Hva gjør en forfriskende vannmelon på en varm sommerdag, utsøkte fersk snittede blomster, og sårt tiltrengt medisin for en kjær vi har til felles?

Carrier Transicold - nøkkelen i livskjeden. Våre kjøletransportløsninger bidrar til å forbedre hverdagen for alle, Carrier Transicold bidrar til å å forbedre transport av varer med riktig temperatur og kontrollerer at varene med en komplett linje av utstyr og tjenester for kjøletransport og gjør kjølekjeden synlig. For mer enn 45 år har Carrier Transicold vært en industrileder, og gir kunder over helle verden avansert, energieffektive og miljøvennlig kjølesystemer for lette kommersielle kjøretøy, lastebiler og tilhengere.

Følg oss på Twitter @SmartColdChain

CARRIER LEVERER FERSKHET OG PÅLITELIG

Carrier forstår at "fersk" ikke bare handler om hvor nylig avlingen ble høstet eller hvor produktene ble produsert. Det handler også om forholdene de blir transport under. Dette er grunnen til at vi tilbyr transportkjøleløsninger som gir presis kontroll av temperatur og fuktighet, og bevarer alle typer bedervelige varer, uansett hvor de skal.

KJØLETRANSPORT TIL LAND

Carrier Transicold har neste generasjon teknologier, og setter enda høyere standarder innen kjølte container- og lastebilsystemer samtidig som de reduserer drivstofforbruket, utslilpp og lydnivåer.

KJØLETRANSPORT TIL HAVS

I mer enn 40 år har Carrier Transicold vært bransjeleder innen marine containerkjøling. Vi er den foretrukne leverandør av innovative, pålitelige containerkjølesystemer for verdens shippinglinjer og leasingkunder.

DELER OG SERVICE HOLDER DERE I BEVEGELSE

Solen går aldri ned over Carrier Transicolds deledekning. Med mer enn 600 forhandlere, distributører og deledepoter i hele verden, leverer Carrier Transicold alle delene og den relaterte service som er nødvendig for å holde kundene i bevegelse på veier, skinner og vannveier i hele verden.