Farmaceutisch transport

Pharma transport

Een geïntegreerde visie op integriteit

De focus op farmaceutische distributie is het gevolg van de publicatie van de Europese Commissie van een nieuw hoofdstuk, “Transportkwaliteit & Integriteit,” in “Richtlijnen voor Good Distribution Practice of Medicinal Products for Human Use” (94/C 63/03). Het document vereist dat wegtransportvloten aantonen dat voor menselijk gebruik bedoelde te vervoeren medicijnen niet worden blootgesteld aan omstandigheden die van invloed kunnen zijn op de kwaliteit en integriteit ervan.

Integriteit door specifieke Carrier koelunits, accessoires en services

Carrier Transicold helpt zijn klanten om te voldoen aan deze richtlijnen door het aanbieden van een pakket producten en diensten dat ideaal is voor deze taak.

Het bedrijf biedt een reeks hoogvermogen-units voor deze toepassingen aan, waaronder de Vector™ 1950, Vector 1950 MT en Vector 1550-units voor trailers; de Supra™ 1250, 1250 MT en Supra 850, 850 MT-systemen voor trucks; de Pulsor™-range in enkele en multi-temperatuur-uitvoering voor lichte bedrijfswagens.

Met deze high-performance koelunits kunnen alle bedrijfsvoertuigen worden voorzien van systemen die zich bewezen hebben voor deze specifieke toepassing, van de kleinste bestelauto tot de grootste truck-trailer-unit.

Carrier Transicold adviseert om de units te combineren met een pakket accessoires dat de klant helpt om te voldoen aan de vereisten voor productintegriteit.Dit pakket omvat hulpmiddelen zoals die in de DataCOLD™ 600, die de hele reis temperaturen registreren, tot het COLDTrans™-systeem dat real-time online de temperatuur bijhoudt.De units kunnen ook worden voorzien van sensoren die de bestuurde waarschuwen bij een laag brandstofpeil, als bescherming tegen een onverwacht uitschakelen van het systeem.

Solution - Pharmaceutical - image

Dit kan allemaal worden gecombineerd met uitgebreide after-sales- support, inclusief oneCALL™ 24/7-assistentie, everCOLD™-contracten voor reparaties en preventief onderhoud, jaarlijkse temperatuurverificatie en toegang tot meer dan 600 servicecenters en 2000 monteurs in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Carrier Transicold biedt ook toegang tot coldchain-monitoring systemen en consultancy-services waarmee klanten de kwaliteit en integriteit van temperatuurgevoelige producten over complexe aanvoerketens kunnen volgen, monitoren en beschermen.Deze service, inclusief temperatuurmapping van het voertuig, is leverbaar door Sensitech Inc., een onderdeel van UTC Climate, Controls & Security.

in situ topic page thermal