Gå til hovedindhold
woman-shopping-for-refrigerated-products-A

Løsninger

Kommerciel køling? Vi har løsningen.

Detailbutikker findes i alle størrelser og udformninger. Og det samme gør Carriers løsninger.

Kølekravene i de moderne detailhandelsmiljøer er forskellige. Men behovet for at forhindre fødevarespild, reducere energiforbrug og maksimere markedsføring er stadigvæk konstant. Carrier har de innovative, nøglefærdige løsninger og servicer, der skal til for at levere på alle fronter og på tværs af alle store formater.

Det betaler sig at bruge eksperterne i kommerciel køling.

Mens de udfordringer, der er knyttet til driften af en Cash & Carry forretning er mangfoldige, stammer mange af dem fra én bestemt ting – størrelsen.

Cash & Carry forretninger er ofte store og medfører anselige opvarmnings- og kølebehov, som i sidste ende betyder anselige el-regninger. Derudover har disse store systemer brug for en stor mængde kostbare materialer. For ikke at nævne, at butiksledere fra et markedsføringssynspunkt skal holde et kæmpe stort lager med en lang række produkter synligt og tilgængeligt for kunder.

Så hvad er løsningen på den lange liste af udfordringer? Vær partner med et selskab, der har en endnu større række løsninger. Carrier Commercial Refrigeration er din totalleverandør af nøglefærdige løsninger, der er rodfæstet i teknisk ekspertise og designet til at opfylde de specifikke behov i ethvert butiksformat.

Ligegyldigt om det drejer sig om kølereoler, kølediske, vertikale frysere eller noget imellem, leverer Carrier løsninger, der ikke kun forbedrer markedsføringsmulighederne og holder fødevarer friske, men som også hjælper til at kontrollere driftsomkostninger. Vores dedikation til energieffektive løsninger på tværs af hele vores produktlinje betyder lavere el-omkostninger om året ¬– og lavere samlede omkostninger i løbet af udstyrets levetid.

Carriers brug af naturlige kølemidler gør det også muligt for cash & carry forretninger, at være mere bæredygtige – på flere måder. Vores CO2OLtec®-teknologi anvender CO2 til at give det laveste, samlede CO2-fodaftryk, lavere globalt opvarmningspotentiale (GWP) og en betydelig reduktion af emissioner – og alt mens det sparer kunderne et gennemsnit på 10 % i el-omkostninger i milde til kolde klimaer. Og fordi CO₂ kræver en mindre rørdiameter, skal systemet tilføres en mindre mængde kostbar kobber.

Ud over køleløsninger gør Carriers CO2OLheat®modeller det muligt for driftsledere i cash & carry forretninger, at drage fordel af 100 % varmegenvinding til rumopvarmning eller forsyning af varmt vand til husholdningsbrug, som sænker hele butikkens energiomkostninger og CO2-fodaftrykket betydeligt.

Det er bare endnu en løsning i vores brede portefølje – og endnu en grund til, at vi bliver den partner, som mange europæiske cash & carry kunder vælger. Og det bedste? Vi udvider porteføljen konstant for bedre at opfylde dine behov.

Ud over produkter og løsninger leverer Carrier også en række service- og supporttilbud, som hjælper driftsledere i cash & carry forretninger med at udnytte deres system fuldt ud. Disse omfatter assistance døgnet rundt, syv dage om ugen, forebyggende vedligeholdelsesprogrammer, fjernovervågningsservicer, energistyringsservicer, opgradering og moderniseringspakker – og alt med det formål at opnå reducerede omkostninger, energibesparelser og driftseffektivitet i hele udstyrets levetid.

Når det gælder effektivitet og stil, er der ingen, der bringer flere løsninger til markedet.

Assortiment er vigtigt i supermarkeder og hypermarkeder. Vi taler om den lange række fødevareprodukter, der skal være til rådighed for kunder hver dag. Men som følge heraf er assortimentet også væsentligt, når det gælder køleløsninger. Det er her Carrier Commercial Refrigeration griber ind.

