Drift

Carrier er verdens førende inden for højteknologiske varme-, aircondition- og køleløsninger. 

Har Carrier adgang til 51 produktionsfaciliteter over hele verden og støtte fra næsten 50.000 medarbejdere, der opererer i mere end 180 lande på seks kontinenter. Hos Carrier har innovation altid været en af vores kerneværdier, og i dag har vi ni forsknings- og designcentre beliggende i fem lande i Nordamerika, Europa og Asien, der arbejder for at give vores kunder de mest højtydende, mest effektive produkter og tjenester.

Bæredygtighed og grøn byggestil

Vores miljømæssige engagement rækker langt ud over vores vægge til vores samfund og markedet. Carrier er den eneste virksomhed i verden, der var en af grundlæggerne af de grønne byggeråd i USA, Argentina, Kina, Indien, Singapore og Frankrig. Faktisk var Carrier stiftende selskab nummer et af Green Building Council® (USGBC) i USA i 1993.

Carrier er forpligtet til at reducere drivhusgas-påvirkning fra vore produkter gennem fremskridt i energieffektivitet og de kølemidler, vi bruger. Siden 1994 har vi ført an i industrien vedrørende udfasning af ozonlagsnedbrydende kølemidler, mens vi samtidig har indført mange af verdens mest energieffektive varme-, aircondition- og køleanlæg. Samtidig har vi reduceret miljøpåvirkningen fra vores aktiviteter.

Vi deler aktivt vores ekspertise for at fremme miljømæssigt ansvar. Vi er USGBC's største globale partner for uddannelse under Leadership in Energy and Environmental Design (LEED®). Carrier University’s Institute for Sustainability (Institut for bæredygtighed) har trænet tusindvis af branchefolk i hele USA, Mellemøsten, Europa, Latinamerika og Asien.

Eksempler på prominente installationer

  • Det Sixtinske Kapel - Rom, Italien
  • Singapore Expo, Asiens største messecenter - Singapore
  • Folkets Store Hal - Beijing, Kina
  • George Washingtons Mount Vernon Estate and Gardens - Virginia, USA
  • Galleria degli Uffizi - Firenze, Italien

US Green Building Council® og LEED® er registrerede varemærker, der ejes af U.S. Green Building Council.