Hvorfor Carrier

Hos Carrier har vi en kultur, der fremmer lederskab, innovation og bæredygtighed. Vores globale rækkevidde og stærke engagement i entusiastiske medarbejdere giver alle medlemmer af Carrier-teamet mulighed for at vokse, lære og fremme deres karrierer. A career at Carrier leads to global reach at a top performing company.

Global rækkevidde

Carrier-medarbejdere har hele verden inden for rækkevidde. Som en del af UTC Climate, Controls & Security, en afdeling under United Technologies Corporation, understøttes Carrier af næsten 50,000 medarbejdere, der arbejder i 180 lande. Vores delte fokus på at løse globale udfordringer giver Carriers alsidige medarbejderstab mulighed for fortsat at sætte sit præg på hver eneste del af kloden.

Lokalt engagement

Carrier er en global virksomhed, men vi anerkender også vigtigheden af lokalt engagement. Det betyder noget for os, at medarbejderne bidrager til de samfund, som de lever og arbejder i. Derfor er Carrier stolt over at fremme mange forskellige former for frivilligt arbejde og velgørenhed.

Karrierer bygget på engagement og værdier

Carrier er baseret på en tradition for innovation og lederskab og er en teknologidrevet virksomhed, der anerkender hvor vigtig personlig medarbejderudvikling og kundepleje er for vores præstationer. Som pioner inden for social ansvarlighed og miljøforvaltning indarbejder Carrier bæredygtighed i alle vores aktiviteter. Miljøbevarelse og beskyttelse af verdens begrænsede naturressourcer er et centralt grundprincip i vores virksomhed. Vi tager vores rolle som en naturlig leder alvorligt.

Stærke erhvervspræstationer

United Technologies Corporation og Carrier vurderes konstant som værende blandt de mest respekterede virksomheder og varemærker i verden, og vi ligger i toppen i alle de markeder, vi opererer i. Uanset hvordan den økonomiske situation tager sig ud, så opfylder vi aggressive præstationsmål og leverer investeringsstabilitet til vores interessenter.