Vi forstår de udfordringer, der er knyttet til køling i hypermarkeder og supermarkeder, og vi har ekspertisen og løsningerne til at imødekomme alle. Vi anerkender, at butikskoncepter er forskellige i hvert land, og behovet for, at hver butik er unik. Men i sidste ende ved vi, at alt drejer sig om resultaterne – kontrol af driftsomkostninger, reduktion i afskrivninger for fødevarespild og selvfølgelig, om at sælge flere produkter.

Carrier tænker på alt dette, når det drejer sig om design og implementering af nøglefærdige og tilpassede løsninger, der hjælper supermarkeder og hypermarkeder med at holde fødevarer kolde på en effektiv måde og udstille varerne attraktivt for kunderne. Vores portefølje består af et af branchens bredeste sortimenter af produkter, der dækker hver eneste zone i butikken, og som derved opfylder behovene for alle vores kunder inden for supermarkeder og hypermarkeder.

Så hvad mener vi præcist, når vi taler om vores produktsortiment? Det enkle svar er, alt du muligvis kunne have brug for. Vores Carucco®-familie af kølereoler består af hundredvis af kølediskløsninger, der giver effektiv og tiltrækkende markedsføring. Vores kølereoler, herunder den nye MonaxEco® og vores topsælgende Monaxis®-kølereoler bringer stil, synlighed og effektivitet til butikken. Og vores Evolution 6-kølereoler maksimerer effektivitet, fødevarernes friskhed og præsentation, samtidig med at de optimerer gulvpladsforbruget.

Disse er bare en håndfuld af Carriers nøglefærdige løsninger, der er designet til at sikre, at hele markedet for køling er dækket.

Carrier tilbyder også kunder med supermarkeder og hypermarkeder muligheder i forbindelse med brugen af kølemidler. Vi giver løsninger, der kommer med almindelige HFC'er, HybridCO2OL®, som kombinerer HFC'er og CO₂, og CO2OLtec®, som er vores komplette, kuldioxid-baserede teknologi.

CO₂OLtec har hjulpet hundredvis af kunder over hele Europa med at sænke deres CO2-fodaftryk og reducere energiomkostninger. Derudover kan Carrier CO2OLtec®-integrerede løsninger, som kombinerer rumopvarmning og køling i ét system, bringe endnu mere effektivitet til kunderne ved ikke blot at sænke årlige energiomkostninger men også de samlede omkostninger, og alt mens de skærer halvdelen af deres CO2-fodaftryk ved at fjerne brugen af fossile brændstoffer til opvarmning.

Ud over produkter og løsninger leverer Carrier også en række service- og supporttilbud, som hjælper supermarkeds- og hypermarkedsledere med at udnytte deres system fuldt ud. Disse omfatter assistance døgnet rundt, syv dage om ugen, forebyggende vedligeholdelsesprogrammer, fjernovervågnings-, energistyrings- og overensstemmelsesservicer samt opgradering og moderniseringspakker for at reducere omkostninger og maksimere energibesparelser og driftseffektivitet i hele udstyrets levetid.

Carrier føjer ny værdi til værdibaseret salg.

Præstation. Effektivitet. Stil. Selvom discountbutikker er kendt for at skære ned på priserne, så har de ikke råd til at skyde genvej, når det gælder køleløsninger. Kunder med discountbutikker kræver produkter, der leverer maksimal energieffektivitet og samtidigt giver en bedre markedsføring – og Carrier leverer præcist det.

Faktisk designer vi kølereoler specifikt til vores kunder med discountbutikker. For eksempel er Carrier Maress® en højavanceret kølereol, der kommer med en højere fordampningstemperatur, optimeret luftbehandling, energieffektiv belysning (LED-lysdioder er en mulighed), EC-ventilatorer, elektroniske forkoblingsenheder og automatiske natrullegardiner (ekstraudstyr). Tilsammen reducerer disse funktioner kølebehovene med så meget som 17 % og sænker energiforbruget med op til 21 %.

Maress er kun ét produkt i vores sortiment af Carrier Evolution 6 kølereoler, som er en ny generation af løsninger, der er designet til at forbedre energieffektivitet, garantere fødevarernes sikkerhed og friskhed, forbedre præsentation og udnytte gulvpladsen optimalt.

