1903-engineers-buffalo-forge-company_h

Om Carrier

Carrier er bygget på Willis Carriers opfindelse af moderne klimaanlæg i 1902 og er verdens førende inden for varme-, aircondition- og køleløsninger. Vi bygger konstant videre på vores historie for veldokumenteret innovation, med nye produkter og tjenester, der forbedrer global komfort og effektivitet.

1902-sackett-wilhelm-first-modern-air-conditioning-system
OPFINDELSEN DER ÆNDREDE VERDEN

I 1902 løste Willis Carrier en af menneskehedens mest drilske udfordringer ved at styre indeklimaet ved hjælp af moderne airconditioning. Hans opfindelse muliggjorde utallige industrier, fremmede den global produktivitet, sundhed og personlige komfort.

I dag findes innovationer fra Carrier over hele kloden, og i stort set alle facetter af hverdagen. Vi skaber komfortable og produktive miljøer, uanset klimaet. Vi sikrer den globale fødevareforsyning ved at sikre kvaliteten og friskheden af fødevarer og drikkevarer. Vi sikrer sundhed og velvære ved at muliggøre den rette transport og levering af livsvigtige medicinske forsyninger under krævende forhold. Vi leverer løsninger, tjenester og uddannelse for føre an i den grønne byggebevægelse.

Disse udgør blot en håndfuld af de måder, hvorpå Carrier arbejder for at gøre verden til et bedre sted at bo, arbejde og lege.

Opfyldelse af kundernes behov

Carrier leverer globale løsninger på tværs af en bred vifte af anvendelsesformål inden for varme, aircondition, køling og andet.

carrier-residential-systems-keep-families-comfortable
Komfort i hjemmet

Millioner af mennesker stoler på Carriers lederskab og ekspertise i at levere effektive løsninger til opvarmning og køling af deres hjem.

carrier-commercial-hvac-solutions-cool-office-buildings
Konstruktive løsninger

Carrier sætter standarden for ydeevne, energieffektivitet og bæredygtighed, og tilbyder løsninger inden for aircondition, byggestyrings- og energitjenester til bygningens livscyklus.

carrier-transicold-vector-trailer-refrigeration-unit
Køletransport

Carrier køletransportudstyr, overvågningsløsninger og reservedele til kølekæden garanterer en sikker, pålidelig transport af mad og drikkevarer, medicinske forsyninger og andet letfordærveligt gods til mennesker og virksomheder over hele verden.

woman-hypermarket-fresh-vegetables
Kommerciel køling

Vi leverer til service- og detailsektoren inden for drikke- og fødevarer, og vores køleløsninger bygger på næste generationsteknologier, der bevarer friskheden, garanterer sikkerheden og forbedrer udseendet på det globale detailmarked for føde- og drikkevarer.

willis-carrier-portrait-1920-silhouette
Naturlig ledelse

Helt fra begyndelsen har Carrier været en naturlig leder. Ikke blot fordi vi har skabt et helt nyt og innovativt produkt, men fordi da vi gjorde det, satte vi standarden for miljømæssig ansvarlighed. Siden 1994 har vi ført an i industrien vedrørende udfasning af ozonlagsnedbrydende kølemidler, mens vi samtidig har indført mange af verdens mest energieffektive varme-, aircondition- og køleanlæg.

Bevarelse af miljøet og beskyttelse af vores verdens begrænsede naturressourcer er et centralt element i vores virksomhed. Vi anerkender den afgørende betydning af at opretholde en ansvarlig balance mellem den komfort, vi skaber i dag, og den verden vi lever i morgen.

Læs mere på
Featured Stories
carrier-conservation-meter
Keeping Conservation Cool

The Carrier CO₂NSERVATION Meter demonstrates our ongoing commitment to the environment, and it isn't slowing down anytime soon.

blue-sky-lower-co2
Keeping Refrigeration Innovative

By using recycled carbon dioxide (CO₂) as a refrigerant instead of synthetic refrigerants, Carrier is helping balance sustainability with efficiency and performance in commercial refrigeration systems.

strawberries-in-containers
Keeping Strawberries Refrigerated

As delicate as they are delicious, strawberries must make an amazing journey to get from the field to your fingertips – and precise Carrier technology makes it all possible.

comfortable-girl-with-pet
Keeping Homes Warm

While the outdoor weather is beyond your control, Carrier’s efficient heating solutions ensure that the indoor forecast is always entirely up to you.