Přeskočit na hlavní obsah

Společnost Carrier představuje mrazicí regál Velando® Compact Space: moderní řešení pro malé prodejny

COLOGNE, Germany -

Společnost Carrier Commercial Refrigeration Europe uvedla na trh nový mrazicí regál, který maloobchodníky zaujme svým moderním designem, výhodami modulárního řešení a nejnižší spotřebou energie ve své třídě. Mrazicí regál Velando® Compact Space (CS) je ideálním řešením pro supermarkety a samoobsluhy, jejichž prioritou je zvětšení volné podlahové plochy a jednotné uspořádání prodejny. Společnost Carrier, přední světový výrobce technologicky vyspělých řešení pro vytápění, klimatizaci a chlazení, je součástí jednotky UTC Building & Industrial Systems skupiny United Technologies Corp. (NYSE: UTX).



Malé prodejny, které mají k dispozici omezený prostor, potřebují flexibilní a úsporné mrazicí vybavení. Regál Velando CS má hloubku pouze 770 milimetrů, a tak umožňuje efektivnější využití podlahové plochy. Maloobchodníci, kteří se snaží co nejlépe využít své prostory, ovšem ocení nejen kompaktní design, ale i další prvky jeho provedení.

Mrazicí regál Velando CS má velké skleněné plochy a nabízí se také ve verzi s volitelnými skleněnými bočnicemi, díky nimž je vystavené zboží ještě více na očích a celá prezentace je o to efektnější. Jednotky bez bočnic lze propojit a vytvořit z nich jeden širší regál. Model Velando CS je navržen tak, aby na sebe propojené jednotky plynule navazovaly. Mrazicí regály řady Velando proto lze podle potřeby spojovat – výsledný celek působí naprosto celistvým dojmem. Jednotka je dostupná v konfiguraci se zabudovaným agregátem i v konfiguraci pro připojení na centrální agregát. Obě verze jsou vícepolicové a stylově shodné, aby prodejna vyhlížela jednotně.

Regál Velando CS v provedení pro připojení na centrální agregát se používá v kombinaci s revolučním systémem CO2OLtec® společnosti Carrier, jenž využívá přírodní chladivo CO2 s potenciálem globálního oteplování (GWP) 1. Verze se zabudovaným agregátem používá chladivo R-290 s nízkým potenciálem GWP. Obě tato chladiva odpovídají požadavkům připravovaného nařízení EU o fluorovaných skleníkových plynech.

Oba modely jsou vybaveny úspornými ventilátory, funkcí elektronické regulace teploty, volitelně mohou mít osvětlení LED a nevyhřívané dveře pro maximální úsporu.

„Mrazicí regál Velando Compact Space je perfektní volbou pro malé prodejny, které hledají flexibilnější mrazicí řešení. Pomůže jim efektivněji využít podlahovou plochu, ušetřit za energii a lépe prezentovat zboží,“ shrnuje Stefan Hemschemeier, ředitel programu pro malé prodejny společnosti Carrier Commercial Refrigeration Europe.

Mrazicí regál Velando CS vychází z nejnovějšího konceptu mrazicích řešení Carrier pro malé prodejny, v rámci něhož společnost nabízí řešení uzpůsobená pro specifické prostředí a požadavky malých obchodů. Chladicí a mrazicí skříně z programu pro malé prodejny umožňují optimální vystavení potravin na omezené prodejní ploše a zároveň stylové sladění všech prvků vybavení.

Podrobnější informace získáte na webové stránce www.carrier-refrigeration.com Společnost Carrier najdete také na Twitteru: @CarrierGreen.

Společnost Carrier
Společnost Carrier, u jejíhož zrodu stál vynálezce moderní klimatizace, je předním světovým výrobcem technologicky vyspělých řešení pro vytápění, klimatizaci a chlazení. Její odborníci navrhují udržitelná řešení spojující energeticky úsporné produkty, stavební prvky a energetické služby pro provozovatele obytných a komerčních budov, maloobchodníky a zákazníky z oboru dopravy a stravovacích služeb. Společnost Carrier je součástí jednotky UTC Building & Industrial Systems skupiny United Technologies Corp., která je jedním z největších dodavatelů pro odvětví leteckých a stavebních systémů na světě. Další informace jsou k dispozici na webové stránce www.carrier.com Společnost najdete také na Twitteru: @CarrierGreen on Twitter.