Ud over forbedret energieffektivitet og maksimeret markedsføring leverer Carrier også miljørigtige køleløsninger til discountbutikker. Vores CO2OLtec® -systemer, som anvender det naturlige kølemiddel kuldioxid, hjælper kunder med at sænke deres CO2-fodaftryk og GWP og samtidig reducere energiomkostningerne. Derudover kan vores CO2OLtec®-integrerede løsninger, som kombinerer rumopvarmning og køling i ét system, give kunderne betydelige effektivitetsforbedringer i hele butikken.

Carrier leverer også en række service- og supporttilbud, der hjælper discountbutiksledere med at udnytte deres system fuldt ud. Disse omfatter assistance døgnet rundt, syv dage om ugen, forebyggende vedligeholdelse, fjernovervågnings-, energistyrings- og overensstemmelsesservicer samt opgraderinger og moderniseringspakker.

Når du bliver partner med Carrier, tager det ikke længe, inden du med denne omfattende kombination af løsninger og tjenester ser reducerede driftsomkostninger via energieffektivitet og øget salg via tiltrækkende og effektiv markedsføring.

Selve små butikker er meget vigtige for os.

Hver dag over hele Europa besøger kunder små lokale butikker, fordi de er bekvemmelige. For lederne af disse detailformater er implementering og vedligeholdelse af de rigtige køleløsninger altid et problem. Både størrelse, placering og bygningstype begrænser de typer løsninger, der er til rådighed – ligegyldigt om det er på grund af plads, støj, varmeafgivelser, æstetik eller andre begrænsninger.

Hos Carrier er vi overbeviste om, at en butiks placering og størrelse ikke bør begrænse dens markedsføringsmuligheder. Fordi Carrier forstår de unikke udfordringer der er i små butikker og dagligvarebutikker, tilbyder vi en bestemt række slanke kølereoler til køle- og fryseanvendelse, der er unikt harmoniseret med hensyn til mål og æstetik. Disse kølereoler omfatter Mendos® XU, MenEco® XU , Optimer® L & LG og Velando® Compact Space.

refrigerated-multideck-e6-mendos-A

Alle kølereoler til små butikker kan dækkes af løsninger med eksternt kølesystem, plug-in-løsninger eller en kombination af begge. Vores brede vifte af plug-in-kølereoler er særdeles værdifuld i promovering af impulssalg af drikkevarer, iskager og spotvarer.

Carrier tilbyder også en specifik CO2-kølereol til anvendelser i små butikker. Og som konstante innovatorer og pionerer har vi til hensigt altid at føje nye løsninger til vores tilbud til små butikker og dagligvarebutikker.

refrigerated-multideck-optimer.l-A

Så hvordan kan vores kunder med små butikker og dagligvarebutikker drage fordel af Carrier-løsninger? Til at begynde med designer vi med tanke på effektivitet, hvilket hjælper kunder med at sænke årlige driftsomkostninger via energieffektivitet. Derudover hjælper CO2 og propankølemidler, med at reducere miljøpåvirkningen og klargøre butiksejerne til de kommende EU-bestemmelser.

Med hensyn til overholdelse af bestemmelser og energieffektivitet leverer Carrier en række service and support , som er med til at hjælpe lederne af små butikker og dagligvarebutikker med at opnå begge, idet de sikrer optimal driftseffektivitet i hele udstyrets levetid. Disse omfatter assistance døgnet rundt, syv dage om ugen, forebyggende vedligeholdelse, fjernovervågnings-, energistyrings- og overensstemmelsesservicer samt opgraderinger og moderniseringspakker.

refrigerated-multideck-optimer.l-A

I sidste ende handler det hele dog om markedsføring. Carrier-løsninger hjælper til at levere ensartethed, fleksibilitet og stil til små butikslayouts og samtidigt udnytte den begrænsede plads fuldt ud. Kort fortalt giver vi ejere af små butikker løsninger til at forenkle køling, så du kan fokusere på at sælge flere produkter. Og hvis du tænker over det, kan det ikke gøres mere bekvemt end det.

