Verksamheter

Carrier är världsledande på avancerade uppvärmnings-, luftkonditionerings- och kylsystemlösningar.

Har Carrier tillgång till 51 tillverkningsenheter och stöd av närmare 50 000 anställda i fler än 180 länder på sex kontinenter. Nytänkande har alltid varit ett av våra kärnvärden på Carrier, och idag har vi nio forsknings- och utvecklingscentra i Nordamerika, Europa och Asien, som arbetar med att förse våra kunder med de bästa och effektivaste produkterna och tjänsterna.

Hållbarhet & gröna byggnader

Vårt engagemang för miljön sträcker sig långt utanför våra väggar till de samhällen vi bor i och de kunder vi stöder. Carrier är det enda företaget i världen som varit med och grundat organisationer för grönt byggande (Green Building Councils) i USA, Argentina, Kina, Indien, Frankrike, Kuwait, Singapore och Sydafrika. Carrier var faktiskt det företag som låg bakom grundandet av U.S. Green Building Council®.

Carrier engagerar sig för att minska utsläppen av växthusgaser från våra produkter genom framsteg inom energieffektivitet och de köldmedia vi använder. Sedan 1994 har vi visat vägen för branschen när det gäller utfasandet av köldmedia som är skadliga för ozonskiktet och samtidigt introducerat många av världens mest energieffektiva uppvärmnings-, luftkonditionerings- och kylningssystem. Samtidigt har vi minskat inverkan på miljön från vår verksamhet.

Vi delar aktivt med oss av vår expertis för att främja omsorg om miljön. Vi var det första företaget som licenserade USGBC:s läroplan för Leadership in Energy and Environmental Design (LEED®) för att utbilda våra anställda och kunder i hållbara byggnadslösningar och vi är stolta över att ha blivit utsedda till en av USGBC:s utbildningspartners. Carrier University's Institute for Sustainability har utbildat tusentals personer i branschen i USA, Mellanöstern, Europa, Latinamerika och Asien.

Några av våra främsta installationer

  • Sixtinska kapellet – Vatikanstaten
  • Singapore Expo, Asien största mässcentrum – Singapore
  • Folkets stora hall – Peking, Kina
  • George Washingtons herrgård Mount Vernon – Virginia, USA
  • Galleria degli Uffizi – Florens, Italien
  • Det stora biblioteket i Alexandria – Alexandria, Egypten

U.S. Green Building Council® och LEED® är registrerade varumärken som ägs av U.S. Green Building Council.