Carrier är världsledande inom högteknologiska lösningar för värme, luftkonditionering och kylning. Transportörsexperter tillhandahåller hållbara lösningar som integrerar energieffektiva produkter, byggnadskontroller och energitjänster för bostads-, kommersiella, detaljhandel-, transport- och matservicekunder. Carrier grundades av uppfinnaren av modern luftkonditionering och förbättrar världen runt oss genom konstruerad innovation och miljöförvaltning. Omfattande leverantörsinformation finns på Carrier Corporate hemsida.

SAP® ARIBA® PROCURE-TO-PAY™

År 2016 valde vi Ariba, Inc. som vårt e-upphandlingssystem för varor och tjänster. Procure-to-Pay-systemet är för närvarande tillgängligt för Carrier Corporation, Carrier Transicold, Carrier Commercial Services, UTEC och Automated Logic. Carrier använder Ariba®-nätverket för att utbyta affärsdokument med leverantörer, inklusive inköpsorder, beställningsbekräftelser och förskottsmeddelanden, fakturor, kredit- och debetnoteringar och värdkataloger.

Besök SAP Ariba för att lära dig mer om Ariba-nätverket, fördelar, prenumeration och prissättning.

SAP® ARIBA® LIGHT ACCOUNT

SAP Ariba tillkännagav en utveckling av sin Light Enablement ™ -metodik som kallas Light Account. Light Account eller ”Interactive Email”, en kostnadsfri kanal för leverantörer med kunder som köper via Ariba. Denna Ariba P2P-funktion levererar inköpsorder (PO) via ett systemgenererat e-postmeddelande med enkel fakturaskickning, förbättrad PO-e-postlayout och möjligheten för leverantörer att se alla sina PO: er, fakturor och betalningsstatus i en enda portal. Denna systemgenererade PO-e-post skickas via Ariba Network ™ till leverantörer utan att behöva upprätta ett fullständigt Ariba Network-handelsförhållande med Ariba. Ett lättkonto är ett kostnadsfritt alternativ som ger följande funktioner:

  • Visa alla beställningar, fakturor och betalningar i en portal
  • Skicka orderbekräftelser
  • Skapa fakturor och skicka in mot beställningar
  • Få faktura och betalningsstatus
  • Skicka PO-kopian till ditt e-postkonto för fakturahantering

En internetanslutning och en webbläsare krävs för att generera en orderbekräftelse och fakturainlämnande.

För att hjälpa dig att komma igång har Carrier tillhandahållit följande utbildningsmaterial.

Varning
Ariba är en oberoende entreprenör och är inte Carrier agent, representant eller partner. Carrier fritar sig uttryckligen ansvaret för tjänster, handling eller passivitet av något slag av Ariba.

Länken till Ariba-webbplatserna utgör inte ett godkännande från Carrier of Ariba eller deras produkter eller tjänster. Carrier ansvarar inte för riktigheten, fullständigheten eller tillräckligheten för innehållet i informationen som finns på Aribas webbplatser.