Å tilby viktige tjenester i denne usikre tiden, Cariers respons på COVID-19

Palm Beach Gardens, Fla. -

Dette er spesielle tider. Hos Carrier er det førsteprioritet å beskytte våre medarbeiders helse, sikkerhet og velvære, og å betjene våre kunder. Våre løsninger er viktige for en sunn livsstil – for å opprettholde luftkvaliteten innendørs, transportere lettbedervelig mat og medisinske forsyninger, og å beskytte mennesker mot røyk og ild. Når vi navigerer under omstendighetene som konstant utvikler i forbindelse med det nye koronaviruset (COVID-19), treffer vi tiltak i samsvar med oppdatert informasjon og global veiledning, for å beskytte våre ansatte, betjene våre kunder og minimere spredningen av viruset, mens vi fortsetter å tilby viktige produkter og tjenester.

Vi har truffet viktige forholdsregler som omfatter alle virksomhetsområder, både på kontorene og på produksjonsstedene våre, for å beskytte våre ansattes sikkerhet, helse og velvære. Vi har implementert reisebegrensninger, forbedret prosedyrene for dyprengjøring over alle fasiliteter, endret prosesser for å oppnå sosial distansering, og modifisert tidsplaner for å minimere samlinger for ansatte, inkludert ordninger for hjemmekontor for de som har jobber som tillater dette. Vi har også gitt omfattende helse- og sikkerhetsinformasjon til ansatte på alle våre lokasjoner, og vi vil fortsette å arbeide for å identifisere flere måter for å forbedre sikkerheten ved våre fasiliteter.

Fordi alle virksomhetene våre anses som samfunnskritiske, i samsvar med gjeldende føderale og statlige retningslinjer, vil vi være i full drift gjennom denne pandemien. Våre VVS-løsninger er viktige for å sikre at oppvarming og kjøling vil være tilgjengelige på sykehus, i hjem og bedrifter. Våre kjøleløsninger er viktige for å sikre trygg transport av mat og legemidler til den generelle befolkningen, og til de som trenger det mest. Og våre brann- og sikkerhetsprodukter er avgjørende for å trygge sikkerhet og helse til de som er begrenset til sine hjem, jobber i samfunnskritiske virksomheter eller som blir frisk fra sykdom. Våre flinke ansatte forplikter seg til å imøtekomme disse grunnleggende behovene til våre kunder, inkludert legemiddelprodusenter, for å sikre at også de kan fortsette å tilby sine nødvendige produkter og tjenester.

Vårt engasjement for å sikre våre ansattes sikkerhet er urokkelig, mens vi leverer de viktige løsningene og tjenestene vi vet våre kunder er avhengige av, for å holde verden sunn, trygg og komfortabel.