carrier-engineer-working-on-cad_c

Karrierer

Følg ikke efter lederen – bliv selv en leder. Engager dig i en karriere hos Carrier, den globale leder inden for løsninger til opvarmning, aircondition og køling.

Fremragende arbejdspræstationer

Uanset om det drejer sig om at bevare freskoer på loftet i Det Sixtinske Kapel, innovativ opvarmning af svømmebassiner til elitesvømmere eller om at gå forrest i den grønne byggebevægelse i nogle af verdens mest avancerede byer, deltager medarbejdere fra Carrier.

Hver dag arbejder Carrier-teamet på at leve op til nogle af de mest unikke og spændende globale udfordringer inden for opvarmning, aircondition og køling. Og for at vi fortsat kan bevare vores rolle som global leder søger vi altid talentfulde, ambitiøse personer fra hele verden, som har lyst til at slutte sig til os hos Carrier.

Karrieremuligheder

En global førerposition og innovation kræver en bred vifte af talenter og kompetencer. Hos Carrier betyder det, at vi samler verdens bedste inden for designteknik, fremstilling, informationsteknologi, finans, drift, salg og markedsføring. Hvis du er interesseret i en karriere inden for et af disse eller en række andre områder, kan du henvende dig til jobs.carrier.com.

Din karriere i vores hænder

Carrier stræber efter at tiltrække og beholde verdens bedste talenter. Derfor giver vi alle vores ansatte mulighed for selv at tage kontrol over deres karrierer. Uanset hvad din jobtitel er, tilbyder vi løbende oplæring, avancerede uddannelses- og forfremmelsesmuligheder for at hjælpe dig med at komme fremad. Som medarbejder hos en global leder bør din karriere nemlig give dig mulighed for at opfylde alle dine målsætninger.

Engageret i alsidighed

Carrier anerkender, at når man skal opfylde behovene hos en alsidig og global kundekreds, skal man også have en lige så alsidig medarbejderstab. Carrier følger et grundlæggende værdisæt, der anerkender kulturel og individuel alsidighed, og vi sætter pris på nye ideer og forskellige synspunkter på alle niveauer i virksomheden. På denne måde bliver alle meninger hørt, og alle har mulighed for at påvirke industrien og verden. Vi forstår, at den eneste måde hvorpå vi kan bevare en tradition for innovativ tænkning, er ved at have dybt engagerede medarbejdere.

Hos Carrier er vores største aktiv vores alsidige medarbejdere og deres lige så alsidige ideer. Vores succes som global teknologisk leder skyldes deres unikke talenter, perspektiver og erfaringer. Vores styrke er deres fælles engagement i at bygge en bedre og mere bæredygtig verden til os alle.

willis-carrier-notebook-page_c
Hvorfor Carrier

Hos Carrier har vi en kultur, der fremmer lederskab, innovation og bæredygtighed. Vores globale rækkevidde og stærke engagement i entusiastiske medarbejdere giver alle medlemmer af Carrier-teamet mulighed for at vokse, lære og fremme deres karrierer.

Global rækkevidde

Carrier-medarbejdere har hele verden inden for rækkevidde. Understøttes Carrier af næsten 50,000 medarbejdere, der arbejder i 180 lande. Vores delte fokus på at løse globale udfordringer giver Carriers alsidige medarbejderstab mulighed for fortsat at sætte sit præg på hver eneste del af kloden.

Lokalt engagement

Carrier er en global virksomhed, men vi anerkender også vigtigheden af lokalt engagement. Det betyder noget for os, at medarbejderne bidrager til de samfund, som de lever og arbejder i. Derfor er Carrier stolt over at fremme mange forskellige former for frivilligt arbejde og velgørenhed.

Karrierer bygget på engagement og værdier

Carrier er baseret på en tradition for innovation og lederskab og er en teknologidrevet virksomhed, der anerkender hvor vigtig personlig medarbejderudvikling og kundepleje er for vores præstationer. Som pioner inden for social ansvarlighed og miljøforvaltning indarbejder Carrier bæredygtighed i alle vores aktiviteter. Miljøbevarelse og beskyttelse af verdens begrænsede naturressourcer er et centralt grundprincip i vores virksomhed. Vi tager vores rolle som en naturlig leder alvorligt.

Stærke erhvervspræstationer

Carrier vurderes konstant som værende blandt de mest respekterede virksomheder og varemærker i verden, og vi ligger i toppen i alle de markeder, vi opererer i. Uanset hvordan den økonomiske situation tager sig ud, så opfylder vi aggressive præstationsmål og leverer investeringsstabilitet til vores interessenter.