Drift

Carrier er verdensledende innen høyteknologiske varme-, air condition- og kjøleløsninger.

Har Carrier tilgang til 51 produksjonsfasiliteter i hele verden og støtte fra nesten 50 000 medarbeidere i mer enn 180 land på seks kontinenter. Hos Carrier har innovasjon alltid vært en av kjerneverdiene, og i dag har vi ni forsknings- og designsentere i fem land i Nord-Amerika, Europa og Asia som arbeider med å tilby kundene de mest effektive produktene og tjenestene med best resultater.

Bærekraftighet og grønn bygging

Vår miljøforpliktelse strekker seg langt utover våre vegger til samfunnene og markedsplassen. Carrier er det eneste selskapet i verden som er et grunnleggende medlem av Green Building Councils i USA, Argentina, Kina, India, Singaore og Frankrike. Faktisk var Carrier det første grunnleggende selskapet av amerikanske Green Building Council® (USGBC) i 1993.

Carrier er forpliktet til å redusere drivhusgassenes påvirkning på produktene våre gjennom energieffektive fremskritt og kjølemidlene vi bruker. Siden 1994 har vi ledet bransjen i utfasing av ozon-nedbrytende kjølemidler og samtidig introdusert mange av verdens mest energieffektive varme-, air condition- og kjølesystemer. Samtidig har vi redusert driftens miljøpåvirkning.

Vi deler aktivt vår ekspertise for å fremme miljøforvaltning. Vi er USGBCs største globale partner for utdannelsen Leadership in Energy and Environmental Design (LEED®). Carrier Universitys Institute for Sustainability har lært opp tusenvis av profesjonelle fra bransjen i USA, Midtøsten, Europa, Latin-Amerika og Asia.

Eksempler på installasjon i landemerker

  • Det sixtinske kapell – Roma, Italia
  • Singapore Expo, Asias største utstillingssenter - Singapore
  • Folkets store sal – Beijing, Kina
  • George Washingtons Mount Vernon Estate and Gardens – Virginia, USA
  • Galleria degli Uffizi – Firenze, Italia

U.S. Green Building Council® og LEED® er registrerte varemerker som eies av U.S. Green Building Council.