24hr-service-lcv-trailer

Service

Kjølekjeden stopper aldri. Det gjør heller ikke vi.

Vi streber etter å maksimere påliteligheten og nyttbar tid gjennom optimerte vedlikeholds- og reparasjonsprogrammer og samtidig reagere effektivt når uventede sammenbrudd oppstår, takket være et omfattende servicenettverk på 600+ sentre og mer enn 2000 ekspertteknikere. Hvor som helst, når som helst.

Bransjeledende dekning

Med over 600 steder i Europa, Midtøsten, Afrika og Russland, tilbyr Carrier Transicold Europe kundene regionens største servicenettverk av kjølelastebiler.

Disse støttes videre av mer enn 600 mobile serviceenheter og over 2000 serviceingeniører. Vårt mål er å være så nærme kundene som mulig. 

Størrelsen er ikke alt. Dette er grunnen til at vi legger et stort fokus på teknisk opplæring og reservedeler og har utviklet PACE-programmet (Performance Assessment & Competitive Excellence) for å sikre at hastighet og kvalitet på responsen går hånd i hånd.

En komplett vedlikeholdsavtale for å maksimere flåtens nyttbare tid

Ved å spesifisere Carrier Transicold har du anskaffet avanserte transportkjøleenheter og ved å kombinere dette med vår everCOLD™ service- og vedlikeholdspakke til fast pris kan du være trygg på å motta optimalt nivå på produktstøtten for å hjelpe deg med å holde flåten effektivt i drift.

Tilpasset deres behov

Med everCOLD™-alternativene kan du bestemme supportnivåene som passer for deg.

VELG ALTERNATIVENE

select-options-graphic

Du kan velge å legge til eller ekskludere elementer, som en reise på lokalene, internasjonal dekning, forskriftsmessige kontroller eller til og med service og reparasjon av annet utstyr, som temperaturopptakere og telematikk.


VELG VARIGHETEN

calendar-graphic

The everCOLD™ package allows you to fix your costs over a specified term that’s linked to your usage profile, including equipment age and running hours. If your business requirements change and you need to take vehicles off your fleet early, you can remove up to 10% of your fleet from your everCOLD ™ agreement each year without penalty*.

* Les betingelsene i ditt land.

PLANLEGG BETALINENE

pencil-paper-graphic

Uansett om du foretrekker å betale månedlig, kvartalsvis eller årlig, kan vi justere betalingssyklusen slik at den passer dine behov best. Dette kombinert med fordelen å vite nøyaktig de faste kostnadene på forhånd vil vi mulighet for bedre planlegging uavhengig av hvor mye vedlikehold dere trenger eller når det skjer.

 

Enkle, stressfrie budsjetter

Med en everCOLD-avtale er servicekostnadene fast i varigheten for et enkelt forhåndsavtalt gebyr som dekker planlagt vedlikehold, ikke planlagte reparasjoner og support ved sammenbrudd. Dette betyr at det ikke vil være noen overraskelser når det gjelder service av utstyret, og du får en ting mindre å bekymre deg for. 

europe-repair-cost-chart

Redusert administrasjon

Det kan være tidkrevende å avtale service og reparasjoner og det kan ta oppmerksomheten bort fra kjernevirksomheten. everCOLD vedlikeholdsavtaler tar seg av dette for deg, i tillegg til at systemene og kjøpekraften vår betyr at vi kan kjøpe effektivt på deres vegne, og dermed hjelpe dere med å få fordeler fra et enkelt fast gebyr og konsolidert fakturering uavhengig av nivået på vedlikeholdet dere trenger.

Spesialistekspertise

Med tilgang til den nyeste diagnoseprogramvaren, spesialistverktøy og teknisk litteratur, er det ingen som forstår Carrier Transicold-utstyret bedre enn våre serviceteknikere. Legg til produktsupportopplæringen de får fra 15 tekniske instruktører og 7 dedikerte opplæringssente, så blir dere virkelig tatt vare på av ekspertene.

Support hvor som helst, når som helst

everCOLD vedlikeholdsavtalen gir deg tilgang til vår oneCALL-tjeneste. Vårt mål er å støtte deg 24/7/365 for å gjøre prosessen så enkel og effektiv som mulig. Ved å ringe 00800 CARRIER1 ordner vi vedlikehold og reparasjoner fra start til slutt. Med et stort nettverk av mer enn 600 servicepunkter som støttes av ytterligere 600 mobile ingeniører, sikrer oneCALL at hjelpen aldri er langt unna.

