina.

Med et design der har fokus på de nyeste markedsføringstrends og kundernes behov, er Carrier i stand til at tilbyde en omfattende portefølje af den nye generation af køleskabe, frysere, kølediske, systemer og styringer, der maksimerer markedsføringsmulighederne og samtidigt reducerer energiforbrug og driftsomkostninger.

EN LEDERSKABSARV

Samtidig med at vi er førende inden for moderne køleløsninger, kan vores rødder spores mere end hundrede år tilbage til nogle af branchens tidligste pionerer.

I 1877 fik Carl von Linde det første patent på sin kølemaskine – et første skridt mod moderne køleanvendelser inden for forskning, industri, handel og husholdning. I 1902 opfandt Willis Carrier den moderne airconditioning. Hans opfindelse skulle komme til at ændre verden, og han blev senere anerkendt som en af de 100 mest indflydelsesrige personer i det 20. århundrede.

Disse innovatorer og deres gennembrud hjalp til at udforme vores selskabs fundament og var grobund for hele industrier. Det allervigtigste er, at deres opfindsomhed og entreprenørånd fortsat er med til at forme, hvem vi er i dag.

Carrier Global Corporation

Carrier Commercial Refrigeration er en del af Carrier Global Corporation, som er en global leverandør af bygningsteknologier. Dets brandsikkerhed, sikkerhed, bygningsautomatisering, opvarmnings-, ventilations-, aircondition- og kølesystemer og serviceydelser skaber integrerede, højtydende bygninger, der er sikrere, smartere og bæredygtige.

first-linde-refrigeration-machine  

1877 - Den første Linde-kølemaskine, der nogensinde blev solgt, efter at Carl von Linde fik det første patent på sin kølemaskine.

carrier-machine-factory-acquired-1920

1920 - Maskinfabrik, der blev erhvervet i 1920 af Linde Company i Köln-Sürth

building-carrier-refrigerated-display-cases

1950 - Bygning af kølereoler på fabrikken i Mainz-Kostheim

carrier-launches-e1-regal-range

1958 - Lancering af E1 Regal-sortimentet af køleskabe fra Linde Company

carrier-launches-e5-program

2002 - E5 Program bliver lanceret og sætter nye standarder for temperaturkontrol og markedsføring af fødevarer

carrier-opens-leed-design-center

2004/2007 - Carrier Corporation erhverver Linde Kaeltetechnik og åbner Lead Design Center i Tyskland

carrier-100th-co2oltec-germany

2009 - Carrier opnår en miljømilepæl med åbningen af CO2OLtec® nr. 100 i en Aldi Süd-butik i Tyskland

refrigerated-multideck-e6-maress-A

2011 - Carrier lancerer Maress®, det første produkt i E6-sortimentet af køleskabe

compressor-rack-co2olheat-A

2012 - Det første CO2OLheat®-rumvamesystem installeres i EDEKA Meibohm, Tyskland

refrigerated-multideck-e6-monaxis-A

2014 - Carrier lancerer E6 Monaxis® og MonaxEco®, den nye generation af kølereoler med eksternt kølesystem