Přeskočit na hlavní obsah

Carrier podporuje inovaci, zvyšuje efektivitu a zlepšuje službu zákazníkům skrze transformaci výrobního závodu v Mýtě v České republice

MÝTO, Česká republika -

Výrobní závod pro chladící nábytek Carrier Commercial Refrigeration (CCR) v Mýtě u Rokycan prošel rozsáhlou renovací a rozšířením prostor. Inovací výrobního závodu chce Carrier zaručit svým zákazníkům z potravinářského maloobchodu udržení nejjvyšší kvality produktů ve své třídě. Carrier Commercial Refrigeration je součástí Carrier Global Corporation (NYSE: CARR), předního globálního dodavatele zdravých, bezpečných, udržitelných inteligentních budov a řešení pro chladírenský řetězec.

Továrna v Mýtě byla otevřena v roce 2004, nyní má po renovaci  rozlohu 30.000 metrů čtverečních, automatizovanou klempírnu, moderní kanceláře a zasedací místnosti a take nový showroom pro návštěvy zákazníků. Výrobní závod CCR Mýto vyrábí až 40,000 chladících nábytků za rok.

Hlavní změna spočívá v implementaci automatizace v oblastech výroby, kde je to technologicky aplikovatelné. Bylo přistavěno 4.000 metrů čtverečních a byla instalována plně automatizovaná linka na zpracování plechů. Díky provedeným změnám závod získá další výrobní kapacity a zákazníkům nabídne  zvýšení kvality produktů a zaručí včasné dodávky.

“Díky transformaci areálu mýtského závodu můžeme našim zaměstnancům nabídnout atraktivní pracovní prostředí,” říká Jiří Halásek, Generální ředitel závodu. “Důležitou součástí projektu je nová kantýna s vývařovnou, která splňuje nejnovější požadavky na zdravotní, bezpečnostní, ekologické a hygienické normy.”  

Rekonstrukce trvala rok a byla dokončena v červenci. Transformovaný mýtský výrobní závod s 900 pracovníky dale posiluje pozici Carrieru jako zaměstnavatele přední volby. Pro vice informací o plné škále nabídky Carrier produktů a služeb navštivte carrier-refrigeration.com.

O Carrier Commercial Refrigeration
Carrier Commercial Refrigeration (CCR, Carrier komerční chlazení) je předním dodavatelem vysoce účinných chladících systémů a zákaznických řešení na klíč pro maloobchod potravinářského průmyslu. CCR nabízí jednak rozmanitou škálu produktů, které při minimálních nákladech na energie umožní řetězcům potraviny atraktivně vystavit a maximalizovat tak prodeje; a jednak komplexní servis zajišťující optimální výkon včetně centrální sítě vzdáleného sledování výkonu zařízení přímo v obchodech. Carrier Commercial Refrigeration je součástí Carrier Global Corporation, předního globálního dodavatele zdravých, bezpečných, udržitelných inteligentních budov a řešení pro chladírenský řetězec. Společnost Carrier, kterou založil vynálezce moderní klimatizace Willis Carrier, je světovým lídrem v oblasti špičkových řešení vytápění, klimatizace a chlazení. Odborníci v Carrieru poskytují skrze energeticky účinné produkty a služby udržitelná řešení zákazníkům z řad individuálních domácností i komerčních potravinářských maloobchodních a dopravních služeb. Pro vice informací navštivte prosím carrier-refrigeration.com nebo sledujte @SmartColdChain na Twitteru.

Rubbon cutting at Myto FactoryRibbon-cutting ceremony at the renovated Myto factory with Carrier leadership (from left to right): Bohuslav Rybar, Sheet Metal Shop Supervisor Myto; Jiri Halasek, Managing Director Myto; Jamey Green, VP Operations, Refrigeration; Martin Skrehota, Associate Director, Global Operations Finance, Refrigeration; Alvaro Camarillo, Director, Operations Refrigeration EMEA

New fully automated line at the Myto facilityNew fully automated line for the sheet metal shop at the Myto facility.