Høj omgivelsestemperatur

man-desert-graphic

Konstrueret til høj omgivelsestemperatur

Høj kølekapacitet

Modstandsdygtig udvendigt, kølig indvendigt. Carrier Transicold foreslår særlige produktserier, Oasis til lastbiler, X4 til trailere og , for at kunne modstå strabadserne forbundet med høje temperaturer, op til +50 °C, i enkelt- eller multi-temperatur for lastbiler.


I klimaer med høje temperaturer er det vigtigere end noget andet sted at opretholde kølekæden. Vores produktserier leverer uovertruffen kapacitet og konstant luftstrøm. Lastbilchauffører kan stole på pålidelig beskyttelse af letfordærvelige varer.


Holdbarhed : Med en kombination af aerodynamisk styling og pålidelighed er de to serier konstrueret af robuste og holdbare materiale til at modstå barske forhold. Alle komponenter har været igennem modstandstest for UV-stråling og kemikalier for at garantere drift i ekstreme klimaer.

Lave omgivelsestemperaturer

cold-man-snow-trees-graphic

Using heat to keep cool

Bruger varmen til at holde på kulden. Til lave temperaturer foreslår Carrier Transicold den nordiske version af sin Supra-serie til lastbiler med elektrisk og varmtvandsopvarmning med høj kapacitet til pålidelig drift i omgivelser med ekstremt lave temperaturer. På trailere leverer E-Drive fuldt elektrisk teknologi en konstant kilde til varmekapacitet, i modsætning til traditionelle systemer, der er afhængige af kølekredsløbet for at give varme.

I ekstremt kolde omgivelser er et traditionelt kølesystems udløbskondensator udsat for kulden og kan derfor ikke producere nok varme i traileren til at overvinde den omgivende temperatur. Vector-systemets

varmefunktion er afkoblet fra kølekapaciteten, hvilket fører til en fremragende varmekapacitet på 9.000 watt på Vector 1950. Desuden forebygger motorblokvarmeren (tilbehør) frost eller is inde i motorens ånderør. Varmen skabes ved hjælp af kølevæske. Det tillader en nem genstart ved lave omgivelsestemperaturer.

En anden praktisk tilføjelse til kolde klimaer er brændstofvarmeren, der undgår at brændstoffet fryser i filteret. Den begynder at varme, når tempereturen falder, og gør det nemt at genstarte.