Carrier Transicold Netherlands erhverver TRS Transportkoeling b.v

RUEIL-MALMAISON, France -

Styrker tilbud for energi-effektive og holdbare køleløsninger med hydro-elektrisk teknik til ”engineless” transportkøling.

Carrier Transicold, en brancheleder på køletransportområdet, informerede i dag om erhvervelsen af TRS Transportkoeling b.v. (TRS), en hollandsk producent og leverandør af holdbare transportkølesystemer til trailere, lastbiler og containere. Carrier Transicold, som opererer i Holland under navnet Carrier Transicold Netherlands, er en del af UTC Climate, Controls & Security, en enhed af United Technologies Corp. (NYSE: UTX).

“Erhvervelsen af TRS gør det muligt for Carrier Transicold at udbygge sin serie af ”engineless” transportkøleenheder og øge vore bestræbelser på at opnå en holdbar kølekæde”, sagde Victor Calvo, vice president og general manager for Carrier Transicold Truck Trailer, EMEA, Russia, Asia. “Vi har i de senere år set flere reguleringer dukke op for at begrænse støj og miljøpåvirkning. Vi tror, at TRS’ innovation og teknik også vil hjælpe vore kunder med at nå deres ydeevne og mål for holdbarhed.”

TRS blev grundlagt i 1981 og er vokset fra at være en lokal serviceorganisation til at blive en international producent af holdbare transportkølesystemer til lastbiler, containere og kontrolleret atmosfærisk køletransport. Firmaet udvikler, producerer og servicerer ”engineless” kølesystemer, der anvender hydro-elektrisk teknik. Gennem lastbilens kraftudtag forbedres brændstofeffekten, støjniveauet mindskes og vedligeholdelsen reduceres.

Carrier Transicold har forpligtet sig til at yde køletransportvirksomheder holdbare løsninger for at sikre kølekædens integritet. Denne strategiske erhvervelse vil gøre det muligt for Carrier Transicold at levere nye tilbud og teknik til sine kunder.

Besøg vor hjemmeside for mere information om Carrier Transicold, dets produkter og service www.carriertransicold.eu eller følg os @SmartColdChain på Twitter.

Om Carrier Transicold
Carrier Transicold bidrager til at forbedre transport og levering af temperaturkontrolleret gods med et komplet sortiment af udstyr og tjenester til køletransport og kølekædens synlighed I mere end 40 år har Carrier Transicold været en brancheleder, der har tilbudt sine kunder verden over de mest avancerede, energi-effektive og miljømæssigt holdbare kølesystemer og generatorer, direct drive og dieseltruck enheder samt trailere. Carrier Transicold er en del af UTC Climate, Controls & Security, en enhed af United Technologies Corp., en førende leverandør af fly- og byggesystem-industrien verden over. For yderligere information, besøg www.transicold.carrier.com eller følg Carrier på Twitter: @SmartColdChain.