24hr-service-lcv-trailer

Service

Kølekæden stopper aldrig - og det gør vi heller ikke.

Vi tilstræber at maksimere niveauerne for pålidelighed og oppetid vha. optimerede vedligeholdelses- og reparationsprogrammer, samtidig med at man reagerer effektivt, når uventede nedbrud forekommer, takket være et omfattende servicenetværk på over 600 centre og mere end 2.000 tekniske eksperter. Hvor som helst, når som helst.

Brancheførende dækning

Med over 600 steder i Europa, Mellemøsten, Afrika og Rusland giver Carrier Transicold Europe kunderne regionens største servicenetværk til kølevogne og -trailere.


Med yderligere understøtning fra mere end 600 mobile serviceenheder og over 2.000 serviceteknikere er vores mål at være så tæt på vores kunder som muligt.


Størrelse er ikke alt. Derfor lægger vi stor vægt på teknisk uddannelse og levering af reservedele og har udviklet vores PACE (Performance Assessment & Competitive Excellence)-program for at sikre, at hastighed og kvalitet af respons går hånd i hånd.

En komplet serviceaftale, der kan optimere din flådes oppetid

Ved at vælge Carrier Transicold har du erhvervet avancerede transportkøleanlæg, og ved at kombinere dette med vores everCOLD™ komplette servicepakke til fast pris kan du være sikker på, at du modtager optimal produktsupport, som kan holde din flåde kørende sikkert og effektivt.

Skræddersyet til dine behov

everCOLD™-løsningerne giver dig mulighed for at vælge de supportniveauer, der passer til dig.

VÆLG DINE LØSNINGER

select-options-graphic

Du kan vælge at tilføje eller fjerne elementer som f.eks. transport til jeres lokaliteter, international dækning, myndighedseftersyn eller endda service og reparation af andet udstyr som f.eks. temperaturloggere og telematikudstyr


VÆLG DIN VARIGHED

calendar-graphic

everCOLD™-pakken giver dig mulighed for at fastfryse dine udgifter i et fastlagt tidsrum, som afhænger af din forbrugsprofil, herunder udstyrets alder og driftstimer. Hvis din virksomheds behov ændrer sig og du får brug for at tage køretøjer ud af din flåde før tid, kan du fjerne op til 10 % af din flåde fra din everCOLD™-aftale hvert år uden straf*.

*Undersøg venligst betingelserne i dit land.

PLANLÆG DINE BETALINGER

pencil-paper-graphic

Uanset om du foretrækker at betale hver måned, hvert kvartal eller årligt, kan vi finde den betalingsordning, der passer bedst til dine behov. Sammen med fordelen ved at kende de faste udgifter helt præcist på forhånd giver det mulighed for bedre planlægning, uanset hvor meget vedligeholdelse du har brug for eller hvornår behovet opstår.

 

Enkel og stressfri budgettering

Med en everCOLD-aftale er serviceudgifterne faste i aftalens løbetid for et enkelt, forhåndsaftalt gebyr, som dækker service i forbindelse med planlagt vedligeholdelse, uforudsete reparationer og sammenbrud, hvilket betyder at der ikke er nogen overraskelser med hensyn til servicering af dit udstyr, så du har en ting mindre at bekymre dig om. 

europe-repair-cost-chart

Reduceret administration

Det kan være tidskrævende og forstyrrende i forhold til dine egentlige forretningsaktiviteter at arrangere service og reparationer. everCOLD service arrangerer det for dig. Desuden giver vores købekraft os mulighed for effektivt indkøb af de nødvendige dele på dine vegne, så du kan drage fordel via et enkelt fast gebyr og konsolideret fakturering, uanset hvor meget vedligeholdelse du har behov for.

Specialister med ekspertviden

Adgang til den sidste nye fejlsøgningssoftware, specialværktøj og teknisk litteratur sikrer, at ingen forstår Carrier Transicold-udstyr bedre end vores serviceteknikere. Desuden garanterer den oplæring i produktsupport, som serviceteknikerne modtager fra 15 tekniske undervisere og 7 specialindrettede undervisningscentre, at du virkelig er i eksperthænder.

Support hvor som helst, når som helst

everCOLD-pakken giver dig adgang til vores oneCALL-service. Denne service understøtter vores kunder døgnet rundt 365 dage om året, og vores målsætning er at gøre processen så enkel og effektiv som muligt. Hvis du ringer på 00800 CARRIER1, håndterer vi din vedligeholdelse og reparation fra start til slut. Med et stort netværk på over 600 servicesteder, som understøttes af yderligere 600 mobile teknikere, sikrer oneCALL, at hjælpen aldrig er langt væk.