Vi giver vores kunder effektive, innovative løsninger til opbevaring af produkter fra gården til gaflen.

Som ekspert i kølingsteknologier spiller Carrier en uerstattelig rolle i næsten hvert aspekt af den moderne kølekæde. Dette omfatter distributionscentre, hvor enorm størrelse giver en lige så enorm række unikke udfordringer. Og hvis udstyrskravene til distributionscentrene rækker ud over kommerciel køling til industriel køling, er Carrier klar til at levere – uanset hvor omfattende anvendelsen er.

Distributionscentre kan dække tusindvis af kvadratmeter gulvplads og giver titusindvis af kubikmeter opbevaringskapacitet. Og for at holde de forskellige produkttyper friske, kræver disse områder forskellige temperaturzoner: fra kølere, kølehåndtering, frysere og generel lagerplads. Carrier leverer de intelligente og effektive løsninger, der kræves til at håndtere store mængder og kontrollere temperaturer i alle områder, og alt mens energiomkostninger holdes under kontrol.

Så hvordan gør vi det?

Svaret er CO2OLtec®. Carrier MaxiCO2OL®- og MiniCO2OL®-køleunits anvender gennemtestet køleteknologi med CO2OLtec®-kuldioxid (CO2) til at levere bæredygtig effektivitet på tværs af en række kølekapaciteter, samtidig med at det demonstrerer gennemsnitlige energibesparelser på ca. 10 % sammenlignet med traditionelle HFC-kølesystemer (HFC el. hydrofluorcarbon) i milde til kolde klimaer.

Og potentialet for besparelser og effektivitet strækker sig ud over køling. Med vores modulopbyggede CO2OLheat®-opvarmningsenheder bliver affaldsvarmen, der skabes under køleprocessen, samlet og omfordelt til rumopvarmning og opvarmning af varmt vand andre steder i bygningen.

Brugen af det naturlige kølemiddel CO2 tilbyder kunder med distributionscentre et utal af fordele. CO2 er et ikke-ozonnedbrydningsstof med et globalt opvarmningspotentiale (GWP el. Global Warming Potential) på blot ét og et ozonnedbrydningspotentiale (ODP el. Ozone Depletion Potential) på nul. Derudover er det ikke underkastet bestemmelserne for F-gasser. Dette er særdeles vigtigt ifm. anvendelser i distributionscentre, hvor systemets betydelige størrelse også indebærer en anseelig økonomisk investering. Når du ikke skal bekymre dig om påkrævede ændringer på grund af bestemmelser for F-gasser i kombination med Carrier systemernes dokumenterede driftssikkerhed, betyder det, at kunderne kan have fred i sindet, fordi de ved, at de har en langvarig løsning, der ikke vil kræve kostbare opdateringer eller udskiftning.

Brug af CO2 som et kølemiddel giver mange fordele ift. ammoniak, som traditionelt findes i kølesystemer i distributionscentre. Med en A1-sikkerhedsklassifikation af kølemidler (DS/EN 378-1) er CO2-kølesystemer underlagt færre bestemmelser end ammoniak, og det er samtidig muligt at anvende en almindelig kobberrørinstallation.

Når du har en partner som Carrier, der tager sig af dit distributionscenter, får du mere end pålidelige, effektive og nøglefærdige løsninger. Vi er her hele vejen igennem, fra design og installation til løbende service og vedligeholdelse. Dette omfatter fjernovervågning med åbningstider døgnet rundt, syv dage om ugen for at garantere både dine produkters sikkerhed og dit systems optimale ydeevne. Resultatet – distributionscentre med store kølemængder medfører ikke store energiomkostninger. Kontakt os i dag, og opdag, hvorfor kunder over hele Europa vælger at bruge eksperterne, når det gælder distributionscentre.

YDELSEN KAN FORBEDRES HVOR SOM HELST, NÅR SOM HELST.
SYNLIGHED MØDER EFFEKTIVITET.
FLEXI-REOLER TIL STEDER, HVOR PLADSEN ER BEGRÆNSET.
BÆREDYGTIGHED OG BESPARELSER – DET ER SIMPELT OG FORNUFTIGT.