china-carrer-people-02

We willen de best opgeleide werknemers van de wereld hebben.Het opleidingsprogramma is één van de meeste uitgebreide, door een bedrijf gesponsorde, opleidingsprogramma's voor werknemers ter wereld. Het programma biedt werknemers de middelen om op de hoogte te blijven in het door hem gekozen vakgebied of maakt nieuwe carrièrekansen mogelijk. Verder bevat het opleidingsprogramma volgende voordelen:

  • UTC betaalt voor inschrijvingsgeld, academische kosten en boeken bij goedgekeurde onderwijsinstellingen
  • Het programma is wereldwijd beschikbaar voor al onze werknemers
  • De betalingen worden rechtstreeks gedaan aan de onderwijsinstituten om overige kosten te minimaliseren
  • Werknemers kunnen een diploma behalen in om het even welk gebied, al dan niet gerelateerd aan hun werk
  • Samenwerkende universiteiten bieden programma's aan op onze vestigingen om flexibiliteit tussen werk en privé te voorzien
  • In aanmerking komende werknemers ontvangen tot drie uur betaald verlof per week om te studeren

UTC heeft meer dan 1 miljard dollar geïnvesteerd in het bevorderen van de opleiding van zijn werknemers. Sinds 1996 zijn er meer dan 35.000 diploma's behaald, door werknemers in meer dan 50 landen. Maar het opleidingsprogramma is meer dan alleen een verhaal gebaseerd op cijfers.Het gaat over de investering die UTC doet in zijn mensen als een manier voor het aantrekken en behouden van gemotiveerde en geëngageerde werknemers.Voltijdse en deeltijdse UTC-werknemers van over de hele wereld komen na één jaar ononderbroken werken in aanmerking voor het opleidingsprogramma. Momenteel nemen meer dan 8000 werknemers deel aan het opleidingsprogramma.


KERNCIJFERS


35,000+

Toegekende diploma's sinds 1996

$1B+

Geïnvesteerd sinds 1996

8,000+

Deelnemende werknemers

50+

Landen met deelnemende werknemers