Gå til hovedindhold
1903-engineers-buffalo-forge-company_h

Om Os

Carrier, som blev bygget på basis af Willis Carriers opfindelse af moderne airconditioning i 1902, er verdens førende inden for opvarmnings-, airconditioning- og køleløsninger.

1902-sackett-wilhelm-first-modern-air-conditioning-system_c
OPFINDELSEN, DER ÆNDREDE VERDEN

I 1902 løste Willis Carrier en af menneskehedens mest uhåndgribelige udfordringer ved at kontrollere indendørsmiljøet gennem moderne airconditioning. Hans opfindelse igangsatte et utal af industrier, hvilket fremmede global produktivitet, sundhed og personlig komfort.

I dag findes Carriers innovationer i hele verden og stort set i alle hverdagens facetter. Vi skaber behagelige og produktive miljøer, uanset vejret. Vi beskytter den globale forsyning af fødevarer ved at bevare fødevarernes og drikkevarernes kvalitet og friskhed. Vi sikrer sundhed og velvære ved at muliggøre den korrekte transport og levering af livsvigtige medicinske forsyninger under de nøjagtige og påkrævede forhold. Vi leverer løsninger, serviceydelser og undervisning til at fremme den grønne bygnings-bevægelse.

Disse er bare enkelte eksempler på Carriers arbejde for at gøre verden til et bedre sted at leve, arbejde og lege.

VI OPFYLDER KUNDERNES BEHOV

Carrier leverer globale løsninger på tværs af en lang række produkter inden for opvarmning, airconditioning, køling mm.

carrier-residential-systems-keep-families-comfortable
Hjemmekomfort

Millioner af folk stoler på Carriers lederskab og ekspertise i levering af effektive løsninger til deres hjems opvarmnings- og kølingsbehov.

carrier-commercial-hvac-solutions-cool-office-buildings
Bygningsløsninger

Carrier sætter standarden for ydeevne, energieffektivitet og bæredygtighed og tilbyder løsninger inden for airconditioning, bygningsstyringer og energiserviceydelser til hele bygningens levetid.

carrier-transicold-vector-trailer-refrigeration-unit
Transportkøling

Carriers køleudstyr til transport, løsninger til overvågning af kølekæden og udskiftningskomponenter, garanterer en sikker og pålidelig transport af føde- og drikkevarer, medicinske produkter og andre letfordærvelige varer til private og virksomheder rundt om i verden.

woman-hypermarket-fresh-vegetables
Kommerciel køling

Vi leverer til drikkevare-, fødevareservice- og fødevaredetailindustrierne, og vores køleløsninger er derfor bygget på basis af den nye generation af teknologier, hvorved det er muligt at bevare friskheden, garantere sikkerheden og forbedre udseendet i den globale fødevare- og drikkevaredetailhandel.

willis-carrier-portrait-1920-silhouette
NATURLIGT LEDERSKAB

Carrier har lige fra starten været en naturlig leder. Det er ikke på grund af det faktum, at vi har skabt et helt nyt og innovativt produkt, men fordi vi som følge heraf satte standarden for miljøansvar. Siden 1994 har vi været branchens foregangsmænd i udfasningen af ozonnedbrydende kølemidler og har introduceret mange af verdens mest energieffektive, opvarmnings-, aircondition- og kølingssystemer.

Miljøbevarelse og beskyttelse af verdens begrænsede naturlige ressourcer er en af vores forretnings kerneværdier. Vi anerkender, hvor vigtigt det er at opretholde en ansvarlig balance mellem den komfort, vi skaber i dag, og den verden, vi lever i i fremtiden.

Lær mere

Featured Stories

carrier-conservation-meter
Keeping Conservation Cool

The Carrier CO₂NSERVATION Meter demonstrates our ongoing commitment to the environment, and it isn't slowing down anytime soon.

blue-sky-lower-co2
Keeping Refrigeration Innovative

By using recycled carbon dioxide (CO₂) as a refrigerant instead of synthetic refrigerants, Carrier is helping balance sustainability with efficiency and performance in commercial refrigeration systems.

strawberries-in-containers
Keeping Strawberries Refrigerated

As delicate as they are delicious, strawberries must make an amazing journey to get from the field to your fingertips – and precise Carrier technology makes it all possible.

comfortable-girl-with-pet
Keeping Homes Warm

While the outdoor weather is beyond your control, Carrier’s efficient heating solutions ensure that the indoor forecast is always entirely up to you.

Tal
Carriers Speak Up-program tilbyder flere kommunikationskanaler til rapportering af faktiske, mistænkte eller potentielle overtrædelser af vores etiske kodeks via en enkelt platform, der er tilgængelig via et gratisnummer eller internettet. Begge muligheder giver mulighed for anonym indberetning af sådanne bekymringer.
Tal