MIÉRT A CARRIER?

A Carrier vállalati kultúrájában az inspiráló vezetés, az innováció és a fenntarthatóság a domináns. Globális jelenlétünk és az alkalmazottak bevonása lehetőségeket biztosít a Carrier csapat összes tagja számára a személyes növekedésre, tanulásra és karrierjük előmozdítására.

Why CarrierA Carrier Európa csapata a 2014-es Euroshop kiállításon.

GLOBÁLIS JELENLÉT

A Carrier alkalmazottai számára csupán karnyújtásnyira van a világ. Az UTC Climate, Controls & Security és a United Technologies Corporation egységeként a Carrier 180 országban dolgozó közel 50 000 munkatárs támogatását élvezi. A világszintű kihívásokra közösen koncentráló, sokrétű munkaerőbázis segítségével a Carrier továbbra is jelentős tevékenységet végez a világ minden táján.

HELYI KÖZÖSSÉGEKBEN VÁLLALT SZEREP

Noha a Carrier globális vállalat, tisztában van a helyi közösségekben vállalt szerep fontosságával. Fontos számunkra, hogy alkalmazottaink hozzájáruljanak azon közösség építéséhez, amelyben élnek és dolgoznak. Pontosan ezért van az, hogy a Carrier büszkén ösztönzi az önkéntes és jótékony célú hozzájárulásokat számos különböző formában.

ELKÖTELEZETTSÉGRE ÉS ÉRTÉKEKRE ALAPULÓ KARRIEREK

Az innováció és inspiráló vezetés hagyományaira épült Carrier egy olyan technológiaközpontú vállalat, amely tisztában van azzal, hogy a teljesítmény szempontjából mennyire fontos az alkalmazottak személyes fejlődése és az ügyfélkezelés. A társadalmi felelősségvállalás és a környezetvédelmi kezdeményezések terén úttörőként fellépő Carrier az összes tevékenységébe bevonja a fenntarthatóság biztosítását. A környezetvédelem és világunk véges erőforrásainak védelme üzleti tevékenységünk alapköve. Komolyan vesszük a környezettudatosság terén elért vezető szerepünket.

KIVÁLÓ ÜZLETI TELJESÍTMÉNY

A folyamatosan a világ legtiszteltebb vállalatai és márkái között szereplő United Technologies Corporation és Carrier kiváló teljesítményt nyújt minden olyan piacon, amelyen szolgáltat. Bármilyen gazdasági környezetről is legyen szó, teljesítjük a teljesítményhez kitűzött agresszív célokat, és befektetési stabilitást biztosítunk részvényeseink számára.Carrier

Carrier is a world leader in high-technology heating, air-conditioning and refrigeration solutions. Carrier is part of UTC Climate, Controls & Security, a unit of United Technologies Corp., a leading provider to the aerospace and building systems industries worldwide.