Optimeret effektivitet

Ud over vedligeholdelse i henhold til Carrier Transicolds specifikationer sikrer everCOLD-vedligeholdelsespakken også, at dit udstyr nyder godt af originale Carrier Performance Parts™. Performance Parts er konstrueret til at sikre, at dit udstyr kører bedst muligt med hensyn til ydelse, pålidelighed og sikkerhed, og de kan også hjælpe med til at bevare gensalgsværdien. Når dette kombineres med en øjeblikkelig tilgængelighed af reservedele i 97 % af alle tilfælde, kan du være sikker på at vi gør dig køreklar igen i løbet af nul komma niks.

24/7 assistance - vi er kun et telefonopkald væk

Uanset om du får brug for support i forbindelse med sammenbrud i dit eget land eller internationalt: med oneCALL™-service er vores team klar til at få dig ud at køre igen hurtigst muligt, 24/7 hele året rundt med et minimum af problemer.

one-call-services

Simpel adgang

Det kan ikke være nemmere at få adgang til oneCALL-service, for du skal kun huske ét nummer: 00800 CARRIER1* (00800 22774371). Vi ordner også administratiionen for dig, som f.eks. håndtering af betalinger og valutaomveksling, uanset hvor sammenbruddet sker, så det kunne ikke være nemmere for dig.

*Backup-nummer: 0032 11879 100

oneCALL – En løsning

Vores oneCALL-assistance dækker næsten 32 lande med et netværk på mere end 600 servicesteder og sætter dig i forbindelse med en specialist, som taler dit sprog og kan sikre, at du hurtigt får den hjælp, du har brug for.

Vi holder dig informeret

Vi forstår, hvor forstyrrende sammenbrud kan være for køletransportvirksomheder, specielt hvis de opstår i udlandet, og derfor holder vi dig informeret om alle vigtige trin under hele processen med at få dig ud at køre igen. I tillæg til telefonopdateringer har du også mulighed for at modtage live-opdateringer via sms og e-mail, og du kan holde øje med status online, så du kan planlægge dine aktiviteter i overensstemmelse hermed.

Specialister med ekspertviden

Med adgang til den sidste nye fejlsøgningssoftware, specialværktøj og teknisk litteratur er der ingen, som forstår Carrier Transicold-udstyr bedre end vores serviceteknikere. Sammen med et omfattende lagersortiment af originale Performance Parts af garanteret høj kvalitet sikrer dette, at du virkelig er i eksperthænder.

Original kvalitet, original ydelse

Der er en grund til at Carrier Transicolds reservedele er mærket Performance Parts. I modsætning til alternative kopier eller 'egnede' dele er de konstrueret og fremstillet i henhold til vores strenge specifikationer for originaldele, alt sammen for at maksimere systemydelsen og systempålideligheden.

Evnen til at levere

woman-parts-warehouse

At have de rigtige dele det rigtige sted på det rette tidspunkt er vigtigt, og derfor er der adgang til vores dele på over 600 servicepunkter i hele Europa, i Mellemøsten, Afrika og Rusland. Alle lokaliteter understøttes af tekniske online-ressourcer og en logistikorganisation, hvilket sikrer at man kan finde den helt rette del blandt vores omfattende udvalg af reservedele og få den leveret hurtigt.

Økonomiske løsninger

Vi ved godt, at når enheder bliver ældre og nærmer sig udskiftningsdatoen, så er nye dele ikke altid den mest økonomiske løsning. Derfor har vi udviklet en genfremstillet serie af kompressorer, generatorer, motorer og mikroprocessorer. I modsætning til serviceudskiftninger eller reparerede alternativer er disse enheder genfremstillet i henhold til de oprindelige specifikationer, og i de fleste tilfælde af den oprindelige producent, og derfor kan vi mærke dem Performance Parts lige som deres nye genparter.

Tilbehør – muligheder for øget beskyttelse

Mange kunder har specifikke udfordringer i deres virksomheder, og derfor tilbyder vi også et udvalg af godkendt tilbehør, som kan bidrage til at begrænse disse udfordringers følgevirkninger og tilbyde øget produktbeskyttelse.

Fra dørkontakter til Datacold™ temperaturovervågningsenheder og LED-alarmdisplay til anti-hævertenheder (tyverisikring af brændstof) og elektroniske brændstofniveau-overvågningssystemer - hvis det kan have indflydelse på kuldekæden, så har vi det dækket ind.

Alt tilbehør kan specificeres fra ny eller bestilles via vores servicenetværk.

BRUG VORES ENHEDER BEDST MULIGT
FIND DIT NÆRMESTE SERVICECENTER
DOWNLOAD VORES SERVICECENTER-LOCATOR
FØR DU RINGER TIL ONE CALL
OPTIMER DIT UDSTYR MED DET RETTE TILBEHØR