Přeskočit na hlavní obsah

Carrier Commercial Refrigeration upravuje ceny v důsledku zvýšení cen komoditních surovin

Evropa -

Společnost Carrier Commercial Refrigeration (CCR), světový lídr v oblasti návrhu a výroby chladicích systémů na klíč, je uznávána za svůj závazek poskytovat kvalitní instalace a udržitelná řešení. Být tu pro naše zákazníky a přizpůsobovat se jejich potřebám vždy bylo a je naší prioritou.

Od začátku pandemie z kraje roku 2020 týmy CCR EMEA prokazovaly neustálou podporu pro udržení vysoké úrovně služeb, jako tomu je za normálních okolností – od změn harmonogramu pro projekty přestaveb prodejen, dodávky a uvedení do provozu až po držení zásob hotových výrobků.

AV souvislosti s tím, jak jednotlivé státy zmírňují opatření a navrací se k normálnímu fungování, začala se oživovat i ekonomika. Od počátku roku 2021 se velmi výrazně zvýšily ceny komoditních surovin, jako jsou měď, ocel a hliník, ale i ceny dalších komponentů, jako plastu a elektroniky. Tým Carrier usilovně pracuje na zajištění dodávek surovin potřebných k výrobě našich produktů, abychom tu i nadále mohli být pro naše zákazníky a poskytovat vysoce kvalitní instalace. Bohužel díky tomu jsou výše zmiňované materiály nakupovány za ceny vyšší, než bylo původně plánováno. S platností od 1.června 2021 zvyšujeme o 5% ceny všech nabídek, zahrnujících veškeré zařízení, instalační materiály, práci a náhradní díly, a to u nových nabídek, nebo nabídek, které jsou po uplynutí jejich doby platnosti (>30 dní).

Odkazujeme Vás na sdělení našeho Food Retail General Managera Adriana Forastiera k úpravě cen komodit, které je k dispozici zde.

CCR EMEA zůstává i nadále na dosah našim zákazníkům, zatímco se svět postupně zotavuje z této pandemie.