Carrier Transicold Supra 1150 er et hit for Pulleyn Transport

WARRINGTON, England -

Pulleyn Transport har besluttet sig for et Carrier Transicold Supra 1150 undermonteret køleanlæg til en ny lastvogn, som skal bruges til at transportere musikinstrumenter for Philharmonia Orchestra. Nyerhvervelsen er den seneste i en lang række af Carrier-kølede lastvogne og anhængere, der i løbet af mere end 20 år er blevet tilføjet til virksomhedens erhvervsflåde: Carrier Transicold er en del af Carrier, som er en af verdens førende leverandører af innovative teknologier inden for varme, ventilation og luftkonditionering (HVAC), køling, brand, sikkerhed og bygningsautomatisering.

Carrier Transicold Supra 1150 er monteret på en ny topudstyret 26 tons Mercedes-Benz Actros med specialbygget karosseri fra Wessex Vehicle Services. Det kraftige Supra 1150 anlæg er udstyret med en fordamper med dobbelt udgang og anvendes til at opretholde en temperatur på mellem 18 og 20 grader Celsius og fjerne al kondens for at opretholde de ensartede og tørre omgivelsesforhold, som er så vigtige for at sikre og beskytte instrumenterne.

“Lignende køretøjer benytter ofte varmesystemer med kanaler under gulvet,” siger Ryan Pulleyn, administrerende direktør for Pulleyn Transport. “Men denne type anlæg leverer ikke det samme niveau af ensartet luftstrøm indvendigt i karosseriet, som vi får fra Supra-anlægget – det er en meget mere effektiv måde til at opretholde den nøjagtige temperaturindstilling.”

Philharmonia Orchestra har base i Royal Festival Hall i London, men kører også ud og optræder i hele Storbritannien og Europa. På disse rejser kan omgivelsestemperaturen svinge meget undervejs, hvilket kan medføre kondensdannelse i lastvognen. Supra 1150-anlæggets evne til at opretholde en konstant luftstrøm – uafhængigt af lastvognsmotorens omdrejningstal – gør det til den perfekte løsning til orkesterets kostbare musikinstrumenter.

“Alt i denne lastvogn er konstrueret til at beskytte lasten, lige fra de specialbyggede hylder og fastgørelsesanordninger til det fuldt polstrede og tæppebelagte lastrum. Vi valgte derefter Supra-anlægget på grund af dets evne til at holde forholdene i lastrummet under stram kontrol til enhver tid, dag eller nat”, tilføjer Pulleyn.

Denne topmodel af en lastvogn leveres med blindvinkellyssystem, som skal hjælpe med at beskytte de bløde trafikanter, omfattende alarmsystem til alle døre, ind- og udvendige kameraer samt kraftige pneumatiske rigellåse for maksimal sikkerhed. Den nye lastvogn er også udstyret med Foretrack – et telematik- og flådehåndteringssystem, der understøttes af Carrier Transicold – som giver mulighed for at indstille temperaturer og driftstilstande, udføre kontroller inden turen påbegyndes og rydde eventuelle alarmer på Supra-anlægget fra en netværksforbundet enhed et hvilket som helst sted i verden.

Den nye lastvogn vil være på landevejen mellem fem og syv dage hver uge, og den forventes at køre mellem 97.000 og 113.000 km hvert år. Den bliver del af en flåde på 35 køretøjer, der spænder fra 7,5 tons lastbiler til 13,6 meter lange køletrailere, som alle er udstyret med Carrier Transicold-systemer. Hvert enkelt køretøj understøttes af Carrier Transicolds everCOLD™ vedligeholdelsespakke med fuld service til fast pris, som omfatter årlig test og certificering af temperaturstyringen, alle lovpligtige kontroller og adgang til Carrier Transicolds oneCALL 24/7-tjeneste til hændelseshåndtering.

Pulleyn Transport har hjemsted i Reading, Berkshire, og har leveret temperatur- og omgivelsesstyret transport siden grundlæggelsen i 1976.

Hvis du ønsker flere oplysninger om Carrier Transicold og virksomhedens produkter og serviceydelser, bedes du besøge www.carriertransicold.dk. Følg Carrier Transicold på Twitter: @SmartColdChain.

Om Carrier Transicold
Carrier Transicold hjælper med at forbedre transport og forsendelse af temperaturregulerede forsendelser med et komplet udvalg af udstyr og serviceydelser til køletransport og synliggørelse af kølekæden. I over 45 år har Carrier Transicold været brancheførende og leveret avancerede, energibesparende og bæredygtige containerkølesystemer og generatorsæt, direkte og dieseldrevne køleanlæg til lastbiler samt køleanlæg til anhængere. Carrier Transicold er en del af Carrier, som er en af verdens førende leverandører af innovative teknologier inden for varme, ventilation og luftkonditionering (HVAC), køling, brand, sikkerhed og bygningsautomatisering. Hvis du ønsker flere oplysninger om Carrier Transicold og virksomhedens produkter og serviceydelser, bedes du besøge www.carriertransicold.dk. Følg Carrier Transicold på Twitter: @SmartColdChain.

Carrier Transicold Supra 1150 Pulleyn Transport Philharmonic Orchestra Truck
Den top-of-the-range lastbil er udstyret med et blindsystem for bevidsthed om belysning, en omfattende alarm på alle døre, interne og eksterne kameraer og kraftige luftboltlåse for maksimal sikkerhed.

Carrier Transicold Supra 1150 Pulleyn Transport Philharmonic Orchestra lossing
Den kraftige Supra 1150-enhed er udstyret med en fordamper med dobbelt udladning og bruges til at opretholde et sætpunkt mellem 18 og 20 grader Celsius og fjerner enhver intern kondens for at give et konsistent, tørt miljø, der er afgørende for instrumenternes velfærd.