Om Carrier Commercial Refrigeration Sweden

Carrier Commercial Refrigeration är en ledande leverantör av högeffektiva och driftsklara kylsystem och tjänster för livsmedelsindustrin. Vi jobbar hårt för att förbättra kylning med hållbara produkter och processer och för att förbättra marknadsföringsmöjligheter med hjälp av teknisk innovation

Carrier Refrigeration i Sverige består idag av drygt 100 kompetenta medarbetare och har huvudkontoret i Göteborg. Vi har även försäljnings- och servicekontor i Stockholm och Malmö samt ett rikstäckande återförsäljarnät.

För oss på Carrier handlar allt om kvalitet. Genom att ge våra kunder högsta kvalitet, och ständigt utveckla våra produkter och tjänster, vill vi bibehålla vår branschledande position. Vi lyssnar till våra kunders behov och bygger långsiktiga relationer. Det ska vara enkelt att göra affärer med oss!

Vi tycker också om att ta ansvar. På Carrier har vi en hög etisk standard, säkerheten och hälsan är viktig för såväl kunder som medarbetare. Vi värnar också om miljön genom att arbeta med hållbara lösningar.