Nye produkter, transportløsninger med bærekraftig kjøling hjelper Carrier Transicold deg med å “Move Your Senses” på IAA Commercial Vehicles 2018

April 16, 2019

HANNOVER, Tyskland

Stand E15, hall 27: 20. - 27. september


HANNOVER, Tyskland, 19. sept. 2018 — Carrier Transicold Europe vil vise nye produkter og et vell av bærekraftige transportløsninger for å oppfylle sine kunders behov på IAA Commercial Vehicles 2018. Merket vil også lansere “Move Your Senses”, en kampanje som fremhever hvordan hver av de fem menneskelige sansene - syn, hørsel, lukt, smak og berøring - kan være være til hjelp for å bestemme kvaliteten og friskheten av forbruksvarer. Carrier Transicold Europe er en del av UTC Climate, Controls & Security, en enhet av United Technologies Corp. (NYSE: UTX).


Vector HE 19: Den neste generasjonen av temperaturkontrollerte trailer-systemer

Carrier Transicolds neste generasjon av temperaturkontrollerte trailer-systemer – Vector HE 19 trailer-enhet – inntar senter av scenen. Det nye, moderne designet omfatter en rekke innovasjoner som øker driftseffektiviteten betydelig - forbedrer drivstofforbruket med opptil 30 prosent, reduserer enhetens vekt med 10 prosent og øker inneslutning av kjølemiddel ytterligere . Disse designendringene bidrar til å minimere systemets miljøpåvirkning, og reduserer samtidig både driftskostnader og totale eierkostnader for operatører.


Det prisvinnende Supra® CNG kjølt lastebilsystem

Supra CNG komprimert naturgass (CNG) -drevet multi-temperatur kjøleenhet blir også vist fram. Den vant IAA’s Trailer Innovation Award i miljøkategorien, dens tredje innovasjonspris siden den ble lansert for mindre enn ett år siden. Supra CNG-enheten er et PIEK-kompatibelt, høyytelse kjølesystem som reduserer utslippene signifikant, reduserer partikler med 95 prosent, nitrogenoksyd med 70 prosent og CO2 med 20 prosent, i forhold til utslippene fra dagens generasjon dieselteknologi2.


eSolutions™: Avanserte tilkoblingsmuligheter for å forbedre effektiviteten til kjølekjeden

På IAA vil Carrier Transicold vil også lansere den nye e-Solutions tilkoblingspakken – en avansert online telematikkplattform utviklet for å forbedre produktets synlighet, håndtere driftskostnader og forbedre driftseffektiviteten gjennom kjølekjeden.


Motorfrie løsninger

Carrier Transicolds satsing på utslippsreduksjon gjennom sitt utvalg av kraftige, motorfrie løsninger, vil bli vist fram. Dette gir operatørene en kostnadseffektiv måte å møte strengere reguleringer av intercity-utslipp, samtidig med at vedlikeholdskostnader reduseres og drivstoffeffektiviteten blir bedre.


Bærekraftige alternative energikilder

ECO-DRIVE hydro-elektriske kraftkilde er bare én av Carrier Transicolds alternative energikilder for å gi kundene fleksible strømalternativer. Et annet er en ny alternativ løsning som Carrier Transicold lanserer på IAA. For trailersystemer konverterer det nye systemet både kraften som genereres av trailerens aksler og den kinetiske energien som oppstår under bremsing til strøm som lader en batteripakke. Systemet kan også kobles til strømnettet når man er parkert.


Overlegen pålitelighet for lette kommersielle kjøretøy (LCV-er)

For lette kommersielle kjøretøy (LCV-er) viser Carrier Transicold sin Pulsor® 600 MT-enhet – én av flere høyytelses enkelt- og multi-temp enheter som er ideelt tilpasset transport av svært følsomt gods, som farmasøytiske midler.


Move Your Senses-kampanje

Alle sansene kan være til nytte for å bestemme kvaliteten og friskheten til forbrukervarer. Carrier Transicold Europes nye kampanje, “Move Your Senses” – som avdukes på IAA Commercial Vehicle 2018 – vil vise hvordan kjøletransport spiller en integrert rolle i denne prosessen. Som kickoff av denne kampanjen, kan besøkende på standen selv “Move” sine “Senses” med en interaktiv quiz for å vinne priser. Kom til stand E15, hall 27 og se selv. For mer informasjon om Carrier Transicold og dets produkter og tjenester besøk www.carriertransicold.eu. Følg Carrier Transicold på Twitter: @SmartColdChain.


Om Carrier Transicold

Carrier Transicold hjelper til med å forbedre transport og forsendelse av temperaturkontrollert cargo med en fullstendig serie av utstyr og tjenester for kjøletransport og kaldkjedesynlighet. I mer enn 45 år har Carrier Transicold vært en bransjeleder, som forsyner kunder i hele verden med avanserte, energieffektive og miljømessig bærekraftige beholderkjølesystemer og generatorsett, direct-drive- og diesellastebilenheter, samt trailerkjølesystemer. Carrier Transicold er en del av UTC Climate, Controls & Security, en enhet av United Technologies Corp., en ledende leverandør til luftfart- og byggesystembransjene i hele verden. For mer informasjon besøk www.carriertransicold.eu. Følg Carrier på Twitter: @SmartColdChain.