JOBB

Följ inte ledaren – bli en ledare. Investera i en karriär vid Carrier, världens ledande företag inom uppvärmning, luftkonditionering och kylningslösningar.

MÄSTERLIGT ARBETE

Carriers anställda finns på plats, oavsett om det handlar om att bevara freskerna i taket på Sixtinska kapellet, innovativ uppvärmning av simbassänger för OS-simmare eller visa vägen inom gröna byggnader i några av de mest avancerade städerna i världen.

Carriers team arbetar varje dag för att lösa några av de mest unika och spännande utmaningarna inom uppvärmning, luftkonditionering och kylning.

KARRIÄRMÖJLIGHETER

Globalt ledarskap och innovation kräver ett brett spektrum av talanger och färdigheter. Carrier sammanför världens bästa inom teknisk design, tillverkning, informationsteknik, finans, drift, försäljning och marknadsföring.

DIN KARRIÄR I EGNA HÄNDER

Carrier engagera sig för att locka till sig och behålla de bästa talangerna. Det är därför vi ger våra anställda makt över sina egna karriärer. Vi tillhandahålla kompetensutveckling, avancerad utbildning och möjligheter till befordring, oavsett vilken befattning du har, för att hjälpa dig att utvecklas. Det är trots allt så att du som anställd vid ett världsledande företag ska kunna skapa en karriär som tar dig precis dit du vill.

ENGAGEMANG FÖR MÅNGFALD

Carrier inser hur viktigt det är att ha en heterogen arbetsstyrka för att kunna möta behoven hos våra kunder världen över. Carriers grundläggande värderingar hyllar kulturell och individuell mångfald och uppmuntrar nya idéer och olika synvinklar på alla nivåer i företaget. På så sätt kan alla göra sig hörda och har möjlighet att påverka branschen och världen. Vi inser hur viktigt det är att ha engagerad personal och att detta är det enda sättet att bevara vårt arv av innovativt tänkande.