Optimert effektivitet

I tillegg til å bli vedlikehold i tråd med Carrier Transicolds spesifikasjoner, sørger everCOLD vedlikeholdsavtale for at utstyret får fordelene fra ekte Carrier Performance Parts™. Designet for å sikre at utstyret fungerer på topp når det gjelder ytelse, pålitelighet og sikkerhet, kan reservedeler med høy ytelse også hjelpe med å opprettholde enhetens videresalgsverdi. Kombiner dette med første gangs plukkhastighet på reservedeler som overstiger 97 %, så kan du være sikker på at når en reparasjon er nødvendig, vil vi få deg raskt tilbake på veien.

24/7 assistance - vi er bare en samtale unna

Uansett om du trenger sammenbruddsstøtte i ditt eget land eller internasjonalt, er teamet i oneCALL™-tjenesten klare til å hjelpe deg med å komme deg tilbake på veien så snart som mulig -- 24/7/365 -- med minimum bryderi.

one-call-services

Enkel tilgang

Det kunne ikke vært enklere å få tilgang til oneCALL-tjenesten, med bare ett nummer å huske 00800 CARRIER1* (00800 22774371). Vi tar oss også av administrasjon, som betaling og valutaveksling på dine vegne, uavhengig av hvor du trenger service, for å hjelpe til med å gjøre ting enklere.

*Backupnummer 0032 11879 100

oneCALL – en løsning

oneCALL-assistansen dekker nesten 32 land med et nettverk på mer enn 600 servicepunkter, og vil koble deg til en spesialist som snakker ditt språk og kan sikre at du raskt får assistansen du trenger.

Holde deg informert

Vi forstår hvordan sammenbrudd kan være forstyrrende for kjøletransport, spesielt når de oppstår i et annet land. Derfor holder vi deg informert under hvert steg langs veien til å få deg tilbake på veien igjen. I tillegg til telefonoppdateringer, kan du også få live SMS-, e-post- og online nettsporingsstatus som rapporterer slik at du kan planlegge virksomheten tilsvarende.

Spesialistekspertise

Med tilgang til den nyeste diagnoseprogramvaren, spesialistverktøy og teknisk litteratur, er det ingen som forstår Carrier Transicold-utstyret bedre enn våre serviceingeniører. Legg til dette en omfattende lagerbeholdning av ekte reservedeler med høy ytelse, så kan du være sikker på at du virkelig er i hendene på ekspertene.

Original kvalitet, original ytelse

Det er en grunn til at Carrier Transicolds reservedeler er merket med Reservedeler med høy ytelse. I motsetning til alternative kopier eller deler som "vil passe", er de designet og produsert etter våre strenge OEM-spesifikasjoner med mål om å maksimere systemets ytelse og pålitelighet.

Kraften til å levere

woman-parts-warehouse

Det er viktig å ha den rette delen på rett sted på rett tid. Dette er grunnen til at det er tilgang til delene våre på over 600 servicepunkter i Europa, Midtøsten, Afrika og Russland. Disse støttes av online tekniske ressurser og en logistikkdrift som sikrer av vårt omfattende utvalg av reservedeler nøyaktig kan henvises til og raskt leveres.

Kostnadseffektive alternativer

Vi anerkjenner nye deler ikke alltid vil være det mest økonomiske alternativet når enhetene blir eldre og nærmer seg utskiftningstidspunktet. Dette er årsaken til at vi har utviklet en reprodusert serie med kompressorer, generatorer, motorer og mikroprosessorer. I motsetning til serviceutskiftning eller reparerte alternativer, blir disse ombygd etter de originale spesifikasjonene og i de fleste tilfellene blir dette utført av originalprodusenten, som betyr at det ikke er noen kompromisser. Det er grunnen til at vi kan merke dem Reservedeler med høy ytelse, akkurat som deres nye motparter.

Tilbehør – alternativer for økt beskyttelse

Mange kunder har spesifikke utfordringer i sin drift. Dette er grunnen til at vi tilbyr et utvalg av godkjente tilbehør som kan bidra til å begrense påvirkningen og tilbyr økt produktbeskyttelse.

Fra dørbrytere til Datacold™ temperaturovervåkingsenheter og LED alarmskjermer og videre til antisifongenheter og elektroniske systemer for overvåking av drivstoffnivå, hvis de har potensiale til å påvirke den kalde kjeden har vi tatt hånd om det.

Alt tilbehør kan spesifiseres fra nytt eller bestilles gjennom vårt servicenettverk.

FÅ DEN BESTE BRUKEN AV ENHETENE VÅRE
FINN DITT NÆRMESTE SERVICESENTER.
LAST NED HVOR DU KAN FINNE SERVICESENTER
FØR DU FORETAR ETT ANROP
OPTIMER UTSTYRET MED DET RETTE TILBEHØRET