Carrier Transicolds innovative tilbud på utstilling ved Solutrans 2019

LYON, France -

Besøk stand 4J195

Carrier Transicold presenterer etantall effektive, bærekraftige, innovative produkter og løsninger som er til fordel for kjøletransportkunder ved 2019 Solutrans-utstillingen. Carrier Transicold er en del av Carrier, en ledende global leverandør av innovativ teknologi for HVAC, kjøling, brann, sikkerhet og byggautomasjon.

Vector® HE 19: Den neste generasjonen av temperaturkontrollerte trailer-systemer

Med sin verdenspremiere ved Solutrans er Vector HE 19-modellen i en multi-temperaturversjon PIEK-sertifisert og presenterer en ny, moderne design som integrerer en rekke innovasjoner for å betydelig øke driftseffektiviteten. Drivstofforbruket er forbedret med opptil 30 %, enhetsvekt er redusert med 10 %, og designener optimalisert for å redusere vedlikehold¹.

Supra®-utvalget for lastebiler illustrerer effekt, ytelse og holdbarhet

Supra-familien av produkter for lastebiler er også utstilt og inkluderer tre serier og modeller. Standard Supra®-utvalget inkluderer enheter som er montert på fronten av kjøretøy. Supra U-utvalget inkluderer de undermonterte enhetene og to nye modeller: Supra 900U og Supra 1100U. Og Supra CNG, vinner av fire innovasjonspriser siden 2017, drives på komprimert naturgass og er PIEK-sertifisert, med drift ved et lydnivå under 60 dB(A). I tillegg reduserer bruken av naturgass betydelig forurensningsnivåene på alle nivåer - opptil 95% reduksjon i partikkelutslipp og opptil 20 % reduksjon i CO2-utslipp.

Samarbeidsinnovasjon for semitrailere: Chéreau ROAD-prosjektet

Som en del av Refrigerated Optimized Advanced Design (ROAD)-prosjektet med Chéreau, en europeisk produsent som har dedikert seg til designen og produksjonen av kjølte lastebilrammer, har Carrier Transicold levert en motorfri kjøleenhet for semi-trailere, som bruker naturlig kjølemiddel (CO2) for å minimere miljøpåvirkningen. ROAD-prosjektet er et samarbeidsprosjekt med et dobbelt mål som har til hensikt å redusere miljøpåvirkningen til semitrailere og forbedre driftsbetingelsene når det gjelder ergonomi og sikkerhet. ROAD-semitraileren stilles ut ved Chéreaus stand 4L196 ved showet og er også med i konkurransen om Solutrans 2019 Innovations Awards.

Carrier Transicolds fleksible strømløsninger

Carrier Transicold engasjerer seg i å redusere utslippene gjennom de fleksible strømtilbudene som inkluderer alle alternative energiløsninger for å gi energi til kjøleenheter. Dette tilbudet inkluderer ECO-DRIVE™ hydroelektrisk modul, som forsyner produktene i det motorfrie utvalget, samt utviklingen av nye energikilder, slik som det fleksible strømakselsystem, som bruker energi fra akslene som er lagret i en batteripakke, til å forsyne enheten.

eSolutions™: Avanserte tilkoblingsmuligheter for å forbedre effektiviteten til kjølekjeden

Carrier Transicold stiller ut sin eSolutions-tilkoblingspakke – en avansert online telematikkplattform som er designet for å forbedre produktets synlighet, håndtere driftskostnader og forbedre driftseffektiviteten gjennom kjølekjeden.

Oppdag hvordan Carrier Transicold beveger dine sanser

Også på full visning for Solutrans-gjester finnes Carrier Transicolds interaktive "Move Your Senses"-kampanje, som illustrerer hvordan Carrier Transicolds kjøleløsninger spiller en integral rolle i transport av produkter som stimulerer våre sanser på en daglig basis.

For mer informasjon om Carrier Transicold og dets produkter og tjenester besøk www.carriertransicold.no. Følg Carrier Transicold på Twitter: @SmartColdChain.

Om Carrier Transicold
Carrier Transicold hjelper til med å forbedre transport og forsendelse av temperaturkontrollert cargo med en fullstendig serie av utstyr og tjenester for kjøletransport og kaldkjedesynlighet. I mer enn 45 år har Carrier Transicold vært en bransjeleder, som forsyner kunder i hele verden med avanserte, energieffektive og miljømessig bærekraftige beholderkjølesystemer og generatorsett, direct-drive- og diesellastebilenheter, samt trailerkjølesystemer. Carrier Transicold er en del av Carrier, en ledende global leverandør av innovativ teknologi for HVAC, kjøling, brann, sikkerhet og byggautomasjon. For mer informasjon, besøk www.carriertransicold.no. Følg Carrier Transicold på Twitter: @SmartColdChain.

  1. Sammenlignet med dagens Carrier Transicold Vector® 1950.
  2. Alle tekniske data er basert på sammenligningen mellom Supra® komprimert naturgass motorprototypeenhet og en Supra® 1250 som drives på dieselmotor.